Výjimečné modely ASUS ROG Swift OLED PG39WCDM, PG32UCDP a PG27AQDP

Publikováno: 12. února 2024 | autor Redakce
rog-swift-oled-pg39wcdm-scenario.jpg

I zde jsme čerpali z čerstvých novinek představených na veletrhu CES 2024 v Las Vegas a z nabídky společnosti ASUS jsme vám vybrali sice herní, ale špičkové monitory vhodné pro úpravy fotografií i videa.

Podívejme se na ně stručně, ale přeci jen blíže podívat

Monitor ROG Swift OLED PG39WCDM má úhlopříčku 39 palců a ultraširokoúhlý zakřivený herní OLED displej 800R s rozlišením 3440 × 1440 pixelů a obnovovací frekvencí 240 Hz. Model ROG Swift OLED PG32UCDP je prvním herním monitorem na světě s duálním režimem a funkcí Frame Rate Boost, která umožňuje kdykoli přepnout ze 4K rozlišení s obnovovací frekvencí 240 Hz na Full HD rozlišení s obnovovací frekvencí 480 Hz. Novou řadu monitorů doplňuje model ROG Swift OLED PG27AQDP, nejrychlejší herní OLED monitor na světě zásluhou obnovovací frekvence 480 Hz.

06.-rog-displays,-peripherals-and-components.jpg

Tyto novinky využívají technologii ROG OLED třetí generace, nejnovější technologií META nebo technologii Extreme Low Motion Blur (ELMB), díky nimž dosahují 30% zvýšení maximálního jasu a 20% zlepšení pozorovacího úhlu, čímž výrazně předčí své předchůdce. Jejich autonomní chladič nejen snižuje provozní teplotu, ale také chrání před vypalováním, čímž zajišťuje dlouhou životnost OLED displeje.

rog-swift-oled-pg39wcdm-back.jpg

Díky maximálnímu jasu 1300 nitů a souladu s DisplayHDR True Black 400 poskytují nové modely řady ROG Swift OLED vysoce kvalitní obraz. Výborná doba odezvy 0,03 ms spolu s kompatibilitou s AMD FreeSync Premium Pro zajišťuje plynulý obraz bez trhání s nízkou latencí. Exkluzivní technologie ELMB umožňuje ještě ostřejší a jasnější pohyb v rychlých akcích.

Monitor ROG Swift OLED PG39WCDM s vestavěnou funkcí Smart KVM umožní uživatelům bezproblémové ovládání dvou zařízení pomocí klávesnice a myši, Připojení USB 3.2 zajišťuje rychlý přenos souborů. Široké možnosti připojení včetně DisplayPortu, HDMI 2.1 a USB-C s 90W Power Delivery dělají z monitoru ROG Swift OLED univerzální hub pro různé (nejen) herní sestavy.

rog-swift-oled-pg39wcdm-top-left.jpg

Vedle těchto funkcí nabízejí monitory sadu ROG VESA pro snadnou montáž na stěnu či na kancelářskou přepážku. Díky zakřivení panelu 800R je ROG Swift OLED nejzakřivenějším dostupným monitorem, který dle sdělení výrobce nabízí skutečně pohlcující zážitky při zobrazení filmů, fotografií a samozřejmě i při hraní.

Poznámka redakce: ROG je značkou společnosti ASUS, která vznikla v roce 2006, nabízí kompletní řadu kvalitních inovativních produktů. Zahrnuje základní desky, grafické karty, PC komponenty, notebooky, desktopy, monitory, telefony, audiozařízení, routery, herní periferie a příslušenství. Minimálně jejími notebooky skvěle se hodícími pro úpravy fotografií a videa se budeme v dalších vydáních zabývat...


Celý článek najdete v únorovém FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv02-24-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.