Výhodné OLED televizory Philips série 803

Publikováno: 12. října 2018 | autor Redakce
eu803-rft.jpg

Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, představuje novéOLED televizory série 803, které jsou nyní v prodeji i na českém trhu ve variantě 55 a 65 palců.  Televizory OLED 803 přichází s vynikající obrazovou a zvukovou kvalitou, za což si model 55OLED803 vysloužil prestižní ocenění EISA za nejvýhodnější OLED televizor.

  • OLED panely z roku 2018 mají o 10 % vyšší světelný výkon s maximem až 1000 Nitů
  • Nová druhá generace procesoru P5 Perfect Picture Processing
  • HDR10+ nabízí optimalizovaný kontrast v každém jednotlivém snímku
  • Třístranný Ambilight opticky rozšiřuje OLED obrazovku
  • Android TV poháněný čtyřjádrovým procesorem
  • Podpora Google Assistant po updatu na Android O
  • Fungujes Amazon Alexa po updatu na Android O
  • Ocenění EISA pro nejvýhodnější OLED 2018

Tento nový model kombinuje technologii OLED s druhou generací obrazového procesoru Philips P5 a unikátním třístranným Ambilightem. Výsledkem je jedinečný vlajkový produkt Philips TV. Nový OLED panel disponuje novým a vylepšeným poskládáním subpixelů a novou antireflexní vrstvou, díky kterým OLED803 nabízí lepší podání černé a 10% zvýšení jasu oproti modelům 2017.

TP Vision je jedním ze tří výrobců, který se připojil ke skupině využívající HDR10+ a OLED803 je jedním z prvních modelů Philips, který tento formát podporuje.

HighDynamicRange (HDR10 nebo HLG) umožňuje zobrazit obsah s vyšším kontrastem, tedy s jasnější světlou i temnější černou přímo v jedné scéně při zachování vysoké míry detailů.

Nová verze HDR10+ je zpětně kompatibilní s HDR10, ale umožňuje přidat dynamická metadata, která upravují kontrast a barvy nikoli pro celý film najednou, ale dynamicky snímek po snímku.

Kvalita zvuku byla také vylepšená a nezadá si s obrazovou kvalitou. Zadní basový reproduktor s technologií Triple ring nyní navíc doplňují další dva pasivní reproduktory.

Operační systém Android TV je v televizoru poháněn výkonným čtyřjádrovým procesorem. Verze Android N se brzy dočká updatu na Android O s novým uživatelským rozhraním a funkcí Google Assistant, která umožňuje pomocí televize ovládat i další produkty chytré domácnosti pomocí dálkového ovladače s mikrofonem.

55palcový model je k dostání od 49 999 Kč a 65palcová varianta od 79 999 Kč.

Více informací naleznete přímo zde!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.