Vlogerská revoluce - Infinix ZERO 30 5G a NOTE 30 VIP Racing Edition

Publikováno: 24. listopadu 2023 | autor Redakce
zero-30-5g-stilllife-7.jpg

Společnost Infinix dnes uvádí na český a slovenský trh nový smarthone Infinix ZERO 30 5G. Jde o první smartphone ve své třídě, který je vybaven předním fotoaparátem s podporou videa Ultra HD.

Díky řadě jedinečných funkcí pro produkci videa umožňuje Infinix ZERO 30 5G mladým lidem po celém světě udělat krok dál od selfie a vstoupit do nové oblasti tvorby vysoce kvalitních vlogů.

Infinix ZERO 30 5G vznikl, aby mladým lidem umožnil vytvářet filmový videoobsah v Ultra HD. Skvělý přední 50MP fotoaparát podporuje nahrávání videa 4K (3840x2160) při úžasně plynulém 60FPS, což je funkce, která se obvykle nachází pouze u modelů s vyšší cenovkou. Nyní tak mohou po extrémní kvalitě sáhnout i ti, kteří mají omezený rozpočet. Přední kamera je doplněna jedinečnými filmovými režimy, které umožňují vytvářet autentičtější vlogy ve filmovém stylu. Mezi další špičkové funkce patří jedinečný krásně zakřivený 144Hz AMOLED displej, vysoce výkonný osmijádrový procesor a 21 GB rozšířené paměti.

zero-30-golden-hour.jpg

4K 60 snímků za sekundu: Natáčejte jako profesionál

Infinix ZERO 30 5G vás posadí do režisérského křesla. Dvojitý blesk Micro-slit umožňuje filmovat za všech světelných podmínek. PDAF (Phase Detection AutoFocus) zajišťuje ostrý a vysoce kvalitní obsah pokaždé, ať už pořizujete selfie nebo nahráváte video. Infinix ZERO 30 5G se může pochlubit 108MP zadním fotoaparátem, který poskytuje úžasně ostré a ostré fotografie při slabém osvětlení díky snímači 1 / 1.67 "a objektivu, který zachycuje o 10% více světla než je standardem.  Kombinuje technologie OIS a EIS, aby zajistil stabilní snímání obrazu pro fotografování i video. Trojitý bezztrátový zoom umožňuje uživatelům vychutnat si neuvěřitelné detaily na dálku, zatímco objektiv o šířce 120° pomáhá uživatelům zachytit svět tak, jak ho vidí.

zero-30-5g-stilllife-6.jpg

Design a displej: Zlato v ruce

Infinix ZERO 30 5G je stylový z každého úhlu. Úzký rámeček 2,8 mm obsahuje ohromující zakřivený displej, který je vybaven 60° zlatou křivkou, jež nabízí elegantní a uklidňující pocit v ruce. Již z továrny je displej chráněn před potenciálním poškozením sklem Corning® Gorilla® Glass. Infinix ZERO 30 5G, přichází do Česka a na Slovensko v barvách Golden Hour, Rome Green a Fantasy Purple.

Díky rychlé obnovovací frekvenci 144 Hz je obrazovka a navigace v operačním systému plynulá, zatímco přesné 10bitové barvy DCI-P3, vysoký kontrastní poměr a špičkový jas 950 nitů přinášejí dokonalý obraz. Infinix ZERO 30 5G je také vybaven zvukovým systémem se dvěma reproduktory s podporou DTS. Smartphone také disponuje režimem péče o zrak s certifikací TÜV Rheinland, který chrání oči uživatelů během doby strávené u obrazovky.

zero-30-5g-stilllife-2.jpg

Ceny a dostupnost

Infinix ZERO 30 5G je od 8. 11. v předprodeji u vybraných partnerů. Všeobecný prodej začíná 20. 11., model bude k dispozici v barvách Golden Hour, Rome Green a Fantasy Purple. Cena v ČR: 8 999 Kč.

Infinix NOTE 30 VIP Racing Edition

Smartphone vznikl ve spolupráci s uznávaným studiem Designworks BMW. Tento model představuje vizi Infinixu - moderní, výkonný a elegantní smartphone v ideální poměru cena/výkon.  Jeho špičkové materiály a přepracovaná estetika mu vynesly prestižní ocenění iF Design Award 2023.

racing1.jpg

NOTE 30 VIP Racing Edition čerpá inspiraci z pouličních závodů, napodobuje podmanivé scény neonově osvětlených sportovních vozů v noci a zaručuje výjimečný vzhled. Díky převratné technologii 3D Lighting Leather na zadní straně spojuje klasické textury kůže se špičkovými světelnými efekty. Ikonický tříbarevný světelný pás na zadním panelu tak prosvítá skrz černou koženou kresbu a přináší neotřelý desing pro všechny, kteří hledají něco opravdu VIP.

Světelný pás symbolizuje rychlost, výkon a sílu, ale kromě toho dynamicky indikuje stav telefonu prostřednictvím různých světelných vzorů - designový prvek má tak i své praktické využití. Note 30 VIP Racing Edition odráží závodní estetiku a integruje do svého designu prvky motorsportu. Zadní kryt evokuje ikonickou kostkovanou vlajku, která signalizuje dokončení závodu. Rukojeť dlaně zdobí malé vyražené trojúhelníky, připomínající výkonné závodní volanty. To zlepšuje přilnavost a stabilitu pro pohodlné držení v ruce.

racing2.jpg

Díky podpoře 68W kabelového i 50W bezdrátového nabíjení mohou uživatelé rychle dobít svou baterii při zastávce v boxech. Tato technologie zahrnuje funkce jako Reverse Charge (kabelové i bezdrátové), Bypass Charge, AI Smart Charge a PD 3.0, které zajišťují řešení pro každou situaci nabíjení a umožňují uživatelům mít neustálou kontrolu nad stavem baterie.

Exkluzivní VIP zážitek

Nadupaným motorem je pokročilá 6nm platforma Dimensity 8050 5G, která bez námahy zvládá multitasking a pohlcující 3D hraní. Telefon se může pochlubit 10bitovou AMOLED obrazovkou s obnovovací frekvencí 120 Hz pro ostrý a osvěžující vizuální zážitek. Pokud jde o fotografie, NOTE 30 VIP Racing Edition se chlubí 108MP hlavním fotoaparátem a 32MP selfie fotoaparátem, což uživatelům umožňuje pořizovat složité detailní záběry, které odrážejí jejich jedinečnou perspektivu.

racing3.jpg

NOTE 30 VIP Racing Edition  ztělesňuje rychlost prostřednictvím značně přizpůsobeného operačního systému. Note 30 VIP se může pochlubit jedinečným uživatelským rozhraním, které odráží podstatu závodění. Toto téma je sladěno s barvou světelného pásu zadní desky a odráží rychlost v každém aspektu.

Ceny a dostupnost

NOTE 30 VIP Racing Edition se pyšní cenovkou  8 699 Kč a bude dostupný u vybraných prodejců smartphonů Infnix.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.