ViewSonic zahájil éru prémiového záručního servisu pro vybrané řady monitorů

Publikováno: 22. prosince 2023 | autor Redakce
3.jpg

Společnost ViewSonic začala od letošního léta, konkrétně od 1. srpna 2023, poskytovat svým uživatelům prémiový záruční servis na své řady monitorů vyráběných podle vysokých standardů. ViewSonic u všech modelů čtyř řad během záruční doby provádí v případě poruch, které splňují záruční podmínky, výměnu produktu namísto opravy pro lepší zákaznický komfort.

Poskytování prémiové záruky se týká řad monitorů VP, VG, XG a Omni (Gaming). Společnost ViewSonic, která garantuje, že její produkty jsou po dobu záruční doby materiálově i výrobně bezchybné, tím oznámila, že v případě poruchy u vybraných řad monitorů bude místo opravy provedena výměna produktu v rámci prémiového záručního servisu.

1920x1080-1.png

V případě závady v souladu se záručními podmínkami bude namísto výměny dílů a opravy uplatněn postup výměny výrobku jedna ku jedné, a to nejen po dobu prvních šesti měsíců, ale i po celou dobu záruky.

Pixelové zásady společnosti ViewSonic

ViewSonic nabízí bezkonkurenční pixelové zásady v oboru, obzvláště u řady monitorů VP. Současně také bylo v létě oznámeno, že 3–5 vadných pixelů bude u jejích ostatních produktů považováno za vadu, a to v závislosti na rozlišení a jejich typu.

2-1.jpg

Monitory společnosti ViewSonic patří mezi ty s nejlepší zárukou na pixely a jsou vyráběny v souladu s mezinárodními normami, které pokrývají všechny ergonomické aspekty obrazovek. Kromě toho výrobky ViewSonic řady VP splňují a překračují specifikace ISO s nulovým počtem vadných pixelů a subpixelů.

Tolik tedy informace, která pravděpodobně mnohým našim čtenářům nebyla jasná. I proto jsme zprávu o tomto systému záručního servisu ocitovali téměř doslova. Více najdete na samostatné stránce s informacemi o garančním programu.

Oblíbená řada monitorů VP

Našim zrakům v tomto roce samozřejmě neunikla hlavně řada VP, v níž je většina monitorů přímo určených pro práci při úpravách fotografií a při zpracování videa. Možná si vzpomínáte na červencové vydání, kdy jsme v parném létě zkoušeli zajímavý a cenově velmi přístupný monitor ViewSonic VP16-OLED. Jednalo se o přenosný monitor se zajímavou konstrukcí stojanu a výbornými obrazovými vlastnostmi.

1-1.jpg

Velmi zajímavý model řady VP je monitor ColorPro VP2786-4K, který získal řadu různých ocenění a mimo jiné má i certifikaci Fogra, která zaručuje vynikající barevnou reprodukci a přesné zobrazení barev na obrazovce i na papíře. Monitor ColorPro VP2786-4K poskytuje přesnou reprodukci barev na digitálních i tiskových médiích se 100% pokrytím barevného gamutu Adobe RGB a 98% pokrytím DCI-P3. Tento monitor je dodáván se zabudovaným snímačem barev ColorPro Wheel, který umožňuje snadné a flexibilní nastavení barev a zobrazení a kalibraci pomocí softwaru Colorbration+. Exkluzivní software ColorPro Sense se může také připojit k online datům Pantone Digital Color pro optimální barevný výkon.

-dsc5538-venkovni-pohoda.jpg

Dalším velmi zajímavým a u nás už hodně známým monitorem této řady je například ColorPro VP2776, tedy 27" monitor pro střih videa s certifikací Pantone, integrovaným kalibrátorem, DCI-P3, 165 Hz a Nano IPS. Má výborný vizuální výkon i bezkonkurenční barevné schopnosti a nechybí mu oceňovaný ergonomický design a ovládání konečky prstů.

Monitory ColorPro, které byly navrženy výhradně pro vizuální potřeby prvotřídních fotografů, vlogerů, střihačů videa, animátorů a herních designérů, vynikají originálním spojením nejnovějších technologií a lidského přístupu (jak praví výrobce). Díky integrovanému přístupu k editačnímu softwaru Adobe a Capture One byly monitory ColorPro vytvořeny tak, aby nabízely jednoduché intuitivní rozhraní pro snadné nastavení barev. K řadě VP se určitě v některém z našich dalších vydání vrátíme.

-dsc5527-tenka-obrazovka.jpg

Dynamická herní řada monitorů ViewSonic XG

Z této řady nás před časem zaujala letošní jarní novinka – 24″ herní monitor ViewSonic XG2431 s obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy 1 ms, certifikovaný společností Blur Busters. Je to opravdu velmi rychlý monitor. Díky nativnímu rozlišení Full HD 1080p a obnovovací frekvenci 240 Hz mohou profesionální hráči získat výhodnou pozici při náročných počítačových hrách.

Má elegantní design bez rámečků a široké pozorovací úhly. Je ideální i pro herní sestavy s více displeji, což z něj činí skvělý model pro herní arény a turnaje. ViewSonic XG2431 je vybaven technologií AMD FreeSync Premium, která synchronizuje výstup grafické karty a monitoru, čímž eliminuje trhání obrazu a zajišťuje plynulejší snímkovou frekvenci. A tak bychom mohli pokračovat…


Celý článek najdete v prosincovém FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv12-23-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.