ViewSonic uvádí nový monitor z řady ColorPro VP76 s ovladačem ColorPro Wheel

Publikováno: 29. dubna 2022 | autor Redakce
image-2-scenario-photo.jpg

Monitor byl vytvořen s ohledem na přesné barvy. Je vybaven exkluzivním ovladačem ColorPro Wheel™, který obsahuje vestavěný kalibrátor barev pro dlouhodobou přesnost barev, a disponuje také širokým barevným gamutem kompatibilním s počítači Apple Mac.

„Pokud jde o design, barva je hlavní a kalibrace je klíčová. Jsme hrdí na to, že můžeme představit náš vlajkový model ColorPro VP2776, který posouvá přesnost barev a design zaměřený na tvůrce o úroveň výše,“ řekl Oscar Lin, generální ředitel divize monitorů společnosti ViewSonic. „S pokročilými funkcemi a nástroji tohoto monitoru chceme být první volbou všech profesionálů.“

image-3-product-photo.jpg

Oceněný design, který zvyšuje kreativitu

Monitor VP2776, který ještě před uvedením na trh získal řadu ocenění od světových autorit a uznávaných mediálních titulů, byl oceněn za svůj minimalistický design, uživatelský komfort a designově vyspělé funkce. Za zmínku stojí například prestižní ocenění iF Design Award 2021, GOOD DESIGN AWARD 2021 a Smart Space Award 2021 časopisu Wallpaper v kategorii "Nejchytřejší spolupráce designu a techniky".

image-4-product-photo.jpg

Exkluzivní ovladač ColorPro Wheel poskytuje tvůrcům okamžitý přístup ke kompatibilní softwarové sadě Adobe Creative Suite, softwaru pro úpravy Capture One, přesné kalibraci barev a ovládání nastavení OSD. K monitoru lze navíc připevnit stínítko, které minimalizuje okolní světlo a zajišťuje lepší přesnost barev. Profesionálové v oboru tvorby videa a color gradingu, kteří často pracují v zatemněném prostředí, ocení vestavěné světlo na zadní straně monitoru. Minimalistický podstavec navíc díky elegantnímu designu ušetří místo na pracovním stole.

Vynikající vizuální výkon a barevné schopnosti

Monitor ColorPro VP2776, který je kompatibilní se systémy Mac a VESA DisplayHDR™ 400, se může pochlubit širokým barevným rozsahem 98 % DCI-P3 podle filmových standardů a je certifikovaný společností Pantone®. Uživatelé se tak mohou dívat na působivé barvy, které jsou konzistentní napříč různými obrazovkami.

image-2-scenario-photo.jpg

Díky vynikající obnovovací frekvenci 165 Hz a technologii Nano IPS je každý snímek ostrý a s jemnými detaily i při zpomalených záběrech. Monitor VP2776 je ideální pro animátory, střihače a herní vývojáře, protože nabízí dokonale plynulý obraz a přesné barvy.

Další informace o profesionálním monitoru ColorPro VP2776 naleznete na globálních webových stránkách či na YouTube kanále společnosti ViewSonic.

Klíčové vlastnosti monitoru ColorPro VP2776

  • 27" displej QHD VESA DisplayHDR™ 400 Nano IPS (rozlišení 2560 x 1440)

  • Ovladač ColorPro Wheel pro okamžitý přístup ke kompatibilním editačním softwarům Adobe Creative Suite a Capture One, rozšířenou kalibraci barev a nastavení OSD

  • Magnetický stínící kryt a světlo na zadní straně monitoru

  • Vysoce přesné, realistické barvy s 98% pokrytím barevného gamutu DCI-P3 a technologií ICCSync Color Matching Technology

  • Profesionální přesnost barev s certifikací společnosti Pantone®

  • Ultra rychlá obnovovací frekvence až 165 Hz

  • Kompletní připojení pomocí jednoho USB-C kabelu včetně nabíjení (90 W)

  • Špičková technologie KVM Switch (klávesnice, video, myš), která umožňuje ovládat periferní zařízení a přepínat mezi aplikacemi na více počítačích pomocí jediné klávesnice a myši

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.