Velkoformátové interaktivní tabule řady RE03 pro školství od BenQ

Publikováno: 22. prosince 2022 | autor Redakce
benq-re03-series-lifestyle.jpg

Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel profesionálních zobrazovacích technologií, uvádí na trh novou řadu interaktivních displejů RE03. Série interaktivních displejů byla vylepšena o funkce určené k výuce, moderní design a technologii ClassroomCare.

Velkoformátové displeje určené pro školství integrují výkonný 4jádrový procesor, operační systém Android 11, 40bodovou vícedotykovou obrazovku, certifikaci IP5X, 65wattový USB-C napájecí konektor, gigabitový ethernet port a komplexní technologii ClassroomCare zajišťující ochranu zdraví studentů a učitelů.

benq-re-series2.jpg

Modely řady RE03 navazují na dříve oznámené vlajkové lodě série RP03 a posilují pozici a snahu společnosti BenQ přinášet efektivní a zdraví prospěšné řešení moderní technologické výuky.

„Zcela nová řada interaktivních displejů RE03 poskytuje vše, co potřebujete pro efektivní standardní výuku ve třídě, hybridní výuku nebo výuku na dálku. Jedná se o chytré řešení navržené pro pohodlnou a intuitivní spolupráci při výuce,“ říká Conway Lee, prezident BenQ Corporation, a dodává: „Po desetiletí neustále vylepšujeme technologii ClassroomCare tak, abychom studentům a učitelům poskytli různé funkční inovace a zároveň důsledně dbali na jejich zdraví.“

benq-re8603-left45.jpg

Modely řady RE03 integrují výkonný 4jádrový procesor a operační systém Android 11 a jsou navrženy pro efektivní a účelnou výuku. Technologie Zero Bonding a 40bodová vícedotyková obrazovka podporují plynulé psaní a vzájemnou kooperaci.

Široké možnosti připojení zajišťuje USB-C port na předním panelu umožňující přenos 4K obrazu, zvuku, přenos dat a 65wattové napájení. Mezi další výbavu patří dva 16W reproduktory a 10/100/1000 Mbps ethernet pro rychlý přístup k materiálům v cloudových úložištích a plynulé přehrávání videí.

Hlavními přednostmi jsou speciální výukové nástroje, jako je EZWrite 6. Digitální tabule s intuitivními nástroji, možností integrace v rámci Google Classroom a herní aplikací Kahoot!. Displeje podporují také videokonference, webové prohlížeče a jakýkoli obsah přenášený do volitelného PC modulu OPS slot-in PC. K dispozici je také software BenQ InstaShare 2 pro bezdrátové sdílení obrazovky.

benq-re03-series.jpg

99,9% odolnost vůči běžným patogenům dokládá certifikace od TÜV Rheinland. Obrazovka, přední ovládací panel a dotyková pera jsou opatřeny ochrannou vrstvou tvořenou nanočásticemi stříbra. Ochranu zdraví dále umocňuje technologie BenQ ClassroomCare zajištující eliminaci neviditelného, ale citelného blikání na pozadí, redukující škodlivé modré světelné spektrum a antireflexní povrch displeje.

Učitelé a administrátoři systémů ocení automatickou aktualizaci firmwaru OTA, možnost využívat systém BenQ Account Management Systém (AMS) pro rychlý a bezpečný přístup k datům v cloudu, přístup k centralizovaným oznámením a notifikacím prostřednictvím X-Sign Broadcast a Device Management Solution (DMS) pro vzdálenou správu více interaktivních displejů.

benq-re03-series-lifestyle.jpg

BenQ RE6503 je k dispozici za doporučenou cenu 39 984 Kč bez DPH v České republice a 1632 euro bez DPH na Slovensku.

BenQ RE7503 je k dispozici za doporučenou cenu 57 771 Kč bez DPH v České republice a 2358 euro bez DPH na Slovensku.

BenQ RE8603 je k dispozici za doporučenou cenu 80 311 Kč bez DPH v České republice a 3278 euro bez DPH na Slovensku

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.