Velká přehlídka technologií Canon na veletrhu Reklama Polygraf

Publikováno: 9. května 2018 | autor Redakce
polygraf-canon.jpg

Přes metr a půl široké plakáty, venkovní bannery, samolepky či domácí dekorace dokáže vytisknout zařízení Océ Colorado 1640, které vůbec poprvé v České republice představí společnost Canon na letošním veletrhu Reklama Polygraf.

KDY A KDE:

Expozice proběhne 29.-31. května 2018

Výstaviště PVA EXPO v pražských Letňanech, hala 4, stánek B05


Nejmodernější 64palcová tiskárna Océ Colorado 1640, první z nové řady roll-to-roll zařízení využívajících inkoust Canon UVgel, bude patřit k nejzajímavějším novinkám veletrhu. Návštěvníci se seznámí se skvělou technologií, která nabízí zákazníkům univerzální tiskové výstupy, vysokou produktivitu, pokročilou automatizaci i průmyslový design.

Na veletrhu Reklama Polygraf bude k vidění množství grafických a dekorativních prací, které již byly za pomocí tiskárny Colorado vytvořeny. „Návštěvníci se budou moci sami přesvědčit o tom, jak by tato inovativní tiskárna a technologie Canon UVgel mohly rozšířit možnosti jejich podnikání.  Jde o významný pokrok v oblasti velkoformátového digitálního tisku, například při výrobě dekorací, bannerů, tapet, plakátů a prosvětlovaných reklamních poutačů,” říká Peter Varga, produktový manažer společnosti Canon CZ.

Canon představí celou paletu tiskáren

V expozici na veletrhu Reklama Polygraf společnost Canon představí také další stroje, které nabízejí široké využití v oblasti dekorativního a průmyslového tisku. Například UV flatbed tiskárna Océ Arizona 1280GT v kombinaci se stolovým řezacím plotrem Kongsberg X24 umožňuje vysokou kvalitu tisku a spolehlivou produktivitu bez kompromisů pro široké spektrum materiálů, o čemž návštěvníky přesvědčí reálná ukázka.

Velkoformátové tiskárny Canon imagePROGRAF PRO-6000 a Canon imagePROGRAF TX-3000 zase předvedou produkci špičkových fotografií a uměleckých tisků, voděodolných POS materiálů či plakátů. Digitální produkční tisk zastoupí tiskárna Canon imagePRESS C850 kombinující kvalitní výstup a vynikající výkon v menším, ale robustním provedení. Tiskový stroj bude umožňovat tisk oboustranných prodloužených formátů z velkokapacitního zásobníku papíru.

Více informací naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.