Včera večer společnost DJI uvedla na trh nový produkt DJI OSMO Pocket!

Publikováno: 29. listopadu 2018 | autor Redakce
2w4a8808-–-kopie.jpg

Včera ve večerních hodinách společnost DJI uvedla na trh nový produkt - DJI OSMO Pocket. Jedná se o tříosý stabilizátor určený pro natáčení, fotografování a sdílení zážitků!

OSMO Pocket je opravdu miniaturní a se svými rozměry 121.9×36.9×28.6 mm a váhou pouhých 116 g se stává vůbec nejmenším komplexním produktem v historii této značky.

Produkt používá miniaturní 3-osý mechanický gimbal, který se v reálném čase dokonale přizpůsobuje pohybům a tím přenáší záběry například prvních krůčků vašich dětí na filmovou scénu.

OSMO Pocket používá senzor 1/2,3“ a objektiv FOV 80° f/2,0. Může tak natáčet video ve formátu 4K / 60 fps při přenosové rychlosti 100 Mb/s a pořizovat snímky s rozlišením 12 MPix.

Novinka ztělesňuje přístup firmy DJI k moderním technologiím. Přístroj byl vyroben tak, aby byl stejně použitelný jako např. smartphone, peněženka a další produkty denní potřeby a aby nabídl vše, co je nutné pro stabilizované záběry v každé situaci.

Rukojeť je protiskluzová a odolná potu a nabízí pohodlné uchopení. Vestavěná dotyková obrazovka a tlačítka poskytují rychlý a jednoduchý přístup a umožňují zvolit režimy a nastavení v několika málo krocích.

Osmo Pocket je vybaven univerzálním portem. Toto multifunkční rozšiřující rozhraní propojuje Osmo Pocket se smartphonem, stejně jako s velkou sadou příslušenství, jako je např. externí mikrofon, selfie tyč, ovladač náklonu gimbalu, nabíjecí pouzdro, a další. V nabídce příslušenství je zároveň i podvodní pouzdro, které dovoluje natáčet až do hloubky 60 metrů.

Novinkou je i ovládací aplikace DJI Mimo. Ta bude dostupná během několika dnů. DJI Mimo je rozsáhlá aplikace, která uživatelům nabízí intuitivní, výkonné nástroje pro editaci fotografií a videí.

Bez ohledu na to, jak složitý nebo dynamický je záběr, DJI Mimo používá inteligentní režimy a nové algoritmy k zachycení kompletní scény. Funkce ActiveTrack automaticky rozpoznává a zaměřuje předměty. FaceTrack se automaticky spouští v režimu Selfie a udržuje uživatele ve středu rámečku po celou dobu. Panoramatický režim dokáže zachytit úchvatnou krajinu kolem, zatímco Timelapse a Motionlapse rozšiřují možnosti tvůrčího kreativního videa.

*Produkt bude nabízen za doporučenou maloobchodní cenu 9 690 Kč.

Více informací k novému produktu DJI naleznete přímo zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.