Tři nové modely série multifunkčních zařízení Canon imageRUNNER ADVANCE

Publikováno: 16. ledna 2017 | autor Redakce
canon-imagerunner-advance-c3500-voice-operation-slant.jpg

Společnost Canon představila tři nová multifunkčních zařízení série imageRUNNER ADVANCE – modely imageRUNNER ADVANCE C255/355, imageRUNNER ADVANCE C3500 a imageRUNNER ADVANCE 4500.

Všechny tyto nové modely navrhli specialisté společnosti Canon tak, aby nabídly stejnou uživatelskou přívětivost, a to jak z pohledu běžného používání, tak i správy multifunkčních zařízení. Díky intuitivnímu ovládání a jednoduché propojitelnosti budou nová zařízení nedílnou součástí stále komplexnějšího kancelářského ekosystému, umožní snadnou integraci s řešeními pro dokumentová workflow a efektivní řízení celkových nákladů. Kromě toho nabídnou i špičkové ucelené zabezpečení – to vše v provedení s minimálními prostorovými nároky.

Výkonná platforma pro propojenou kancelář

Nová multifunkční zařízení staví na nejnovější generaci platformy pro sdílení imageRUNNER ADVANCE, kterou již využívají modelové série 6500, C5500 a C7500. Canon tuto platformu navrhl s cílem pomoci zákazníkům zvýšit produktivitu na jejich pracovištích – imageRUNNER ADVANCE se může pochlubit uživatelským ovládáním v duchu chytrých telefonů, které je shodné napříč celou produktovou řadou a umožňuje inteligentní řízení tiskových nákladů, vzdálenou správu i řešení problémů a výrazné zvýšení provozní efektivity.

Podpora doby mobilní

Přístup společnosti Canon k mobilnímu způsobu práce spočívá v nabídnutí možnosti pracovat odkudkoli, bezpečně a s pomocí nejlepších možných řešení. Tuto snahu podporuje široká škála funkcí a vlastností, které jsou společné pro všechny modely třetí generace produktové řady imageRUNNER ADVANCE. Obzvláště důležité jsou nové možnosti mobilního způsobu práce a podpora konektivity. Zákazníci tak mohou ihned po zapojení zařízení využívat mobilní konektivitu a k dispozici mají i řadu specifických možností pro zajištění rovnováhy mezi funkčností a bezpečností tiskového řešení. Díky těmto vlastnostem je platforma imageRUNNER ADVANCE ideální i pro agilní pracoviště.

Moderní workflow vyžadují připojení k externím zdrojům a pracovní flexibilitu. Platforma imageRUNNER ADVANCE podporuje změny v přístupu ke způsobu práce pomocí rozsáhlých možností připojení k jednotlivým zařízením, provádění jednotlivých úloh i toku dokumentů napříč organizací. Tato platforma je ideální pro širokou škálu moderních kancelářských workflow a je kompatibilní s řadou mobilních aplikací pro zpracování dokumentů i průmyslových standardů včetně Apple AirPrint, Google Cloud Print a MOPRIA.

Platforma imageRUNNER ADVANCE je také skvělým partnerem řešení pro správu dokumentů Canon uniFLOW, které nabízí pokročilé možnosti využití na agilních pracovištích – tedy všude tam, kde uživatelé využívají chytrá zařízení a vyžadují pokročilou bezpečnost i ještě vyšší efektivitu.

Skvělé možnosti práce s digitálními dokumenty

Digitalizace umožňuje přistupovat k dokumentům prakticky odkudkoli a zvyšuje tak míru spolupráce i produktivitu pracovníků. Platforma imageRUNNER ADVANCE se může pochlubit pokročilými možnostmi elektronizace pro rychlý a přesný záznam informací, tedy vlastnostmi, díky kterým je práce s dokumenty rychlejší i efektivnější. Technologie značky Canon usnadňují vytváření souborů a jejich konverzi do podoby umožňující následnou editaci i automatické zpracování digitalizovaných dokumentů v rámci podnikových procesů nebo zaslání do cloudových úložišť, jako je například Google Drive, Evernote nebo Dropbox.

Návratnost investic

Produktová řada imageRUNNER ADVANCE ale není jen synonymem kvalitního hardwaru z dílny společnosti Canon, představuje také možnost vybudovat tiskovou infrastrukturu s intuitivní správou. Inženýři i správci tiskového prostředí mohou kdykoli z osobního počítače, mobilního telefonu nebo tabletu zjistit stav konkrétního zařízení včetně informací nutných pro údržbu nebo servisní zásah – tyto technologie tak zlepšují reakční dobu a zvyšují pravděpodobnost okamžitého vyřešení problémů.

„Naše nejnovější modelové série staví na špičkové kvalitě a možnostech produktové řady imageRUNNER ADVANCE,“ říká Dan Woodstock, Product Marketing Manager společnosti Canon Europe. „Ve skutečnosti jde o nejlepší část našeho portfolia, kterou jsme kdy z pohledu řešení celkových tiskových nákladů na straně zákazníků měli. Jako technologii vhodnou pro libovolnou řízenou tiskovou službu jsme tato nová zařízení navrhli tak, aby ideálně vyhovovala vytíženým moderním pracovištím a vyžádala jen minimální prostory i zdroje. S ohledem na neustále rostoucí důležitost dokumentů a obsahu pro jakékoli podnikání přináší naše nová zařízení zásadní zrychlení a zjednodušení dokumentových workflow,“ vysvětluje Dan Woodstock.

„Podniky stále více úsilí věnují o to, aby jejich pracoviště byla agilnější a umožnila uživatelům pracovat na zařízeních dle jejich vlastní volby. To vše při zachování dostatečné míry bezpečnosti a příznivých nákladech,“ dodává Dan Woodstock, jenž pokračuje: „Nejnovější generaci platformy imageRUNNER ADVANCE Canon navrhl s ohledem na tyto požadavky i s cílem nabídnout známé rozhraní a cloudovou konektivitu. Tedy právě takové vlastnosti, díky kterým bude tato platforma podporovat zákazníky v jejich růstu po mnoho následujících let.“

Nové modelové série imageRUNNER ADVANCE budou v prodeji od února letošního roku.

Další informace o nových modelových sériích jsou k dispozici na http://www.canon.cz/business-printers-and-faxes/office-printers/

Klíčové vlastnosti modelové série imageRUNNER ADVANCE C3500:

  • Barevný tisk
  • Rychlost tisku 20 / 25 / 30 stran za minutu
  • Formát A3

Klíčové vlastnosti modelové série imageRUNNER ADVANCE C255/355:

  • Barevný tisk
  • Rychlost tisku 25 / 35 stran za minutu
  • Formát A4

Klíčové vlastnosti modelové série imageRUNNER ADVANCE 4500:

  • Černobílý tisk
  • Rychlost tisku 25 / 35 / 45 / 51 stran za minutu
  • Formát A3
Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.