To není USB flash disk!

Publikováno: 22. listopadu 2016 | autor Redakce
cam-u7.jpg

SpyShop24.cz uvádí na český trh špionážní minikameru Esonic CAM-U7 v podobě USB flash disku.

Jednou z možností jak chránit svůj majetek, sebe či blízké osoby představují minikamery skryté v předmětech denní potřeby. Mnohokrát se každý z nás dostal do situace, kdy nás napadlo: „Škoda, že to nemám nahrané“. Mohlo se jednat o pracovní, soukromý nebo obchodní rozhovor, podezření na neoprávněné chování spolupracujících osob či kontrolu soukromého majetku v bytě či kanceláři. Mikrokamery lze snadno ovládat a mohou je používat všichni, ačkoliv existují jistá právní omezení, která zakazují nahrávat cizí osoby bez jejich souhlasu. Minikamera Esonic CAM-U7 představuje velmi kvalitní řešení, které je skryto do podoby USB flash disku.

„Špionážní kamery a minirekordéry jsou určeny osobám, které chtějí bezpečně a velmi diskrétně zaznamenávat a zapisovat obraz a zvuk ve vysoké kvalitě,“ vysvětluje Přemysl Lezianka, manažer SpyShop24.cz pro Českou republiku, a dodává: „Mnoho situací z každodenního života vystavuje nebezpečí nás, naše děti, blízké a ohrožuje náš majetek. Odpovědí na tyto hrozby jsou miniaturní skryté kamery a DVR rekordéry, které snadno a bezpečně umožňují nahrávat obraz ve vysokém rozlišení a zaznamenávat zvuky z okolí.“

Minikamera Esonic CAM-U7 se se vyznačuje vysokou kvalitou provedení. Používá prvotřídní součástky, nabízí dlouhou pracovní dobou a velmi dobré technické parametry. Zařízení svým vzhledem připomíná USB paměť. Obrazový a zvukový záznam lze přehrávat přímo z kamery po zasunutí do USB rozhraní počítače nebo lze využít čtečky záznamových karet. Formát AVI pak přehrávají bez problémů všechny běžné multimediální přehrávače. Zorného pole minikamery je 60°. Mini objektiv je instalován v pohyblivé hlavici, která umožňuje práci ve vertikální a v horizontální poloze. Otáčení je možné v rozsahu 90°. Minikamera samozřejmě nemusí být zasunuta do USB rozhraní, pracuje nezávisle na počítači. Přídavná spona umožňuje snadnější připevnění, například ke kapse obleku. Kamera může pracovat i v režimu detekce pohybu, to znamená, že se aktivuje při zaznamenání pohybu v monitorovaném prostoru.

Cena a dostupnost:

Skrytá minikamera Esonic CAM-U7 je dodávána na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 3 419 Kč včetně DPH.

Esonic je jednička ve výrobě skrytých zařízení pro nahrávání zvuků z okolí. Vlajkovou lodí společnosti jsou diktafony skryté v předmětech každodenní potřeby (USB flash disky, propisky, MP3 přehrávače) a rekordéry nahrávající konverzaci přes mobilní telefon.

Technické specifikace a parametry

Výdrž

od 2 do 10 h

Formát videa

AVI

Externí paměť

SD/SDHC do 128GB

Přehrávání

Přečtení nahrávek z USB kamery Esonic CAM-U7 může být realizováno pomocí čtečky paměťových karet nebo přímo po připojení kamery do USB portu počítače. Soubory ve formátu AVI mohou být přehrávány na každém standardním multimediálním přehrávači.

Miniaturní objektiv

Mini objektiv je instalován v pohyblivé hlavici, která umožňuje práci ve vertikální a v horizontální poloze (otáčení v rozsahu 90°). Přídavná spona umožňuje snadnější připevnění, například ke kapse obleku.

Matrice CMOS vysoké kvality

Minikamera  Esonic CAM-U7 disponuje pokročilou matricí CMOS, která se vyznačuje nízkou hladinou šumů a umožňuje zaznamenávání obrazu vysoké kvality v HD rozlišení 720p (1280×720) s rychlostí 30 políček/s.

Aktivace nahrávání po zaznamenání pohybu

Minikamera Esonic CAM-U7 umožňuje nahrávání v režimu s automatickou aktivací pohybem, což umožňuje úsporu paměti a prodloužení pracovní doby.

Dva pracovní režimy

V stálém režimu probíhá nahrávání do okamžiku vypnutí zařízení, vybití akumulátoru nebo zaplnění paměti. Soubory se ukládají každých 10 minut. V režimu aktivace detekcí pohybu se nahrávání spouští na 10 minut.

Značení nahrávek

Navíc má kamera Esonic CAM-U7 v USB flash disku funkci označení nahrávek razítkem s aktuálním datem a časem, což usnadňuje pozdější vyhodnocení zaznamenaných materiálů a zvyšuje věrohodnost díky zkomplikování manipulace.

Intuitivní obsluha

Obsluha této minikamery je jednoduchá a intuitivní, ovládání práce rekordéru probíhá s pomocí jednoho přepínače, který umožňuje spuštění nahrávání v stálém režimu nebo v režimu detekce pohybu. Minikamera Esonic CAM-U7 signalizuje svůj stav a stav nabití akumulátoru pomocí diskrétní LED diody.

Podpora karet microSD/SDHC

Záznam se ukládá na vyměnitelné paměťové karty micro SD/SDHC s podporou kapacity do 128GB, které pojmou 16 h nahrávek (komprese dat 8GB/1h).

Pohodlné způsoby napájení

Kamera v USB flashdisku Esonic CAM-U7 umožňuje výběr způsobu napájení v závislosti na potřebách a podmínkách nahrávání.

Vestavěný výkonný lithiovo-polymerový akumulátor - kapacita 320 mAh - umožňuje práci zařízení po 2h v režimu nepřerušovaného nahrávání a až 4h v režimu čekání na detekci pohybu (aktivace a záznam nahrávky poměrově zkracují pohotovostní dobu).

Napájecí paket na 3 baterie AAA - připojený k zařízení prodlužuje čas fungování až na 5h záznamu a 10hpohotovosti.

Připojení k externímu zdroji energie - v režimu aktivace pohybem umožňuje vedení dlouhodobého monitorování a nahrávání plných 16 h na kartě 128 GB. Dostupné jsou dvě možnosti: připojení k USB portu počítače nebo síťový adaptér.

Vestavěný mikrofon

Mikrofon Esonic CAM-U7 je vybaven vysokou citlivostí a umožňuje nahrávání zvuků v okolí audio-video rekordéru. Hovor vedený v místnosti může být zachycen ze vzdálenosti 5-7 metrů.

Matrice 1,3 Mpx CMOS • Rozlišení videa 1280×720 (HD 720p) • Počet snímků za sekundu 30 fps • Zorný úhel 61°

• Minimální osvětlení 1lx • Formát videa AVI • Komprese videa MJPG 16,4 Mbps • Audio kodek PCM • Bit rate audia 128 Kbps • Frekvence 8 kHz • Zvuk mono • Podpora karet  microSD/SDHC do 128GB • Spotřeba paměti 8 GB/1h • Napájení USB DC 5V • Vestavěný akumulátor 320mAh •Externí napájecí paket: 3 × baterie AAA • Výdrž 1 nepřerušovaného nahrávání: do 2h / 5h • V režimu čekání na detekci pohybu: do 4h / 10h • Po připojení k síti: neomezená výdrž • Délka nabíjením do 2h

• Operační systémy Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10 • Rozhraní USB 2.0 High Speed • Rozměry              82 × 26 × 13,5 mm

• Hmotnost 22 g

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej detektivních nástrojů, které slouží ke sledování a ochraně proti sledování a také k získávání či ochraně informací nebo ochraně majetku. Cílem je zajistit zákazníkům vysokou kvalitu zařízení a profesionální poradenství. Odborně proškolený tým zaručuje individuální přístup, díky čemuž se SpyShop těší důvěře stále větší skupiny zákazníků.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.