TCL získala ocenění Red Dot Award 2023 za produktový design pro soundbar domácího kina

Publikováno: 16. května 2023 | autor Redakce
3.1-channel.jpg

Společnost TCL s hrdostí oznamuje, že její nový soundbar pro domácí kino řady TCL S64 získal prestižní ocenění Red Dot Award za produktový design pro rok 2023, čímž posílila své zkušenosti s vývojem vynikajících řešení domácí zábavy pro spotřebitele po celém světě.

Ocenění Red Dot, které se uděluje již více než 60 let, je vysoce uznávaným mezinárodním oceněním a měřítkem pro vynikající design. Řada domácího kina TCL S64 Series, která získala ocenění za kvalitu designu a míru inovace, se v Evropě skládá ze dvou modelů, které byly vytvořeny tak, aby se hodily do jakéhokoli obytného prostoru.

2.1-channel.jpg

Oceňovaný zvuk řady domácího kina TCL S64

Kompaktní a mohutný 3.1kanálový reproduktor TCL S643W se stejným 70W basovým subwooferem nabízí působivou sílu pro nesmírnou hloubku zvuku. Díky třem reproduktorům s plným rozsahem, které poskytují větší zvukový výkon, umocňují centrální reproduktory lepší zážitek z poslechu dialogů.

Podobně je tomu u šikovného 2.1kanálového modelu TCL S642W, který díky dvěma kanálům prostorového zvuku a 60W subwooferu umožňuje posluchačům si vychutnat silné basy a cítit výraznou kvalitu zvuku, která je mnohem lepší než u jiných samostatných soundbarů bez subwooferu.

3.1-channel.jpg

U všech soundbarů řady TCL S64 Home Theatre je maximální audio výstup ohromující. Tlak zvuku s nejmenším zkreslením vzniká kombinací výkonu soundbaru, subwooferu a satelitních reproduktorů. Větší výkon, bohatší struktura zvuku a více pohlcující zážitek pro uživatele. Maximální zvukový výkon modelů S643W a S642W je 240 W, resp. 200 W, což znamená, že jsou ideální pro použití ve větších domácích prostorách.

Působivé zvukové funkce a chytré připojení

Všechny modely řady TCL S64 Home Theatre jsou vybaveny technologií Dolby Audio pro vylepšenou reprodukcí zvuku, která poskytuje vícekanálový zvukový zážitek. Tyto soundbary, které poskytují křišťálově čistý zvuk, snadno slyšitelné dialogy, ostré detaily a realistický prostorový zvuk, jsou dokonalým partnerem jakéhokoli televizoru a zajišťují spotřebitelům maximální využití jejich audio video sestavy.

tcl-s642w-soundbar-red-dot-award.png

Řada TCL S64 Home Theatre je také vybavena zvukovým kodekem DTS Virtual:X, který je navržen tak, aby poskytoval pocit vícerozměrného prostoru. Tento 3D zvukový efekt obklopí uživatele tak, že se zdá, že zvuk vychází shora, vedle a za posluchačem, a poskytuje tak pohlcující zážitek v jakékoli místnosti.

Pro hlubší a bohatší zvuk umožňuje funkce Bass Boost subwooferu vydávat silnější basy pouhým jedním kliknutím, což znamená, že může okamžitě dosáhnout maximálního výstupního výkonu pro maximální dramatický efekt.

tcl-s643w-soundbar-red-dot-award.png

Všechny soundbary TCL S64 Home Theatre jsou vybaveny šesti specializovanými zvukovými režimy vhodnými pro různé scénáře sledování a poslechu. Uživatelé si mohou vybrat ze standardního, filmového, hudebního, sportovního, hlasového a herního režimu pro optimalizovaný zážitek ze sledování.

A co víc, všechny modely jsou vybaveny funkcí bezproblémového připojení pro větší pohodlí. Domácí kino TCL S64 je vybaveno bezdrátovou hudbou Bluetooth, Bluetooth 5.3 (nejvyšší verze Bluetooth na trhu pro lepší konektivitu a efektivitu) a hlasovým asistentem, takže je připraveno synchronizovat a přehrávat zvuk z jakéhokoli vstupního zdroje.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.