TCL uvádí novou řadu televizorů 4K HDR P63 na platformě Google TV

Publikováno: 20. června 2022 | autor Redakce
p63-lifestyle.png

Společnost TCL oznámila rozšíření televizorů řady P o nové modely P635 a P638. Nové televizory přinášejí Google TV, vysokou kvalitu obrazu a nejnovější technologie za dostupnou cenu.

Pohlcující obrazová kvalita 4K HDR

Televizory řady TCL P63 kombinují rozlišení 4K HDR a dynamické vylepšení barev, a přinášejí tak lepší kontrast i barvy a více detailů v zobrazení. Díky 4K HDR tyto televizory přesně zobrazí světlé i tmavé detaily obrazu v barevné preciznosti a osloví i náročné uživatele.

p63-lifestyle.png

Navíc technologie dynamického vylepšení barev Dynamic Colour Enhancement (vyvinutá exkluzivně společností TCL) automaticky optimalizuje jas pomocí vlastního algoritmu, který rozšiřuje dosud omezenou tradiční barevnou škálu. Úžasný displej 4K je vylepšen technologií HDR 10, tou nejnovější u technologií HDR, a optimalizuje obrazovou kvalitu, snímek po snímku, umožnuje si vychutnat jemné rozdíly zobrazovaného obsahu.

Optimalizovaný herní zážitek s režimem Game Master

Nové televizory jsou vybaveny technologiemi HDMI 2.1 a ALLM, které hráčům automaticky zajistí nejrychlejší odpověď systému a nejlepší nastavení obrazu pro hraní her. Rozhraní HDMI 2.1 zajistí kompatibilitu s nejnovější generací herních konzolí a umožní využít funkce, jako je režim ALLM (Auto Low Latency Mode), který umožňuje automaticky přepínat televizor do herního režimu při velmi nízké latenci, nižší než 15 m/s.

p63-lifestyle-2.png

Zvuk velkého kina s Dolby Audio

Řada TCL P63 přináší plný a bohatý zvuk, který vytváří pohlcující, filmový, prostorový zvukový zážitek. Technologie Dolby Audio™ nabízí jasnější i mnohem detailnější a plný zvuk pro realističtější zážitek při sledování filmů.

Jednoduchý přístup k nekonečné zábavě pomocí Google TV

Řada TCL P63 využívá výhod nejpropracovanějšího systému u televizorů kategorie Smart TV a má navíc vestavěnou sužbou Google Assistant. Google TV centralizuje filmy, televizní pořady a další zábavu a poskytuje přístup až k 70 000 filmů a televizních epizod na jednom místě.

Vyhledávací nástroje se mimořádně snadno ovládají a pomáhají uživatelům objevovat nové filmy a televizní pořady s automatickou nabídkou, která je postavena na předchozích aktivitách. Uživatelské výhody jsou rovněž posíleny službou Google Assistant, která umožnuje uživatelům ovládat a řídit propojená domácí zařízení.

tcl-p638-hero-front.jpg

Prémiový a elegantní design pro ještě větší zážitky

Nová řada TCL P63 se vyznačuje jedinečným prémiovým a bezrámečkovým designem. Obrazovka nemá vnitřní ohraničení a poskytuje větší plochu a vice obrazu. Ultratenký štíhlý koncept využívá kovové prvky, které z těchto televizorů dělají elegantní artefakt s vysokou odolností, který snadno zapadne do prostředí obývacích pokojů.

Klíčové parametry:

  • 4K HDR
  • Dynamic colour enhancement
  • 60 Hz Clarity Motion (pouze u P638)
  • HDR 10
  • Dolby Vision (pouze u P638)
  • Multi HDR (pouze u P638)
  • Game Master
  • HMDI 2.1 ALLM
  • Dolby Audio (pouze u P635)
  • Dolby Atmos (pouze u P638)
  • Google TV
  • Google Assistant
  • Google Duo
  • Podporuje Alexa
  • Netflix, Amazon Prime, Disney+
  • Bezrámečkový kovový design (černý podstavec u P635 / stříbrný u P638)

Nové televizory TCL P635

Nové televizory TCL P635 budou k dostání ve velikostech 75’’, 65’’, 58’’, 55’’, 50’’, 43’’ a přinesou nekonečnou zábavu díky Google TV a pohlcující obrazovou kvalitu v atraktivním designu.

TCL P638 jde ještě dál

Řada P638 (P637) jde ještě dál a přináší pohlcující obrazovou a zvukovou kvalitu. Televizory této řady představují streamovací stroj pro digitální obsah ve vysoké kvalitě. Televizory P638 budou dostupné ve velikostech 65’’, 55’’, 50’’, 43’’. Kombinují 4K HDR, Dolby Vision, HDR10 a 60Hz Motion Clarity pro detailní a plynulé zobrazení ve vysoké kvalitě.

Televizory TCL P638 (P637) mají rozlišení 4K HDR podporující HDR10 a HDR Dolby Vision pro vyšší jas a detailnější tmavé scény při zachování všech jemných detailů. Tato jedinečná řada přináší technologii Motion Clarity pro plynulé zobrazování a vylepšení scén s pohybem.

Diváci nikdy nepřijdou o jediný detail v rychlých akcích a budou vždy těžit z krystalicky čistého obrazu při zdrojové frekvenci zobrazení 50 Hz nebo 60 Hz. Tato řada navíc podporuje HDR Multiformat pro úžasné zážitky v rozlišení HDR bez ohledu na zdroj přehrávání.

tcl-50p635-gtv-iso2-hd.jpg

V neposlední řadě si mohou uživatelé vychutnat pohlcující a obklopující zvuk, a to díky technologii Dolby Atmos, která realisticky zachycuje pohyby každého objektu na obrazovce a přináší prostorový zvuk v rozsahu 360°. Podpora této technologie přináší opravdový filmový zážitek společně s kvalitou obrazu Dolby Vision™.

Ceny u P638 (alternativní označení P637) začínají na 10 999 Kč pro 43’’ a končí u 19 900 Kč pro 65’’.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.