TCL rozšiřuje nabídku 4K televizorů o řadu C63 a P73 na platformě Google TV

Publikováno: 26. února 2022 | autor Redakce
p73-series-lifestyle-2.jpg

Společnost TCL představila dvě nové produktové řady televizorů –  P73 přináší jedinečný audiovizuální výkon a ve své třídě neuvěřitelnou hodnotu pro domácí zábavu, řada C63 pak bude nejlepším společníkem pro filmy v HDR, sportovní přenosy a hraní her díky technologii Game Master a podpoře nejnovějších HDR formátů.

TCL C63 bude dostupná od dubna 2022 ve velikostech   43", 50", 55", 65" a 75" a přichází s platformou Google TV, což znamená, že uživatelé získají stovky a tisíce možností pro digitálního obsah, který je generován streamovacími službami. K dispozici je i handsfree Google Assistant, a je tak mnohem jednodušší televizory TCL C63 ovládat.

c63-series-lifestyle-image1.jpg

Uživatel může požádat Google, aby vyhledal filmy, streamovací aplikace, přehrál hudební soubory a televizor může ovládat pomocí hlasu. Nové televizory mají také aplikaci Google Duo, jednoduchý vysoce kvalitní video hovor pro každého. A konečně také Miracast pro PC. Řada C63 tak umožní uživatelům zobrazovat obsah z PC na jejich televizorech v rozlišení 4K.

TCL 4K QLED TV C63 posouvá technologii Quantum Dot na novou úroveň v 100% objemu barev. Tato řada přináší vysokou hodnotu všem, kdo chtějí vysokou kvalitu a interaktivní domácí zábavu jako součást digitálně propojeného a chytrého životního stylu. Technologie Wide Color Gamut přináší jemnější přirozené barvy a obrazový zážitek s více než miliardou barev. Ultra živá obrazová kvalita řady C83 je posílena technologií Dolby Vision s vysokou kvalitou jasu, kontrastu, detailu a prostorovosti.

c63-series-lifestyle-image5.jpg

Díky technologii Game Master dokáže TCL C63 optimalizovat obrazovku televizoru pro režim hraní video her, navíc jsou televizory TCL také oficiálním televizorem herní série Call of Duty®. Pro skvělé hraní her je důležité používat televizor optimalizovaný pro hraní her s rychlou odezvou. HDMI 2.1 zajišťuje kompatibilitu s nejnovější generací herních konzolí a umožňuje funkce, jako je ALLM (Auto Low Latency Mode) pro herní konzole nebo pro grafické karty počítače, které dovolí automaticky přepnout do herního režimu a poskytnout minimální prodlevu zobrazení.

Konečně řada TCL C63 využívá technologii Motion Clarity pro čistý a plynulý obraz a vylepšené zobrazení pohybu, ať už je obnovovací frekvence zdroje 50 nebo 60 Hz.

TCL P73 bude k dostání od dubna 2022 ve velikostech 50", 55", 65", 75’’ a 85". Řada P73 přináší ohromující, vysoce kvalitní filmový zážitek s dynamickým zobrazováním pohybu a také pohlcující zvuk. Nové televizory podporují Dolby Vison, pokročilou zobrazovací technologii, která kombinuje HDR (high dynamic range) a možnosti pro zobrazení živých jasných barev, a poskytuje ultra jasnou obrazovou kvalitu s jedinečným jasem, kontrastem, barvami a detaily. TCL P73 podporuje také Dolby Atmos.

p73-series-lifestyle-2.jpg

Vedle technologie Wide Color Gammut s více než miliardou barev, řada P73 využívá Motion Clarity, technologii pro zpracování obrazu v pohybu, která zajistí ostřejší, nerozmazaný a stabilní obraz a zvuk během sportovních přenosů a u akčních filmových scén s rychlým pohybem. Navíc s podporou formátů multi HDR, řada TCL P73 umožňuje dosáhnout na televizoru kvalitu 4K HDR s podporou HDR10, HDR HLG, HDR10+ nebo HDR Dolby Vision. Televizor bude podporovat vždy ten nejlepší formát, ať už běží obsah s Dolby Vision na službě Netflix a Disney+ nebo HDR 10+ se službou Amazon Prime Video.

Pro dosažení skvělé kvality obrazu a optimalizovaný výkon pro hraní her je důležité mít televizor s rychlou odezvou. Proto má TCL P73 technologii Game Master a současně nabízí HDMI 2.1 pro kompatibilitu s novou generací herních konzolí. Dále je k dispozici funkce ALLM (Auto Low Latency Mode), která umožňuje herním konzolím a grafickým kartám počítače přepínat televizor automaticky do herního režimu a zajistit odezvu nižší než 15 ms. Proto jsou také televizory TCL oficiálním televizorem herní série Call of Duty®.

p73-series-lifestyle-4.jpg

TCL P73 využívá platformu Google TV, což znamená, že uživatelé získají stovky a tisíce možností pro digitální obsah, který je generován streamovacími službami. Vestavěný Google Assistant poskytuje chytrý a snadný způsob, jak interaktivně ovládat televizor. V neposlední řadě TCL P73 nabízí Google Duo, nejjednodušší způsob pro bezprostřední videohovory mezi rodinou nebo přáteli.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.