TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Publikováno: 9. května 2020 | autor Redakce
TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Společnost TCL Electronics představuje v evropské premiéře své dvě zcela nové produktové řady QLED televizorů TCL C71 a C81. Nové produktové řady jsou navrženy s využitím nejpokročilejších technologií, jsou cenově dostupné a díky prémiové kvalitě a výkonu, který nemá srovnání, přinášejí do domácností jedinečné obrazové detaily.

Nové modely jsou lokalizované pro český trh a plně podporují nový vysílací standard DVB-T2. U vybraných prodejců a distributorů jsou již nové modely k dostání nebo jsou dostupné v rámci předobjednávek. Na českém trhu jsou prodávány pod označením C815 a C715. Před označením je dále uvedena velikost uhlopříčky v palcích. Produktová řada C81 je dodávána ve velikostech 75, 65 a 55 palců, řada C71 pak 65, 55 a 50 palců.TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Nové produktové řady využívají technologii Quantum Dot a nabízejí uživatelům zcela pohlcující vizuální zážitek díky realistickému zobrazení, které je navíc doplněno prémiovou technologií pro zvuk. Nové televizory C81 a C71 podporují Dolby Vision a rozlišení 4K HDR10+ pro neuvěřitelný jas a pozoruhodný kontrast v sytých barvách a jemných detailech. Technologie Dolby Atmos přináší do obou produktových řad dechberoucí prostorový a precizní zvuk. Řada C81 navíc využívá prvotřídní zvukový systém ONKYO, který přináší do domácností filmovou kvalitu zvuku. U této řady je navíc u velikostí 65 a 75 palců použita obrazovka se zobrazovací frekvencí 100 Hz. U velikosti 55 palců je pak použita vlastní technologie MEMC (Motion Estimation/Motion Compensation) se softwarem zajišťujícím krystalicky čistý obraz, který oslní a připoutá všechny smysly.TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Televizory TCL C81 a C71 mají také celou řadu chytrých funkcí, zahrnutých do vlastního ecosystému umělé inteligence TCL AI-IN. Tyto funkce převratně mění potenciál televizorů díky optimalizovanému zvuku i obrazu. Nejnovější operační systém Android nabízí široké možnosti zábavy s využitím širokého spektra dostupných aplikací. K dispozici jsou i integrované služby Google Home a Assistant, hlasové ovládání i funkce T-cast a Chromcast a kompatibilita se službou Alexa. Elegantní design obou produktových řad navíc v podobě televizorů znamená perfektní doplněk domácností a přináší barvitý a personalizovaný zážitek domácího kina.

Cena u produktové řady C81 začíná na 21 999 Kč včetně DPH (uhlopříčka 55 palců, na českém trhu pod modelovým označením TCL 55C815). Model s uhlopříčkou 75 palců, tedy TCL 75C815, se prodává za 49 990 Kč včetně DPH.TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Cena u produktové řady C71 (TCL 50C715 s uhlopříčkou 50 palců) začíná na 17 999 Kč. Model s uhlopříčkou 65 palců, tedy TCL 65C715, se prodává za 26 990 Kč včetně DPH.

Bezkonkurenční technologie s funkcemi blízké budoucnost

Nové produktové řady C71 a C81 využívají technologii Quantum Dot pro zobrazení miliardy jednotlivých barev a odstínů v kvalitě velkého kina. Nové televizory TCL přinášejí technologie a zobrazení v kvalitě 4K HDR PREMIUM, HDR 10+ a Dolby Vision HDR, to se projeví v ohromujícím jasu, výjimečném rozlišení, živých barvách s perfektním ohraničením scén a s krystalově čistým obrazem. Bezkonkurenční podání barev překonává modely televizorů s LED nebo OLED obrazovkami. Nové produktové řady nabízejí neuvěřitelný kontrast a plné zobrazení detailů i v tmavých scénách. Uživatel se může těšit z realistického obrazu, ať už se akce odehrává v temném prostředí nebo pod slunečními paprsky.TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Jedinečné podání barev a kvalita obrazu v přirozeném zobrazení

Modelová řada C81 u velikostí 65 a 75 palců používá obrazovky se zobrazovací frekvencí 100 Hz, které dokáží zobrazit 100 obrazových políček za sekundu, a zajistí tak plynulejší přehrávání. Tyto modely jsou ve zobrazování dvakrát rychlejší než tradiční 50Hz modely. U velikosti 55 palců je použita vlastní technologie přepočítávacích algoritmů TCL MEMC, která stabilizuje zobrazení rychlých scén a přináší ostřejší obraz.

Úchvatný prostorový zvuk

Obě nové modelové řady využívají technologii Dolby Atmos, která se stará o prostorový zvuk. Ten zcela vtáhne uživatele do děje a ti pak doslova procítí a prožijí filmovou akci přímo ve svém obývacím pokoji. Řada C81 má navíc špičkový zvukový systém ONKYO 2.1, který používá reproduktory s předním vyzařováním, a vlastní basový reproduktor na zadní straně televizoru. Tento systém optimalizuje audio zážitek a přináší zvuk v podobě velkého kina.TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Smart TV a pokročilé chytré funkce

Nové produktové řady využívají operační systém Android 9.0 a služby Google Home a Assistant, které jsou součástí dodávky. Uživatelé mohou snadno využít ovládání hlasem a zadat vice než jeden milion povelů pro ovládání televizoru, jeho funkcí ale i dalších kompatibilních zařízení domácí elektroniky. Nové modely jsou kompatibilní také se službou Alexa. Obě služby mají schopnost se učit tím, jak často jsou používány. Komfort používání je dále rozšířen o funkce vlastní platformy umělé inteligence TCL AI-IN, která umožňuje hluboké učení pro inteligentní optimalizaci obrazu a zvuku a individualizované podmínky a způsoby přehrávání. HandsFree ovládání hlasem umožní zákazníkům plnou flexibilitu a pohodlí i souběžné využívání aplikací bez promeškání důležitého okamžiku televizního pořadu nebo filmu. Přehrávat digitální obsah na televizích AndroidTV je díky široké nabídce aplikací naprosto jednoduché. V nabídce jsou pro přehrávání obsahu v rozlišení 4K HDR mezi jinými služby Netflix, Amazon Prime Video a YouTube. Další inovativní vlastnosti jsou například PIP (Obraz v obraze), snadné přepínání mezi úlohami, víceuživatelské účty a profily a také doplňující nastavení umožňují všem členům rodiny sledovat jejich digitální obsah podle vlastních preference. Podpora aplikací T-Cast a Chromecast umožňuje přehrávat obsah z mobilních telefonů a počítačů s OS Windows nebo Mac, iPhonů a chytrých telefonů s Androidem.

Další technické specifikace

Nové produktové řady byly navrženy také s ohledem na herní komunitu. Garantují nízké hodnoty prodlevy, pouhých 10 ms, a vysokou kvalitu zobrazování pro požadovaný výkon s rychlou odezvou. Nechybí prémiová obrazová kvalita. Hráči také ocení tři porty HDMI a dva porty USB 2.0 – pro maximální připojení ovladačů a herních konzolí. Chytrá televize by nebyla kompletní bez dálkových ovladačů. Produktová řada C81 přináší dálkové ovládání s možností ovládání hlasem nebo klávesové zkratky pro přístup k hlavním aplikacím. Ovládání navíc podporuje službu Google Assistant.TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Dechberoucí štíhlý design

Bezrámečkový design u řad C71 a C81 je provázán s ultratenkým profilem a pečlivým dílenským zpracováním za využití prémiových materiálů včetně kovu, nejen pro vyšší odolnost ale také eleganci. Navíc jsou obě řady kompatibilní s uchycením VESA. Řada C81 má inovativní centrální tříbodový systém stojanu pro postavení televize, který vytváří dojem vznášení se v prostoru, a umožňuje televizorům i s velkou úhlopříčkou perfektně zapadnout do jakéhokoliv interiéru i při omezeném prostoru.

Elegantní design se potkává s výkonem QLED a novými technologiemi v perfektním souzvuku

Produktová řada C71 má stavitelný stojan, který umožňuje umístit velký televizor v podstatě kamkoli.  Nadčasový moderní design u obou produktových řad C71 i C81 doslova pozvedne atraktivitu obývacích prostor, dodá dotek sofistikovaného produktu a perfektně doplní domácnost.

Řada TCL C81

  • Technologie Quantum Dot
  • Dolby Vision a Dolby Atmos
  • HDR 10+
  • Nativní 100Hz displej (pro 75 a 65 palců)
  • Audio systém Onkyo
  • TCL AI-IN
  • HandsFree ovládání hlasem
  • Nejnovější operační systém Android
  • Full-Screen Design

Řada TCL C71

  • Technologie Quantum Dot
  • Dolby Vision a Dolby Atmos
  • HDR 10+
  • TCL AI-IN
  • HandsFree ovládání hlasem
  • Nejnovější operační systém Android
  • Full-Screen Design

 

Je na čase ušetřit, a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video/

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

 

Už máte voňavé květnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co v něm najdete: ZDE.

Voňavé květnové FOTOVIDEOVoňavé květnové FOTOVIDEO – vychází 30. 4. 2020

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.