Stylové tašky na fototechniku

Publikováno: 3. května 2024 | autor Redakce
fy9701-01.jpg

Batohů na fotoaparáty a jejich příslušenství je opravdu mnoho. Co ale blesky, světla, stojany, softboxy a jiné příslušenství? Ať už je chceme převézt nebo bezpečně uskladnit, hledáme něco prostorného a pokud možno alespoň trochu pohodlného.

Řada tašek a batohů pro studiové vybavení FOMEI GREY LINE by vás mohla bavit. Hned zpočátku zaujme svým designem, který vybočuje od klasické černé. Když se na tašky podíváme zblízka, pozornost si získá robustní technické zpracování.

Nesmíme zapomenout na praktické využití, jako například u tašky, která pojme až čtyři světla, čtyři velké stojany a můžeme ji nosit na zádech, na rameni s klasickým popruhem anebo v ruce. Pojďme si jednotlivé tašky prohlédnout.

STAND STUDIO BAG 58L, GREY LINE

Tato taška je ušitá pohodlí na míru. Vnitřní rozměry jsou 19 × 115 × 32 cm. Je rozdělena čtyřmi přepážkami pro světla, lesky nebo jiné příslušenství. Nad tyto sekce poté můžete umístit až čtyři studiové stojany, kabely nebo softboxy. Opravdového pohodlí ale dosáhneme, když nemusíme tašku držet v ruce nebo jí táhnout na ramenním popruhu, ačkoli můžeme, ale nasadíme si ji na záda jako batoh a vydáme se na cestu.

fy9705-04.jpg

Kovová oka pro ramenní popruh jsou kvalitně přišitá, takže vydrží i delší cesty. Celý spodek tašky je chráněn odolnou vrstvou, kterou lze omýt. Taška vespod obsahuje plastové podpěry, na kterých stojí, pokud někam tašku odložíme.

fy9705-13.jpg

Vrchní víko obsahuje průhlednou plastovou kapsu, která slouží k zasunutí jmenovky, kontaktu nebo seznamu s obsahem tašky, pokud jsme si jich zabalili více a chceme na první pohled vidět, co kde máme. Cena 3 240 Kč

STUDIO BACKPACK 37L, GREY LINE

Opět bylo myšleno na pohodlí, ale tentokrát hlavně na velikost a prostor. S vnitřními rozměry 36 × 56 × 19 cm to není žádný drobeček, ačkoli je lehký a na zádech příjemně polstrovaný a pevný. Vnitřní prostor je uzpůsoben pro dvě světla a jejich příslušenství.

fy9700-01.jpg

Batoh se otevírá rozepnutím a odklopením celé přední stěny. Tím získávám přístup k mnoha dalším kapsám, které jsou umístěné uvnitř i vně batohu. Na obou stranách máme k dispozici nastavitelné popruhy na vrchní části a pružnou kapsu na spodní části pro upevnění dvou stativů nebo stojanů. Pokud však do kapes uchytíme delší stojany, může nám to znepříjemnit cestování.

fy9700-04.jpg

Spodek batohu je opatřen omyvatelnou koženkou a nezapomnělo se ani na reflexní prvky v podobě svítivě zelené. Vrchní část batohu obsahuje průhlednou kapsu pro vizitku nebo jmenovku. Cena 3 280 Kč

STUDIO BAG 57L, GREY LINE

Od klasického fotovybavení a stojanů se dostáváme k tašce, která je vhodná pro nošení LED panelů, velkých světel, jež se nevejdou do klasických tašek, nebo například příslušenství, kabelů, prodlužovaček a mnoho dalšího. Designem rozhodně nezaostává a materiál je opravdu příjemný jak na pohled, tak i při práci s ním.

fy9701-06.jpg

Velikost vnitřního prostoru je 65 × 47 × 20 cm a funguje jako jedna veliká kapsa bez přepážek. Otevírání batohu je řešeno rozepnutím spony, rozepnutím po celé délce, nakonec je poslední zábrana ještě suchý zip pod sponou, který drží tašku zavřenou, i když je rozepnutá. Na vnější straně batohu můžeme využít jednu tenkou kapsu na zip a na opačné straně jednu vyklápěcí na suchý zip.

fy9701-09.jpg

Spodek tašky je opatřen omyvatelným materiálem a na vrchu nalezneme průhlednou kapsu pro vizitku nebo seznam obsahu. Ramenní popruh je součástí balení. Cena 2 690 Kč


Celý článek najdete v květnovém FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv05-24-obalka-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.