Stylová a skutečně kapesní instantní fototiskárna Canon Zoemini 2

Publikováno: 4. září 2022 | autor Redakce
canon-zoemini-2-pink-lifestyle-printing-smudge-proof-60375-52386533343-o.jpg

V době, kdy přibývá digitálních nebo rovnou virtuálních míst, má tištěná fotografie velkou sílu. Proto společnost Canon uvádí na trh další fototiskárnu Canon Zoemini 2.

Při pouhých 177 g (tedy ještě lehčí než průměrný smartphone) je pohodlně kapesní. Díky rychlému nabíjení konektorem USB-C je toto zařízení plně nabito za 50 minut – o 40 minut rychleji než předchozí model Zoemini. A díky nové aplikaci Canon Mini Print můžete před vytištěním ke snímku přidat text, okraje, vtipné obrázky anebo vytvářet zábavné koláže.

canon-zoemini-2-festival-lifestyle-1-52385364912-o.jpg

Charmayne Chow, Product Marketing Specialist Canon Europe poznamenává: “Instantní fotografie zažívá již delší dobu obrovský rozmach. Většina fotografií, které pořizujeme, zůstane na digitálních a mobilních zařízeních, což význam tištěné fotografie jen posiluje. Tiskneme je, vystavíme si je, darujeme blízkým, protože nám připomínají hezké chvíle, zaslouží si to nejlepší zacházení. Věříme, že i nové funkce tiskárny ukáží, jak dobře se mohou světy digitální a tištěné fotografie vzájemně doplňovat.”

Nový design pro intuitivní ovládání

Novinkou je barevný indikátor LED, který informuje o tom, kdy je zařízení zapnuto, kdy tiskne, zpracovává, chladí nebo pokud dojde papír. Výhodou je také odolnější hardware a elegantnější kovový vzhled, který je k dispozici v tmavě modré, perleťově bílé nebo růžovozlaté barvě.

canon-zoemini-2-pink-bottom-52385364857-o.jpg

Inspirace pro kreativitu a propojení díky novým funkcím aplikace

Nová aplikace Canon Mini Print nabízí personalizaci, sezónní a tematické vzory rámečků a samolepek. Funkce „dlaždicování“ umožňuje uživatelům poskládat větší plakát se 4 nebo 9 výtisky. Možnosti koláží a předseknutých samolepek pak přitahnou celou rodinu k zapojení do scrapbookingu.

Bezproblémový tisk

Inovativní technologie ZINK je plnobarevný tiskový systém Zoemini 2, díky kterému už nejsou třeba inkoustové kazety. Fotopapír Canon ZINK je pokryt mikrokrystaly, které reagují na zahřátí a mění snímky z mobilních zařízení na výtisky odolné proti rozmazání, vodě a roztržení.

V nabídce najdete tři typy fotopapíru: balení po 20 a 50 listech o velikosti 5 x 7,6 cm nebo 20 listech kulatých nálepek o průměru 3,3 cm k výzdobě alb, stěn a dárků.

canon-zoemini-2-pink-frt-52386600944-o.jpg

Cena a dostupnost

Instantní tiskárna Canon Zoemini 2 bude k dispozici od podzimu 2022, za doporučenou cenu 3090 Kč

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.