Stativ Velbon EX-Macro za 140 Kč v předplatném FotoVideo!

Publikováno: 9. února 2017 | autor Redakce
Velbon EX-Macro

"Stolní" ministativ s čtvercovým profilem nohou pro větší stabilitu. V nabídce předplatného časopisu FotoVideo jej můžete mít za 140 Kč!

12x časopis FotoVideo + stativ Velbon EX-Macro (koncová cena na prodejnách a v obchodech 899 Kč) - za roční tištěné předplatné se stativem Velbon EX-Macro zaplatíte 800 Kč!

Stativ EX-Macro patří do kategorie „stolních“ mini stativů, je však konstrukčně pevný a je vybaven hlavou, která je standardně dodávána se stativy vyšších kategorií. Maximální výška 56,3 cm a minimální výška 20,3 cm nabízí širokou škálu využití včetně tvorby makrofotografie. Stativ je určen pro práci v interiérech i exteriérech. Nová prduktová řada EX je přímým nástupcem legendární řady CX. Stativ EX-Macro je nástupcem velmi oblíbeného stativu CX-460 Mini. Stativy EX charakterizuje nový, čtvercový profil nohou, zajišťující větší stabilitu, nové a lehčí materiály (odlehčený hliník v kombinaci s kvalitními plastovými komponenty) a inovované, konstrukčně bezpečnější svorky. EX-Macro se vyznačuje vynikající stabilitou, kvalitou použitých materiálů a praktickým a rychlým ovládáním výšky a pracovní polohy. Radiální vzpěry mezi nohami a středovou tyčí zvyšují celkovou stabilitu stativu.Stativ je dodáván včetně transportního pouzdra. Kvalitou použitých materiálů a výrobního provedení se stativy EX řadí mezi špičku na trhu v dané cenové kategorii. Stativ EX-Macro je určen pro práci s kompaktními, ultrazoom, CSC fotoaparáty a lehkými DSLR s celkovou hmotností do 1,5 kg.

Více o tomto stativu najdete ZDE.

Předplatné se stativem můžete objednat ZDE.


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.