Společnost MSI uvedla na trh herní notebooky

Publikováno: 28. února 2024 | autor Redakce
Společnost MSI uvedla na trh herní notebooky

Společnost MSI oznámila uvedení na trh své nejnovější řady herních notebooků s procesory Intel Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra. Nové notebooky Titan, Raider, Vector a Stealth nabízí špičkový herní výkon, ohromující displeje a inovativní funkce, které uspokojí i ty nejnáročnější hráče.

MSI Titan – Nedělá kompromisy

Titán mezi notebooky, se kterým můžete vyrazit na výlet napříč graficky nejnáročnějšími hrami. Strhující porci výkonu zajišťuje procesor Intel Core i9 14900HX z řady Raptor Lake Refresh s celkem čtyřiadvacítkou jader. Jeho frekvence dokáže na výkonných jádrech boostovat až na 5,8 GHz a společnicí mu není nikdo jiný než ultimátní grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4090 v 175W provedení (250W CPU+GPU). Velkorysé jsou i čtyři fyzické sloty osazené 128 GB operační paměti RAM a trojice rychlých M.2 slotů (z toho jeden s podporou PCIe páté generace).

MSI ilus 1

Vše si užijete na téměř dokonalém 18” Mini LED displeji s rozlišením 4K a rychlou obnovovací frekvencí 120 Hz, díky které bude obraz krásně plynulý. Třešničkou na tomto gigantickém herním dortu je potom zapuštěný touchpad s RGB podsvícením, mechanická klávesnice SteelSeries s ultra low profile spínači Cherry MX a efektivní chlazení Vapor Chamber. MSI Titan má zkrátka téměř vše, co si náročný hráč může přát.

MSI Raider: Herní stroj se vším, co potřebujete

MSI Raider je poháněn stejným procesorem Intel Core i9 z řady Raptor Lake Refresh. Grafický výkon zde zajišťuje karta NVIDIA GeForce RTX 4080 s funkcí MUX switch a technologií MSI OverBoost, která se postará optimální výkon při hraní her. Pro maximální herní zážitek se můžete ponořit do 17“ QHD+ (2560 x 1600 px) displeje s IPS technologií, obnovovací frekvencí 240Hz a pokrytím 100% DCI-P3.

MSI ilus 2

MSI si u modelu Raider dal záležet na klávesnici, která je vyvinutá ve spolupráci s firmou SteelSeries a využívá působivé RGB podsvícení, které je doplněno světelným proužkem v přední části základny. Všechny tyto prvky jsou plně konfigurovatelné a nabízejí širokou škálu efektů a barevných odstínů. Důležitou součástí výbavy je také baterie s kapacitou 99,9 Wh a výkonné reproduktory, které byly laděny inženýry společnosti Dynaudio.

MSI Vector: Sázka na jistotu

MSI Vector je sázkou na jistotu, vysoký výkon v relativně tenkém těle, který si na nic nehraje a je  zkrátka solidním herním notebookem. Zobrazovací IPS panel o úhlopříčce 17" s QHD+ rozlišením, 240 Hz obnovovací frekvencí a 100% pokrytím DCI-P3 je osazen ve stylovém těle s herním nádechem. Pro hráče podstatným detailem bude rovněž SteelSeries klávesnice s Per-Key RGB podsvícením.

MSI ilus 3

O dostatek výkonu se postará čtrnáctá generace procesoru Intel Core i9 14900HX Raptor Lake Refresh, spolu s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4070 s MSI OverBoost technologií. Těmto výkonným komponentám zajistí dlouhou výdrž 90 Wh akumulátor. Díváme se tedy na herní notebook se solidní výbavou, která se prostě musí padnout každému ostřílenému gamerovi.

MSI Stealth: Stylový herní i pracovní notebook

MSI Stealth je notebook, který osloví jak hráče, tak i profesionály. Nabízí elegantní design, tenké a lehké šasi a špičkový výkon. Disponuje 16palcovým QHD+ displejem s frekvencí 240 Hz a 100% pokrytím barevného prostoru DCI-P3, nejnovějším procesorem Intel Core Ultra 7 155H s NPU pro AI a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU + integrovanou Intel ARC.

MSI ilus 4

Notebook se také pyšní špičkovou klávesnicí SteelSeries s RGB podsvícením jednotlivých kláves, a baterií s kapacitou 99,9 Wh. O kvalitní ozvučení se postará 6 zabudovaných reproduktorů Dynaudio. Všechny notebooky MSI z této řady disponují 2,5 Gbps ethernetem, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4 a Thunderbolt 4. Nabízí také možnost nabíjení přes USB-C.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.