Společnost Belkin představila na veletrhu CES 2024 novou řadu výkonných produktů

Publikováno: 22. ledna 2024 | autor Redakce
belkin-wch015-200w-4-port-usbc-gan-wall-charger-pdp-banner-3-mobile-768x800-v1-us.jpg

Společnost Belkin, která je již 40 let přední značkou spotřební elektroniky, představila čtyři nové produkty napříč svým portfoliem mobilního napájení a konektivity, které podtrhují inovace, dokonalý design, oddanost kvalitě a závazek vytvářet produkty odpovědněji.

Nabíjení během okamžiku díky Qi2

Magnetický stojánek BoostCharge Pro 3 v 1

Tato výkonná bezdrátová nabíječka 3 v 1 využívá nový standard Qi2 a nabízí dokonalé vyrovnání a spolehlivé nabíjení zařízení s podporou Qi2 při výkonu 15 W, rychlé nabíjení hodinek Apple Watch Series 7 a novějších a optimální nabíjení bezdrátových sluchátek.

qi-3in1-black-8.png

Nabíječka je navržena tak, že má nastavitelný pant, takže uživatelé mohou bez námahy nastavit úhel telefonu pro optimální zobrazení při nabíjení pro sledování videí, čtení článků nebo videochatu. Je vyrobena z minimálně 75 % z recyklovaných materiálů (PCR).

qi-3in1-front.png

Magnetická powerbanka BoostCharge Pro

Magnetická powerbanka Qi2 poskytuje až 15 W energie pro zařízení s podporou Qi2 na cestách, a to bez potíží s kabely. Je vybavena integrovaným stojánkem pro podepření telefonu při streamování, čtení nebo chatování a funguje s magnetickými pouzdry a pouzdry MagSafe o tloušťce až 3 mm.

5k-8k-10k-black.jpg

"Power pass-through" umožňuje nabíjení powerbanky a zařízení Qi2 jedním jednoduchým úkonem prostřednictvím portu USB-C. Nabízí se ve variantách 5K, 8K a 10K. Spotřebitelé si tak mohou vybrat nejlepší powerbanku pro své potřeby nabíjení. Vnitřní pouzdro (kromě kabelu) tohoto produktu je vyrobeno z minimálně 72 % z materiálů PCR.

5k-power-bank-black-4.jpg

Výkonné a kompaktní s technologií GaN

BoostCharge Pro 4portová nabíječka USB-C GaN 200 W

Nová 4portová nástěnná nabíječka USB-C GaN disponuje působivým výkonem 200 W pro rychlé nabíjení až 4 zařízení najednou. Podporuje vysoce výkonné notebooky a herní notebooky a je navržena s technologií GaN a programovatelným zdrojem napájení (PPS), který zajišťuje efektivní výstupní výkon a inteligentní přidělování energie, takže připojená zařízení se bezpečně a optimálně nabíjejí.

wch015-environmental-2.jpg

Čtyřportová nástěnná nabíječka USB-C GaN odlehčuje pracovní prostor a současně nabíjí notebooky, tablety, telefony, chytré hodinky a sluchátka. Je kompaktní a výkonná, její rozměry jsou 92 mm × 118,5 mm × 35,5 mm a hmotnost 650 g/1,32 kg. Pouzdro (kromě napájecího kabelu) tohoto výrobku je vyrobeno z minimálně 72 % z materiálů PCR.

Dokovací stanice 6 v 1 Core GaN

Společnost Belkin inovuje svou kategorii dokovacích stanic s využitím technologie GaN, aby poskytla menší, efektivnější a zodpovědnější řešení pracovního prostoru.

inc018-angle.jpg

Dokovací stanice Core GaN Dock, která je přibližně o 50 % menší než ostatní řešení 6 v 1 a má vysoké specifikace pro podporu všech základních potřeb, je vybavena 1 portem HDMI pro zobrazení s vysokým rozlišením až 4K, 2 porty USB-A pro starší zařízení, 2 porty USB-C (1 s 96W napájením) a 1 gigabitovým ethernetovým portem pro bezpečné a spolehlivé připojení k internetu.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.