Sony uvádí mikrofon ECM-G1 – ideální pro vlogování

Publikováno: 15. července 2022 | autor Redakce
5.-ecm-g1-with-zv1-vlog-situation-image.jpg

Společnost Sony představila nový malý a lehký mikrofon ECM-G1, který zvyšuje úroveň záznamu videa díky kvalitnímu snímání zvuku. Díky potlačení okolního zvuku a čistému přednímu snímání zvuku si uživatelé mohou při nahrávání obsahu užívat vynikající kvalitu zvuku.

Zvyšte standard záznamu videa pomocí vysoce kvalitního zvuku

Při pořizování video obsahu hraje důležitou roli čistý a kvalitní zvuk. Model ECM-G1 se může pochlubit mikrofonní kapslí s velkým průměrem (přibližně 14,6 mm), která zajišťuje čistý záznam zvuku a zároveň potlačuje šum, což výrazně zvyšuje kvalitu videa.

1.-ecm-g1-product-.jpg

Model ECM-G1 je ideální mikrofon pro natáčení vlogů, protože snímá čisté hlasy, disponuje větrnou ochranou pro snížení hluku větru při natáčení venku a má optimalizovanou konstrukci pro potlačení frekvenčních vibrací pomocí antivibračních tlumičů. Při připojení mikrofonu k fotoaparátu Sony prostřednictvím patice Multi Interface (MI) eliminuje bezkabelová konstrukce dokonce i hluk vibrací přenášený kabelem.

2.-ecm-g1-with-dead-cat-product-.jpg

Potlačení okolního zvuku a čistý záznam zvuku přicházejícího zepředu

Čistý sběr zvuku z prostoru před kamerou či fotoaparátem je zdůrazněn superkardioidou a potlačením okolního zvuku, takže mikrofon zachytí pouze požadovaný zvuk – skvělé pro natáčení selfie videí. Také při natáčení v interiéru je model ECM-G1 vysoce účinný při potlačování ozvěny od stěn a dozvuku hlasu, takže umožňuje čistý záznam zvuku konverzace.

4.-ecm-g1-with-xperia-product.jpg

Vychutnejte si vysoce kvalitní zvuk kdekoli a kdykoli

Podpora patice MI Shoe umožňuje větší flexibilitu při natáčení bez baterie a bez kabelu. Napájení probíhá přímo z fotoaparátu do mikrofonu, takže odpadají problémy s vybitím baterie nebo překážejícími kabely – a to i při snímání s horizontálně otevřeným širokoúhlým LCD displejem.

3.-ecm-g1-with-zve10-product-.jpg

Mikrofon ECM-G1 je velmi lehký, váží pouhých 34 g a je velmi kompaktní (Š x V x H: 28,0 mm x 50,8 mm x 48,5 mm), takže jej lze používat kdekoli a kdykoli.

V neposlední řadě je součástí balení kabel pro snadné nahrávání a konektor pro mikrofon je kompatibilní s celou řadou zařízení, jako jsou fotoaparáty a chytré telefony. To uživatelům poskytuje maximální flexibilitu při různých požadavcích na natáčení.

6.-ecm-g1-with-zve-10-vlog-situation-image.jpg

Cena a dostupnost

Nový mikrofon ECM-G1 bude v prodeji od konce srpna 2022 u řady autorizovaných prodejců společnosti Sony za doporučenou maloobchodní cenu 4 389 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.