Sony představuje sérii odolných SD karet SF-G TOUGH

Publikováno: 30. srpna 2018 | autor Redakce
tough-g128t-180711.jpg

Společnost Sony představila horkou novinku na poli paměťových médií – sérii UHS-II SD karet SF-G TOUGH specification. Série odolných SD karet SF-G TOUGH specification nabízí řešení fotografům, kteří se potřebují spolehnout, že jejich fotografie zůstanou v bezpečí po vyjmutí SD karty z fotoaparátu.

Tato nová řada kombinuje vysoké rychlosti čtení a zápisu na  s extrémně odolným provedením, které je rezistentní proti ohnutí působením síly 180 N a proti pádu z výšky až pěti metrů.

  • SD karta SF-G TOUGH je 18krát odolnější proti ohnutí a proti pádu
  • První karta s odlitkem z jediného kusu pro maximální pevnost a tvrdost
  • Design bez drážek a přepínačů zaručuje, že karta nemá žádné křehké komponenty
  • Rychlost čtení dosahuje až 300 MB/s s rychlostí zapisování až 299 MB/s
  • Karta je odolná proti prachu i vodě a splňuje normy krytí IPX8 a IP6X
  • Zabezpečte svoji práci pomocí SD Scan Utility a softwaru File Rescue

    Fotografové, kteří se musejí potýkat s živly, aby získali dokonalý záběr, jistě ocení, že je řada SD karet SF-G TOUGH specification také voděodolná a splňuje normu IPX8.

Nová řada SD karet SF-G TOUGH specification je 18krát pevnější než standardní SD karty a jako první na světě má jednolitou strukturu. U této řady se jedná o první SD kartu, která nemá drážky ani spínač ochrany proti zápisu. Tyto inovace zajišťují, že je řada SF-G TOUGH specification odolnější proti ohnutí. Součástky, které se snadno lámou, byly úplně odstraněny.

Maximalizujte výkon fotoaparátu

Hlavním trendem ve fotografickém odvětví, který nastolila společnost Sony, jsou plnoformátové bezzrcadlovky. Patří mezi ně například série α9 a α7, které jsou čím dál tím výkonnější, a to u statických snímků i videí. Tyto fotoaparáty se spoléhají na rychlé paměťové karty, které maximalizují jejich výkon.

Rychlost zapisování nové SD karty SF-G TOUGH dosahuje až 299 MB/s. To fotografovi dává možnost zaznamenat mnoho snímků za sekundu a zachytit jím požadovanou akci. Série SF-G TOUGH specification také podporuje V90, nejvyšší standard rychlostní třídy pro video.

SD karty řady SF-G TOUGH specification nabízejí mnoho dalších funkcí, které byly navrženy tak, aby fotografům usnadnily jejich práci. Patří mezi ně nástroj ‚SD Scan Utility‘, který umožňuje uživatelům zkontrolovat, jestli je karta v dobrém stavu, a software ‚File Rescue‘, který dokáže obnovit omylem smazaná data a fotografie. SD karty řady SF-G TOUGH specification jsou odolné proti rentgenovému záření a magnetům, jsou antistatické, odolávají vyšším teplotám a mají ochranu proti UV záření.

Dostupnost

Série paměťových karet SF-G TOUGH bude dostupná ve verzích 32 GB, 64 GB a 128 GB. Prodej bude v Evropě zahájen od října 2018.

Úplné specifikace produktu jsou k dispozici přímo zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.