Sony představuje nový reproduktor SRS-XV900, nejhlasitější a nejvýkonnější bezdrátový party reproduktor

Publikováno: 20. září 2022 | autor Redakce
srs-xv900-hero01-large.jpg

Reproduktor SRS-XV900 je součástí vize „LIVE LIFE LOUD“, jejímž cílem je poskytovat milovníkům hudby po celém světě vzrušující zážitky ze zvuku.

Život by se měl žít naplno, a to znamená mít možnost vychutnat si čistý a bohatý zvuk z nového reproduktoru Sony SRS-XV900 a užít si tak naplno každý okamžik.

srs-xv900-hero-gradation02-large.jpg

Naplňte svůj domov mocným zvukem díky technologii Omnidirectional Party Sound

Vychutnejte si výkonný všesměrový zvuk díky reproduktoru SRS-XV900. Tento bezdrátový reproduktor byl navržen tak, aby zaplnil prostor zvukem. Reproduktor je vybaven reproduktorovou jednotkou X-Balanced, jejíž membrána nemá kruhový tvar, poskytuje tak větší akustický tlak.

Snižuje zkreslení zvuku tím, že maximalizuje plochu reproduktoru, zároveň port Jet Bass Booster poskytuje hluboké, průrazné a silné basy. Středové měniče reprodukující vynikající čistotu vokálů a 6 výškových reproduktorů vpředu, po stranách a vzadu šíří vysokofrekvenční zvuk všude kolem.

764087-3-sny-xv900-multi-angle.jpg

Dlouhá výdrž baterie

Nyní můžete přenášet ozvučení kamkoli po celém domě díky 25hodinové výdrži baterie SRS-XV900, která zajistí, že hudba bude znít ve dne i v noci. Pokud se vám stane, že reproduktoru dojde energie, nemusíte si dělat starosti. Díky rychlému nabíjení můžete získat 3 hodiny přehrávání za pouhých 10 minut nabíjení. S funkcí Battery Care Mode se nemusíte obávat přetěžování baterie reproduktoru, takže bude spolehlivější po delší dobu.

Pohodlná rukojeť a kolečka pro snadné přemisťování reproduktoru po domě

Produkt je vybaven praktickou rukojetí a kolečky. Kdykoli budete chtít reproduktor přemístit, uchopte rukojeť pro přenášení a naklopte jej. Robustní kolečka vám umožní dojet až na vaši party!

srs-xv900-lifestyle03-handle-wheel-large.jpg

Propojení s funkcí TV Sound Booster pro lepší zvuk televizoru

Reproduktor SRS-XV900 je vybaven jedinečnou funkcí Sony TV Sound Booster, která vám umožní vychutnat si lepší zvuk při sledování televize. Hluboké basy a realistický vysokofrekvenční zvuk z reproduktoru SRS-XV900 zaplní místnost a zesílí zvuk televizoru. Získáte bohatý audiovizuální zážitek, ať už sledujete videa s živými vystoupeními nebo filmy. Stačí propojit optickým kabelem (součástí balení) a vybrat režim TV Sound Booster k televizoru jakékoli značky nebo modelu.

Zábavní funkce

Milujete karaoke? Pak budete s reproduktorem SRS-XV900 tvořit dokonalou dvojku. Připojte mikrofon, vyberte píseň a dejte do toho všechno. A nezůstávejte jen u zpěvu. Díky dvěma vstupům (mikrofon a kytara) můžete dokonce připojit kytaru a reproduktor použít jako zesilovač. Pomocí mobilní aplikace Fiestable a její nové karaoke funkce Double Tracking obohatíte svůj zpěv a zpříjemníte si tak svůj přednes.

srs-xv900-phantom01-large.jpg

A pokud by vám to nestačilo, budete mít reproduktor vždy plně pod kontrolou díky intuitivnímu hornímu dotykovému panelu, který umožňuje měnit funkce, nastavení a osvětlení pouhým dotykem.

MEGA BASS a LIVE SOUND

Funkce MEGA BASS umožňuje zesílit basy reproduktoru, takže budou hluboké a průrazné. S novým reproduktorem SRS-XV900 si můžete vychutnat hudbu jako naživo, zatímco režim LIVE SOUND vám umožní znovu oživit jedinečnou atmosféru a prožívat oblíbené hudební zážitky. V duchu vize LIE LIFE LOUD vytvářejte nezapomenutelné okamžiky s reproduktorem SRS-XV900.

Snadné připojení a párování pomocí Bluetooth

Funkce Party Connect via Bluetooth umožňuje připojit až 100 kompatibilních Bluetooth reproduktorů Sony a užít si synchronizovaný zvuk a osvětlení na mimořádně velké party, aby všichni tančili ve stejném rytmu. Kromě toho reproduktor umožňuje připojit a přehrávat hudbu pomocí připojení USB. A pokud se vám vybije baterie smartphonu, můžete jej dokonce připojit k reproduktoru a přímo jej nabíjet.

Model SRS-XV900 také umožňuje okamžité připojení reproduktoru k chytrému telefonu pomocí rychlého párování Bluetooth pro Android.

srs-xv900-top-large.jpg

Sony | Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV900 je kompatibilní s aplikacemi Sony | Music Center a Fiestable. Pomocí aplikace Sony | Music Center můžete vybírat seznamy skladeb, spouštět další skladbu, měnit vzory osvětlení a režimy zvuku přímo na tanečním parketu. Aplikace Fiestable vám umožní přístup k zábavným funkcím, které vám pomohou vytvořit dokonalou atmosféru večírku, jako je vytváření seznamu skladeb na večírek, funkce karaoke včetně funkcí Voice Changer a Echo a DJ control pro přidání zvukových efektů.

Na udržitelnosti záleží

Výrobky Sony jsou navrženy tak, aby poskytovaly špičkovou kvalitu zvuku a zároveň braly ohled na životní prostředí. Pro přední a zadní panel a vnitřní části reproduktoru SRS-XV900 se používá originálně vyvinutý recyklovaný plast, který odráží snahu společnosti Sony o snížení dopadu jejích výrobků na životní prostředí.

Cena a dostupnost

Reproduktor SRS-XV900 bude v prodeji od začátku října 2022 za odhadovanou maloobchodní cenu 29 990 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.