Sony představuje nový party reproduktor SRS-XV500

Publikováno: 10. února 2024 | autor Redakce
srs-xv500-in-situation-horizontal-blue-lighting-large.jpg

Společnost Sony dnes představila nový reproduktor SRS-XV500, který lidem umožní bavit se déle, a ještě víc nahlas, ať už jsou kdekoli.

Tento reproduktor nabízí silný zvuk, vestavěné osvětlení a baterii s dlouhou výdrží – můžete k němu dokonce připojit mikrofon na karaoke a prozpívat celou noc. S reproduktorem SRS-XV500 máte vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli bavit své přátele a rodinu.

srs-xv500-pers-illumination-on-large.jpg

Silný zvuk pro jakoukoliv party

Vychutnejte si skvělou hudbu díky systému SRS-XV500 a jeho dvěma reproduktorovým jednotkám X-Balanced, které poskytují silné a rázné basy s minimálním zkreslením, a dvěma výškovým reproduktorům, které zajišťují čisté vokály a rozšířené zvukové pole.

srs-xv500-front-illumination-off-wo-grille-large.jpg

Uspořádejte večírek kdekoli

SRS-XV500 je reproduktor, který vás díky dlouhé výdrži baterie nikdy nezklame. Při plném nabití zvládne reproduktor SRS-XV500 přehrávat až 25 hodin. Rychlé nabíjení po dobu 10 minut navíc poskytne dostatek energie až na 2,5 hodiny přehrávání. S funkcí Battery Care se nemusíte obávat, že se reproduktor přebije, takže se na něj budete moci spolehnout po delší dobu.

srs-xv500-horizontal-illumination-on-large.jpg

Model SRS-XV500 má stupeň voděodolnosti IPX4. Můžete jej bez obav používat venku, zvládne i pár kapek deště. Reproduktor SRS-XV500 byl navržen tak, aby byl dobře přenosný, a proto jeho vestavěná rukojeť umožňuje  snadnou přepravu. Navíc jej lze umístit vertikálně i horizontálně, a díky tomu se  přizpůsobí jakémukoli prostředí.

Zábavné funkce

Možnosti zábavy tím nekončí, protože díky funkci karaoke si můžete zazpívat své oblíbené písně. Stačí připojit karaoke mikrofon a stisknout tlačítko play. Ovládání ozvěny a kláves na zadním panelu přístroje vám umožní nastavit zvuk podle vašich představ. Díky druhému vstupu si můžete zazpívat duet s kamarádem do druhého mikrofonu nebo dokonce připojit kytaru, a ještě více to rozbalit. Oba vstupy nabízí možnost individuálního míchání zvuku.

srs-xv500-rear-interface-large.jpg

Kromě hudebního zážitku pomáhá SRS-XV500 také dotvářet atmosféru večírku díky funkci ambientního osvětlení. Ať už chcete reproduktor používat pro každodenní zábavu, nebo pro party, můžete si osvětlení přizpůsobit pomocí mobilní aplikace Fiestable.

Aplikace Sony| Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV500 je kompatibilní s aplikacemi Sony | Music Center a Fiestable. Pomocí aplikace Sony | Music Center můžete vybírat seznamy skladeb, měnit vzory osvětlení a režimy zvuku přímo z tanečního parketu. Aplikace Fiestable vám umožní přístup k zábavním funkcím, které vám pomohou vytvořit dokonalou atmosféru večírku, jako je vytváření seznamu skladeb, funkce karaoke včetně funkcí Voice Changer a Echo a DJ control pro přidání zvukových efektů.

S ohledem k životnímu prostředí

Naše výrobky jsou navrhovány nejen tak, aby nabízely vynikající kvalitu zvuku, ale také aby byly šetrné k životnímu prostředí. Pro tělo modelu SRS-XV500 se částečně používá recyklovaný plast vyvinutý speciálně pro společnost Sony. To ukazuje, že usilujeme o snížení dopadu svých výrobků na životní prostředí.

srs-xv500-main-01-powerful-party-sound-anywhere-roof-large.jpg

Platforma „For The Music“

Společnost Sony vytvořila platformu „For The Music“ pro své špičkové spotřebitelské a profesionální audio produkty a služby. Prostřednictvím platformy „For The Music“ se Sony etabluje jako přední výrobce audiotechniky spojující hudební tvůrce a spotřebitele a zároveň se snaží vytvářet autentické hudební zážitky tím, že plně podporuje vizi tvůrců.

Cena a dostupnost

Model SRS-XV500 bude k dostání od konce ledna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 9 999 Kč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.