Sony představilo nová sluchátka WF-C700N a přidává modrou barvu pro model WH-1000XM5

Publikováno: 20. dubna 2023 | autor Redakce
wf-c700n-sagegreen-insituation-large.jpg

Společnost Sony uvedením nových skutečně bezdrátových sluchátek WF-C700N přináší ještě snazší způsob, jak si můžete užívat hudbu, ať už jste kdekoli.

Sluchátka WF-C700N jsou ideální, pokud chcete přejít na skutečně bezdrátová sluchátka, aniž byste museli dělat kompromisy v oblasti pohodlí a stability, a zároveň si užívat pohlcující kvalitu zvuku a potlačení okolního hluku.

wf-c700n-black-case-open2-large.jpg

Komfort a kvalita, která se vejde do kapsy

Sluchátka WF-C700N byla navržena tak, aby byla pohodlná a dobře držela bez ohledu na to, jak jsou vaše uši velké. Společnost Sony navrhla sluchátka WF-C700N na základě rozsáhlých údajů o tvaru uší, které shromažďuje od uvedení prvních sluchátek do uší na světě v roce 1982, a také na základě vyhodnocení citlivosti různých typů uší. Sluchátka WF-C700N kombinují tvar, který dokonale odpovídá lidskému uchu, s ergonomickým designem pro stabilnější usazení, takže můžete poslouchat déle, aniž byste potřebovali přestávku.

Nabíjecí pouzdro válcovitého tvaru je malé a snadno se přenáší v kapse nebo tašce, proto si sluchátka můžete vzít kamkoli s sebou. Pouzdro má geometricky vzorovanou texturu pro stylový, prémiový vzhled a pocit.

wf-c700n-black-case-open-large.jpg

Textura, kvalita a barvy modelu WF-C700N jsou navrženy s ohledem na váš styl a pohodlí. Díky černé, bílé, levandulové nebo šalvějově zelené barevné variantě si můžete vybrat tu, která bude nejlépe sedět vašemu stylu.

Více hudby, méně hluku z okolí

Se sluchátky WF-C700N budete jen vy a hudba. Můžete eliminovat ruchy pomocí funkce potlačení okolního hluku nebo použít režim Ambient Sound, abyste zůstali ve spojení se svým okolím.

V režimu Ambient Sound zachycují vstupní mikrofony více okolního zvuku, takže si můžete vychutnat přirozený poslech a zároveň zůstat ve spojení s okolím. Nastavení si můžete přizpůsobit v aplikaci Sony | Headphones Connect nebo použít nastavení Focus on Voice a povídat si, aniž byste si museli sundat sluchátka. Můžete vstoupit do kavárny a snadno a rychle si objednat, následně se posadit a vychutnat si oblíbenou zábavu již bez rušivých vlivů.

wf-c700n-lavender-standard-large.jpg

Model WF-C700N je také vybaven funkcí Adaptive Sound Control, která upravuje nastavení okolního zvuku v závislosti na tom, kde se nacházíte a co právě děláte. Rozpozná místa, která často navštěvujete, jako je vaše pracoviště, posilovna nebo oblíbená kavárna, a nastaví režimy zvuku tak, aby odpovídaly dané situaci. Díky tomu se můžete plynule pohybovat ve svém okolí, a přitom poslouchat své oblíbené interprety a zábavu.

Uslyšíte každý tón ve vysoké kvalitě

Model WF-C700N přináší vysoce kvalitní zvuk díky technologii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Navíc mají díky originálnímu 5mm měniči sluchátka Sony WF-C700N i přes své malé rozměry silný zvuk, který produkuje výrazné basy a úchvatně čisté vokály, a přináší tak to nejlepší z každého žánru nebo druhu zábavy, který si vyberete. Pomocí nastavení ekvalizéru v aplikaci Sony | Headphones Connect můžete navíc upravit hudbu podle svého vkusu.

wf-c700n-sage-green-front-large.jpg

Užijte si bezproblémový poslech

Díky dlouhé, až 15hodinové výdrži baterie, voděodolnosti s krytím IPX4 a chytrým funkcím jsou plně bezdrátová sluchátka WF-C700N jako stvořená pro každodenní život.

Pro maximální pohodlí jsou sluchátka WF-C700N vybavena funkcí Multipoint. Ta umožňuje spárovat je se dvěma zařízeními Bluetooth® současně. Při příchozím hovoru tak sluchátka poznají, které zařízení vyzvání, a automaticky se připojí k tomu správnému.

Model WF-C700N také poskytuje spolehlivou kvalitu hovoru díky technologii Wind Noise Reduction Structure, která zřetelně přenáší váš hlas i za větrného dne.

wf-c700n-lavender-insituation-large.jpg

Model WH-1000XM5 nyní v barvě Midnight Blue

Od uvedení modelu WH-1000XM5 na trh v roce 2022 získala tato bezdrátová sluchátka řadu ocenění a uznání za špičkové potlačení okolního hluku [4] a vynikající kvalitu zvuku. Společnost Sony nyní nabízí všechny oblíbené technologie velmi populárních sluchátek WH-1000XM5 v nové stylové barvě Midnight Blue, která vám umožní ještě více přizpůsobit zážitek z poslechu svému stylu.

sa108079-111-111.jpg

Navrženo s ohledem na udržitelnost

Společnost Sony navrhla modely WF-C700N a WH-1000XM5 Midnight Blue nejen s ohledem na design, ale také s ohledem na udržitelnost. Obalový materiál obou modelů neobsahuje žádný plast, a tím odráží závazek společnosti Sony snižovat dopady svých výrobků a postupů na životní prostředí.

sa107760-102-102.jpg

Ceny a dostupnost

Model WF-C700N bude v prodeji od dubna 2023 za doporučenou cenu 2999 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.