Sony HT-S400 – prostorový zvuk a čisté dialogy

Publikováno: 30. března 2022 | autor Redakce
s400-clear-dialogue-large.jpg

Společnost Sony představila 2.1kanálový soundbar HT-S400, který přináší prostorový zvuk jako v kině do každého obývacího pokoje.

Ať už jej používáte při sledování nejnovějších filmů, streamování oblíbeného pořadu nebo poslechu hudby, HT-S400 přináší silný zvukový zážitek díky technologii S-Force PRO Front Surround, funkcím pro zřetelné dialogy a celkovému výkonu 330 W.

Prostorový zvuk snadno

Model HT-S400 umožňuje uživatelům poslouchat zvuk ze všech stran díky vysoce kvalitnímu formátu Dolby Digital s vlastní technologií virtuálního prostorového zvuku S-Force PRO Front Surround společnosti Sony.

s400-lifestyle-large.jpg

Díky ní se diváci ocitnou přímo v centru dění svých oblíbených filmů, protože napodobuje prostorový zvuk jako v kině. Již prostřednictvím předních reproduktorů dokáže jedinečná technologie digitálního zpracování společnosti Sony reprodukovat virtuálně prostorové zvukové pole.

Čistší zvuk a dialogy díky X-Balanced Speaker Unit a Separated Notch Edge

Přední reproduktory obsahují reproduktory typu X-Balanced Speaker Unit, která má jedinečný obdélníkový tvar, jenž maximalizuje velikost membrány. Snižuje se tím také výchylka reproduktorů při zachování akustického tlaku, což vede k menšímu zkreslení a větší čistotě hlasu.

s400-wall-mount-large.jpg

Separated Notch Edge na reproduktoru X-Balanced zlepšuje vertikální symetrii amplitudy, která je nezbytná pro čistý zvuk. Toho dosahuje pomocí strategicky umístěných výřezů na okraji, které pomáhají kontrolovat napětí uvnitř a vně okraje membrány. Díky těmto dvěma prvkům zákazníci nikdy nezmeškají ani slovo, ať už během akční scény nebo jemných a napjatých momentů.

Bohatý zvuk basů

Soundbar je vybaven výkonným bezdrátovým subwooferem s velkým 160mm reproduktorem, který zajišťuje hlubší a bohatší basy. Tento bezdrátový subwoofer zvyšuje efekt všeho, co uživatelé sledují a poslouchají; pocítíte hluboké dunění hromů a úderné basy.

Bezproblémová integrace s televizory BRAVIA

Připojení modelu HT-S400 k televizoru Sony BRAVIA je rychlé a snadné. Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se nastavení soundbaru automaticky zobrazí v nabídce rychlého nastavení televizoru BRAVIA a umožňuje snadné ovládání nastavení zvuku a hlasitosti pomocí dálkového ovladače televizoru BRAVIA.

s400-hand-fit-design-large.jpg

Soundbar HT-S400 byl zkonstruován tak, aby se minimalizoval počet kabelů. Soundbar přijímá zvuk z televizoru BRAVIA bezdrátově a umožňuje tak snadné bezdrátové připojení.

Příjemné a intuitivní uživatelské prostředí

Soundbar byl navržen tak, aby poskytoval intuitivní uživatelský zážitek díky jednoduchému dálkovému ovládání, které kombinuje design pohodlně padnoucí do ruky se snadným ovládáním. Poskytuje také snadný přístup k režimu Voice mode pro jasnější dialogy a funkci Night mode pro případy, kdy uživatelé chtějí sledovat televizi, aniž by vzbudili celý dům.

s400-ec-thumbnail-large.jpg

Snadné používání zajišťuje také praktický OLED displej na soundbaru, který nabízí přehledné informace o stavu funkcí dálkového ovládání, včetně zdroje vstupu, hlasitosti a nastavení zvuku.

Cena a dostupnost

Soundbar HT-S400 bude v prodeji od dubna 2022 a jeho cena bude přibližně 6 990 CZK.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.