SKROSS: spojení na cestách se švýcarskou precizností

Publikováno: 1. listopadu 2016 | autor Redakce
adaptery-01.jpg

Ať už se chystáme na lyže, k moři či jen tak za poznáním a odpočinkem, snažíme se na nic nezapomenout. Každý kraj je samozřejmě jiný, proto je také cestování tolik oblíbené. Ony odlišnosti se ovšem mohou promítnout i do takových detailů, jako jsou například elektrické zásuvky. Což je maličkost, která nám dovolenou dokáže zkomplikovat. Proto se vyplatí mít doma alespoň jeden šikovný univerzální adaptér, se kterým můžeme procestovat více než 150 zemí světa.

Tak jako nezapomínáme přibalit svůj zubní kartáček či nabíječku pro mobilní telefon, neměli bychom zapomínat ani na cestovní adaptér. Švýcarská společnost SKROSS se zaměřuje na inovativní řešení pro všechny cestovatele a jejich přenosnou elektroniku. Cestovní adaptéry nám poskytují svobodu a umožňují nám používat vše, na co jsme zvyklí.

Podle čeho bychom měli vybírat

Nejdříve se zamysleme, kam nejčastěji cestujeme a jaká zařízení na cestách používáme. Pokud máme nějakou oblíbenou destinaci, můžeme si pořídit jen adaptér do konkrétní země. Pokud cestujeme více, je ideální univerzální adaptér, který pokryje celý svět. Dále existuje rozdíl mezi 2pólovými a 3pólovými zařízeními. Není to tak těžké, záleží na výkonu spotřebičů. Těm s výkonem do 500 W stačí neuzemněná 2pólová zástrčka se dvěma kolíky. Jsou to většinou holicí strojky, videokamery, navigace či nabíjecí stanice přes USB. Výkonnější zařízení nad 500 W jsou opatřeny již uzemněnou zástrčkou se třemi kolíky, z nichž jeden slouží k ochraně osob. Mezi takové patří notebooky, fény, rychlovarné konvice, žehličky a další. Znát tento rozdíl je důležité právě kvůli bezpečnosti, protože 2pólové zástrčky nejsou stavěny na vyšší výkon a neodolají teplu, které vytváří vyšší přenášená energie. Ve většině zemí světa byly již 2pólové zásuvky nahrazeny 3pólovými uzemněnými zásuvkami, do kterých lze zapojit zástrčky obojího typu.

Nevíte si rady? Zvolte univerzálnost

Pokud nechcete nic řešit a požadujete výrobek, který je bezpečný, kvalitní a zcela univerzální, zvolte World Adapter PRO+ od společnosti SKROSS. Jeho užívání maximálně usnadňuje jeho patentovaný systém výsuvných vidlic. Uzemněný 3pólový vstup i výstup a pět výstupných vidlic pokryje veškeré potřeby připojení elektrických zařízení a spotřební elektroniky ve více než 150 zemích světa. Jak je pro značku standardem, i tento výrobek samozřejmě splňuje veškeré mezinárodní technické a bezpečnostní normy definované Mezinárodní elektrotechnickou komisí (IEC), což je jedna ze tří sesterských organizací (kromě ISO a ITU), které vyvíjejí mezinárodní elektrotechnické normy pro celý svět. Spotřebitelé si tak mohou být jisti, že elektronické produkty, které mají osvědčení o splnění norem IEC, splňují nejen všechny příslušné mezinárodní normy, ale také nejvyšší očekávání vzhledem k funkčnosti, bezpečnosti, energetické účinnosti a šetrnosti k životnímu prostředí.

SKROSS World Adapter PRO+ je k dostání ve vybraných obchodech za 949 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.