Široká nabídka produktů SONY

Publikováno: 17. června 2019 | autor Redakce
rx02-onhand-image-trim.jpg

Nechte se okouzlit produkty z dílny Sony
Společnost Sony na tiskové konferenci připomněla některé ze svých nejlepších produktů napříč všemi kategoriemi, které vám ještě více projasní slunné letní dny.

Superkompaktní fotoaparát RX0 II
Nejmenší a nejlehčí prémiový kompaktní fotoaparát na světě s označením RX0 II (model DSC-RX0M2). Jeho rozměry jsou pouhých 59 mm x 40,5 mm x 35 mm a hmotnost jen 132 g, takže se RX0 II snadno vejde do kapsy. Tento model staví na voděodolnosti i odolnosti proti prachu, nárazu a tlaku a dokonalé kompaktnosti původní RX0. Nabízí také interní nahrávání v rozlišení 4K, LCD displej naklopitelný nahoru o180° a dolů o 90°, který funguje dokonce i pod vodou a nová řešení stabilizace obrazu pro nahrávání videa.

rx02-right.jpg

Více o RX0 II najdete zde.

Zachytí i ten nejmenší detail

Širokoúhlý objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností a vysokou světelností je kompaktní a zároveň je nejlehčím modelem ve své třídě. Přináší vynikající ostrost i při nastavení clony f/1,4. Objektiv FE 24mm F1.4 GM (model SEL24F14GM) byl pečlivě navržen tak, aby při libovolném nastavení clony poskytl nejlepší výkon ve své třídě. Objektiv má kompaktní a lehké provedení s průměrem filtru 67 mm, rozměry 75,4 mm x 92,4 mm a váží pouhých 445 g. Pro fotografy krajiny, kteří mnohdy musí ujít dlouhou vzdálenost, aby našli dokonalé místo pro fotografování, to znamená příjemné snížení váhy, kterou musí nést.

FE 24mm F1.4 GM splňuje přísné standardy řady G Master, takže nabízí kombinaci vysokého rozlišení a nádherného bokehu, které jsou pro řadu G Master charakteristické.

sel24f14gm-d.jpg

Více o objektivu najdete zde.

Nic vám neuteče

Model α6400 přináší mnoho technologie v těle lehkého a kompaktního fotoaparátu s APS-C snímačem. Nový rychlý fotoaparát se může pochlubit nejrychlejším automatickým ostřením na světě, které dosahuje rychlosti 0,02 sekundy. Představí ale také nový pokročilý systém ‚Real-time Eye AF‘ a ‚Real-time Tracking’. Nabízí i vysokorychlostní snímání dosahující rychlosti až 11 fps se sledováním AF/AE, novou generaci obrazového procesoru BIONZ X, který zaručuje vynikající kvalitu obrazu, nahrávání videí ve formátu 4K, dotykový LCD displej, který je možné vyklopit v úhlu 180° a mnoho dalšího. Díky všem výše uvedeným funkcím se tento model stává špičkovým nástrojem pro všechny typy tvůrců, ať už se jedná o profesionály nebo vloggery.
a6400-sel18135-front-black.jpg

Více o fotoaparátu najdete zde.

Pro nejkvalitnější snímky

Objektiv FE 135mm F1.8 GM je vybaven těmi nejšpičkovějšími optickými technologiemi od Sony a byl zkonstruován tak, aby splňoval extrémně vysoké standardy. Nabízí výjimečně vysoké rozlišení a skvostný bokeh, dvě vlastnosti, které jsou charakteristickými atributy vlajkové řady objektivů G Master od Sony. Tento objektiv kombinuje rychlé zaostření (AF) s nízkou hmotností, snadno přenosnou konstrukcí a množstvím profesionálních funkcí.

Model FE 135mm F1.8 GM umožňuje snímání s vysokým rozlišením po celé ploše snímku, a to i při nastavení clony F1,8, a může se pochlubit inovativní optickou konstrukcí.

Objektiv FE 135mm F1.8 GM byl vybaven celkem čtyřmi lineárními motory XD z dílny Sony – dvěma pro každou skupinu. Ty se starají o to, aby objektiv při ostření udržel tempo s rychle se pohybujícími objety při fotografování portrétů nebo sportu.

Více o objektivu najdete zde.sel135f18gm-f.jpg

 

Reproduktor pro venkovní party GTK-PG10

Reproduktor GTK-PG10 je jako stvořený pro venkovní večírky i grilování. Nabízí silný zvuk společně se speciálním režimem pro venkovní party. Horní panel je otevřený a výškové reproduktory jsou natočeny směrem vzhůru i ven. Díky tomu se zvuk na venkovních party šíří do větší vzdálenosti.

Reproduktor se snadno přenáší, takže party můžete uspořádat v podstatě kdekoli. Navíc je možné použít jej se stativem a má vestavěný akumulátor pro poslech oblíbené hudby až na 13 hodin flexibilního poslechu. Tento reproduktor pro venkovní použití dále nabízí stolek a držák na hrnek, který je umístěn na vrchním panelu odolném proti polití. Model je navíc vybaven vstupem pro mikrofon pro domácí karaoke s přáteli či rodinou. Reproduktor rovněž nabídne funkci FM rádia, přehrávání a nabíjení z USB.

Model GTK-PG10 je kompatibilní s aplikacemi Music Center a Fiestable od Sony, které jsou ke stažení zdarma a přináší další zábavné funkce, jež můžete ovládat dotykem prstu na svém mobilním telefonu.

Více zde.

Dechberoucí zážitek s MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D

Tato řada reproduktorů představuje vysoce výkonné audio systémy, které dokážou ozvučit dokonce i velké prostory, díky 360° zvuku reproduktorů MHC-V82D, MHC-V72D a novému systému Jet Bass Booster. Jet Bass Booster, jímž jsou modely V82D, V72D i V42D vybaveny, vytváří čisté a hluboké basy, které zaplní celý prostor intenzivními tóny díky pečlivě navrženému kónickému tvaru zvukovodu. Ten zajišťuje vyšší rychlost vzduchu a vysílá basy dále do prostoru tak, aby byly ještě působivější.

Modely nabízí také režim Sony LIVE SOUND, můžete s nimi navodit pocit jako byste byli na koncertě svých oblíbených hudebníků. Tento režim vytváří širší zvukové pole díky technologii DSP (Digital Signal Processing), která vydává třídimenzionální zvuk.

Oba reproduktory – V82D i V72D – se pyšní 360stupňovými party světly, které rozjasní každý temný kout. Model V42D svými novými světly s širším rozptylem rozjasní menší prostory.

Vysoce výkonné party reproduktory

S bezdrátovými party reproduktory XB12, XB22, XB32 a GTK-XB72 s funkcí EXTRA BASS™ vytvoříte z každé akce nezapomenutelný zážitek. Hluboké a mocné basy s výraznými diodami LED modelů XB32 a XB72 můžete synchronizovat s rytmem vaší oblíbené hudby, a vytvořit tamk jedinečnou atmosféru. Modely XB22, XB32 a XB72 nabízí režim LIVE SOUND, s nímž si můžete vychutnat trojrozměrný hudební zážitek, jako byste se ocitli na koncertě. Tento režim šíří zvuk dál do prostoru prostřednictvím naklopených reproduktorů a využívá technologii DSP a vytváří tak trojrozměrný zvuk. Navíc s modelem XB72 si můžete užívat také celou řadu dalších zábavných party funkcí s doprovodnou aplikací Fiestable.

Reproduktory splňuje normu krytí IP67, která udává, že je produkt odolný proti prachu a vodě. Reproduktory také nabízí dlouhou výdrž baterie i snadno přenosný kompaktní design s držadlem pro snadnou manipulaci, takže si můžete vzít hudbu kamkoli s sebou. |

Více o XB12 | Více o XB22 | Více o XB32 | Více o XB72

 

PS-LX310BT spojuje minulost se současností

Ať už se vracíte ke svým starým deskám nebo budujete sbírku s nejnovějšími alby, můžete svoje vinyly přenést do současnosti s novým gramofonem Sony PS-LX310BT. Společnosti Sony se podařilo spojit vlastnosti zvuku vinylů s jednoduchostí a flexibilitou propojení s dalšími zařízeními prostřednictvím kabelu či bezdrátově pomocí BLUETOOTH®. Model LX310BT přináší hřejivý zvuk vinylu do jakéhokoli bezdrátového reproduktoru, zvukového projektoru nebo jednoduše do sluchátek.

Gramofon LX310BT se může pochlubit tlakem litým hliníkovým talířem a nově navrženou přenoskou, která zajišťuje stabilitu zvuku. V kombinaci se silným a odolným krytem proti prachu, který minimalizuje rezonance, neexistuje lepší způsob, jak si vychutnat poslech desek. Model má navíc stylový design, který působí prémiovým dojmem.

https://www.sony.cz/electronics/audiokomponenty/ps-lx310bt

Zvuk jako v kině s HT-X8500

Užívejte si prostorový zvuk jako v kině v pohodlí domova s novým zvukovým projektorem X8500, který podporuje Dolby Atmos® a DTS:X®. Tento 2.1k kompaktní zvukový projektor přináší objektově orientovaný zvuk v kinematografické kvalitě, s nímž se ocitnete uprostřed děje. Díky unikátním technologiím zpracování digitálního signálu (DSP) od Sony, mezi něž patří například technologie Vertical Surround Engine, si můžete užívat prostorový zvuk, aniž byste k tomu potřebovali další reproduktory. Vestavěný subwoofer přináší hluboký basový zvuk, aktivujete-li režim Cinema Mode, a můžete si tak vychutnat každý film v té nejlepší podobě.

Model X8500 nabízí podporu eARC zvyšující kvalitu audio kodeků při průchodu z televizoru do zvukového reproduktoru. Přináší také bezdrátové připojení prostřednictvím BLUETOOTH®, takže můžete zvukový projektor propojit jednoduše s televizorem.

https://www.sony.cz/electronics/zvukove-projektory/ht-x8500

Ještě výkonnější HT-S350

Nový zvukový projektor HT-S350 s vysokým výkonem zvuku dosahujícím 320W přináší působivý prostorový zvuk a hluboké mocné basy díky bezdrátovému basovému reproduktoru. Unikátní zdokonalená technologie S-Force PRO Front Surround vyvinutá společností Sony společně s podporou dekódování 5.1k přináší širší prostorový zvuk, který vás obklopí ještě lépe než kdy dřív. Nový zvukový projektor můžete připojit ke svému televizoru přes HDMI ARC, který vám usnadní dálkové ovládání. Tento zvukový projektor nabízí také možnost připojení prostřednictvím BLUETOOTH®. Navíc minimalistický a elegantní design zajistí, že perfektně zapadne do každé místnosti.

https://www.sony.cz/electronics/zvukove-projektory/ht-s350

Křišťálově čistý zvuk s LSPX-S2

Bezdrátový skleněný reproduktor LSPX-S2 přináší minimalistické a elegantní přenosné řešení pro domácí použití, které využívá svůj design pro dosažení špičkové kvality zvuku. Design a provedení tohoto reproduktoru je natolik rafinované, že bez problému zapadne do interiéru každého domova.

Vychutnat si můžete autentický, křišťálově čistý zvuk, který dokáže zaplnit každý kout místnosti díky unikátní technologii Advanced Vertical Drive od Sony. Ta umožňuje reproduktoru přehrávat 360stupňový zvuk. Zvuk se tak šíří vertikálně všemi směry pro maximální kvalitu poslechu. Navíc vás překvapí také osmihodinovou výdrží baterie.

https://www.sony.cz/electronics/bezdratove-reproduktory/lspx-s2

Uslyšíte každý tón

Bezdrátová sluchátka WH-XB900N a WH-XB700 rozšiřují řadu výrobků série EXTRA BASS™. Milovníci hudby si tak mohou ještě více vychutnat poslech oblíbených skladeb díky silnému zvuku a snadnému použití. Oba modely přinášejí svobodu díky bezdrátovému provedení i působivou 30hodinovou výdrž baterie.

Model WH-XB900N je navíc vybaven funkcí odstranění okolního hluku. Pro případy, kdy své okolí potřebujete slyšet, jsou sluchátka WH-XB900N vybavena funkcí „quick attention“. Sluchátka jsou ovládána touchpadem na pravé straně, který vám umožní dotykem prstu začít přehrávat hudbu, přehrávání zastavit, vrátit se k předchozí skladbě, přeskočit skladbu nebo upravit hlasitost. Tento model navíc disponuje LDAC kodekem a funkcí DSEE pro ještě lepší kvalitu zvuku.

Model WH-XB700 s funkcí EXTRA BASS™ přichází s vylepšenou čistotou vokálů a kompatibilitou s hlasovými asistenty. Více najdete  zde a zde

Bezdrátová sluchátka do uší
Vychutnejte si oblíbenou hudbu díky bezdrátovým sluchátkům WI-C200. S technologií BLUETOOTH® si můžete vychutnat bezproblémový, a ničím nepřerušovaný poslech. Díky 15 hodinám přehrávání při plném nabití můžete celý den poslouchat své oblíbené skladby. Pokud vám dochází baterie, stačí sluchátka nabít a za 10 minut získáte celých 60 minut přehrávání. Tato měkká, flexibilní a lehká sluchátka do uší WI-C200 vám umožní pohodlný poslech kdekoli a kdykoli a díky minimalistickému provedení i luxusní design.
https://www.sony.cz/electronics/sluchatka-do-usi/wi-c200

https://www.sony.cz/electronics/sluchatka-do-usi/wi-c310

 

Podívaná jako v kině s AG8

Modely série AG8 využívají OLED panel s 8 miliony samostatně svítících pixelů, které přinášejí nebývalý kontrast a realistické barvy. Modely jsou vybaveny 4K HDR procesorem X1 Extreme, který disponuje třemi technologiemi: objektově orientovaný HDR remaster, Super Bit Mapping™ a duální databázové zpracování – všechny společně přinášejí realistický obraz. Kromě toho disponují televizory AG8 funkcí Dolby Vision™, díky níž mohou divákům zprostředkovat autorův záměr v pohodlí domova.

Vysoce oceňovaná technologie Acoustic Surface Audio z dílny společnosti Sony na rozdíl od běžných televizorů umožňuje, aby zvuk vycházel přímo ze samotné obrazovky, a přináší tak dokonalou souhru obrazu a zvuku. Design stojánku AG8 přináší něco navíc a nabízí díky své univerzálnosti možnost otáčet televizor o 180° nebo jej vytáhnout výš a umístit pod televizi ještě zvukový projektor. Dostupné jsou s velikostmi úhlopříček 65” a 55”. Více najdete zde: https://www.sony.cz/electronics/televizory/ag8-series

Víc než jen televize

Televizory řady Sony MASTER Series představují vrcholnou kvalitu obrazu pro domácí sledování, které jsou schopny věrně reprezentovat záměry tvůrců. AG9 je novou vlajkovou lodí Sony mezi velmi tenkými televizory 4K HDR OLED, která je k dispozici s velikostmi úhlopříček 77”, 65” a 55”. Obraz vzniká v super širokém pozorovacím úhlu, s precizním kontrastem a absolutní černou díky OLED technologii. Přes 8 miliónů samostatně podsvícených pixelů je precizně a individuálně řízeno obrazovým procesorem X1 Ultimate. Řada AG9 disponuje kromě tohoto procesoru navíc také technologií Pixel Contrast Booster, která zajistí více barev a kontrastu ve světlých oblastech. Výsledkem je, že AG9 poskytuje prémiovou kvalitu obrazu, jež dosahuje kvality profesionálních monitorů. Model AG9 navíc disponuje novou technologií Sound-from-Picture Reality, která věrně reprodukuje pozici zvuku na obrazovce. Více najdete zde: https://www.sony.cz/electronics/televizory/ag9-series

Maximální zážitek ze sledování

Série LED televizorů XG95 je vybavena technologií podsvícení Full Array díky níž přináší úroveň kontrastu a jasu jako v kině. Tato technologie umožňuje přesné podání detailů i hloubky díky velkému množství zón LED diod umístěných přímo za displejem. Technologii lokálního stmívání podsvícení doplňuje technologie X-tended Dynamic Range PRO™ od Sony, se kterými dokážou televizory XG95 ztlumit nebo rozjasnit jednotlivé zóny LED diod tak, aby dokonale zvýraznily kontrast i jas. XG95 je vybavena výkonným obrazovým procesorem X1™ Ultimate.

Série XG95 využívá technologii X-Wide Angle (u modelů s úhlopříčkou 75” a 85”), která zajišťuje konstantní kvalitu obrazu bez ohledu na to, z jakého úhlu divák televizi sleduje. O minimalizaci rozmazání pohybu při sledování sportu a rychlých akčních scén, aniž by tím utrpěl jas obrazovky se postará technologie X-Motion Clarity™.

Série XG95 přichází se systémem Sounds-from-Picture Reality™ s inovativní zvukovou technologií Acoustic Multi-Audio™, která divákům dopřeje ještě podmanivější zážitek při sledování.

https://www.sony.cz/electronics/televizory/xg9505-series

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.