Samsung PRO Endurance – karty pro kamery

Publikováno: 16. května 2022 | autor Redakce
01-overview.jpg

MicroSD karty Samsung PRO Ebdurance jsou trvanlivější s vyšší kapacitou a vydrží až 16 let kontinuálního záznamu pro zachycení důležitých okamžiků.

Díky svým jedinečným vlastnostem se paměťové karty hodí především pro náročné využití v bezpečnostních a automobilových kamerách, dveřních zabezpečovacích systémech, nositelných sportovních kamerách apod.

Vylepšená odolnost

Karty PRO Endurance jsou vybaveny špičkovou flash pamětí NAND a dokážou pořizovat záznam kontinuálně v délce až 16 let (140 160 hodin), takže uživatelům neujde skutečně ani jediný důležitý okamžik.

02-endurance.jpg

Jediná karta PRO Endurance tak vydrží zhruba stejně dlouho jako 33 obvyklých paměťových karet, u nichž záleží především na rychlosti. Majitelé tak ušetří peníze na výměnu karet a můžou si být jisti, že je záběr skutečně nepřetržitý.

Lepší výkon

Nové paměťové karty Samsung zároveň nabízejí úctyhodnou rychlost čtení i zápisu (až 100 MB/s, resp. 30 MB/s). Patří do třídy 10 s přenosem videozáznamů v kategorii U3 (UHS Speed Class 3) a V30 (Video Speed Class 30). Díky tomu se výborně hodí pro velké soubory se záznamem ve vysokém rozlišení (Full HD, 4K).

mb-mj256k-001-front-white.jpg

Dlouhodobá výdrž

Venkovní bezpečnostní systémy či sportovní kamery často fungují v náročných přírodních podmínkách, což klade velké nároky i na paměťové karty. Karta PRO Endurance díky svým vlastnostem obstojí i v extrémním zatížení – je odolná v šesti ohledech. Kromě vody, magnetického pole, rentgenového záření a extrémních teplot nově vydrží i pád a opotřebení.

mb-mj32k-001-front-white.jpg

Karty jsou k dispozici ve čtyřech variantách s s kapacitou 32 GB za doporučenou maloobchodní cenu 379 Kč, s kapacitou 64 GB za 579 Kč, s kapacitou 128 GB za cenu 879 Kč a s kapacitou 256 GB za 1 779 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.