Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Publikováno: 20. dubna 2021 | autor Redakce
Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Nový Samsung Galaxy M12 je spolehlivý společník pro každý den, díky baterii s kapacitou 5000 mAh dlouho vydrží a série M je díky němu zase o něco lepší

Společnost Samsung představila chytrý telefon Galaxy M12. Po loňském úspěchu modelů Galaxy M11 a M21 tak přichází další zástupce téže řady, který nabídne výjimečné funkce za dostupnou cenu. Zároveň přináší opravdu atraktivní vylepšení, například displej typu Infinity-V s vysokou obnovovací frekvencí 90 Hz, výkonný procesor nebo baterii s velkou kapacitou 5000 mAh. Zkrátka spolehlivý a vytrvalý společník pro každý den. Model Galaxy M12 bude v České republice dostupný od 30. dubna v černé, modré a zelené barvě. K dispozici bude s pamětí 64 nebo 128 GB za doporučené maloobchodní ceny 4 690 a 5 190 Kč.

Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

„Řada Galaxy M vznikla v roce 2019, aby se přednosti telefonů Galaxy dostaly k širším skupinám zákazníků. Nejnovější přírůstek Galaxy M12 je určený především mladším uživatelům. Špičková baterie s kapacitou 5000 mAh a adaptivním rychlodobíjením je zárukou, že telefonu za celý den nedojde šťáva. Galaxy M12 tak v této cenové kategorii výrazně posouvá laťku kvality,“ prohlásil Tomáš Balík, ředitel mobilní divize českého a slovenského Samsungu.

Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Výkon a spolehlivost

Srdcem telefonu je osmijádrový procesor s 2,0 GHz, takže se zájemci můžou těšit na vysoký výkon při jakékoli činnosti. Mezi přednosti procesoru patří rychlost, bezproblémový multitasking a úsporné využívání energie při brouzdání internetem i při využívání více aplikací najednou.

Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Baterie se skvělou výdrží

Mezi největší přednosti Galaxy M12 patří nová baterie s kapacitou 5000 mAh a rychlodobíječka 15 W. Díky zmíněné vysoké kapacitě vydrží telefon v provozu celý den a noc. A technologie adaptivního rychlodobíjení (Adaptive Fast Charging) znamená, že telefon stačí strčit do nabíječky jen na chvíli a jste zase na plném stavu.

Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Vylepšený displej

Mezi další vítané změny patří displej s vysokou obnovovací frekvencí 90 Hz, úhlopříčkou 6,5 palce (16,5 cm), rozlišením HD+ a technologií Infinity-V, který se výborně hodí na filmy, seriály i hry. Obraz vypadá s poměrem stran 20:9 nádherně a skvělý dojem dotváří i podpora technologie Dolby Atmos® u kabelových i bezdrátových sluchátek, takže si užijete i špičkový zvuk.

Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Vynikající fotoaparát

Další velkou předností Galaxy M12 je velmi dobrá čtveřice fotoaparátů na zadní straně, v této třídě bezkonkurenčně nejlepší. Základní fotoaparát s vysokým rozlišením 48 megapixelů nabízí nevídaně kvalitní kresbu detailů, o rozmáchlé krajinářské záběry nebo působivé reportážní snímky se postará ultraširoký modul s úhlem záběru 123 stupňů. Milovníci makrofotografií ocení dvoumegový fotoaparát pro detailní záběry, vše doplňuje čtvrtý modul s 2 megapixely určený pro kreativní práci s hloubkou ostrosti třeba u portrétů.

Samsung představuje model Galaxy M12 a dále rozšiřuje portfolio a ekosystém Galaxy

Jedinečný design

Galaxy M12 se vyznačuje atraktivním matným povrchem s elegantními křivkami. Příjemně padne do ruky a dobře se drží při sledování filmů i hraní her.

Software pro každého

Operační systém Android 11 doplňuje osvědčené a oblíbené uživatelské rozhraní One UI Core. Galaxy M12 kromě toho podporuje prémiové služby Samsungu, např. Samsung Health, Galaxy Apps nebo Smart Switch.

Technické údaje

 

Displej

Velikost

6,5“ (16,5 cm)
HD+ TFT (90 Hz)

Rozlišení

Typ

Infinity V-Cut

Fotoaparát

Zadní

48 MPix / 5 MPix (ultraširoký)

2 MPix (makro) / 2 MPix (hloubka ostrosti)

Přední

8 MPix (f 2,2)

Procesor

Exynos850

(Octa Core 2,0 GHz)

Paměť

RAM

4 GB

ROM

64 / 128 GB

MicroSD

Baterie

Kapacita

5000 mAh

(typická)

Dobíjení

15 W

(adaptivní rychlodobíjení)

Rozměry

164 x 75,9 x 9,7 mm / 212 g

Další informace

Čtečka otisků na boku, USB-C


Už máte dubnové FOTOVIDEO?

Vzniklo vydání, které opět myslí na všechny své čtenáře a příznivce, a přitom je opět tak trochu mimořádné. Narodilo se totiž v době focení a natáčení nepříznivé, s upřímnou nadějí, že si už ten duben venku i v interiérech užijeme? Je to tak? Splnila se naše redakční očekávání a vaše upřímné přání? To jsme v době jeho přípravy nemohli vědět.

Spousta videa v časopise FotoVideo

Velké téma, které hýbe naším virtuálním a digitálním světem. Zájem o video roste přímo exponenciálně a my to jasně vidíme na množství stažených QR kódů, které přidáváme do jednotlivých článků. Opravdu vás nesledujeme, ale autoři a zpovídaní fotografové sami píší, že na svých webových či YouTube stránkách zaznamenali výrazný nárůst většinou hned po zveřejnění v našem časopise. Také máte ve svém chytrém telefonu nahranou čtečku QR kódů? Je to snadné, těch aplikací je několik a nezaberou v telefonu téměř žádné místo. Jen si jí kliknutím otevřete a rámeček lehce přiblížíte ke QR kódu v časopise a video či webové stránky se vám hlásí a automaticky běží. Žádné další složité operace a vy máte dvojí zážitek – z četby i doplňujícího videa. Foto a video prostě patří k sobě!

A velké fotografické lahůdky

Vyberte si z naší široké nabídky, která vznikla opět a jenom na základě vašich potřeb. Jak už jsme se zmínili, pracujeme v týmu a díky tomu dokážeme reagovat na velké množství naprosto aktuálních podnětů. Na tomto vydání se podílela opět řada významných osobností, kterým jsme za skvělou spolupráci velmi. Nebudeme tentokrát vyjmenovávat tu řadu skvělých jmen, seznámíte se s nimi postupně při listování dubnovým FotoVideem, které vám nabízí vše, co máte rádi (snad?) a hlavně přeje pohodu (a to nejen s ním), zdraví a snad už konečně i to kvalitní, upřímné a Dobré světlo!

Vyberte si z dubnového FotoVideo třeba následující:

OSOBNOST: JAROSLAV KUČERA

Dívky a paní z nedávné historie? Určitě vás budou zajímat!

OSOBNOST: JAROSLAV KUČERA

RECENZE: ČESKÁ FOTOGRAFIE V DATECH 1839-2019

Vladimír Birgus a Pavel Scheufler uvádějí novou knihu, která patří do vaší knihovny.

RECENZE: ČESKÁ FOTOGRAFIE V DATECH 1839-2019

OSOBNOST: GARIK AVANESIAN

Velké lidské příběhy v dosud nezveřejněných fotografiích velkého fotografa.

OSOBNOST: GARIK AVANESIAN

PRAXE: ZVĚTŠENÁ VIDEOPORADNA

Jakou techniku zvolit pro natáčení videa? Poradí vám dva odborníci.

PRAXE: ZVĚTŠENÁ VIDEOPORADNA

TECHNIKA: TISKNEME SI FOTOGRAFIE SAMI

Velký průvodce výběrem tiskárny a fotopapíru – 1. díl

TECHNIKA: TISKNEME SI FOTOGRAFIE SAMI

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÉ TÉMA „DOMÁCÍ KVĚTINY“

Výsledky možná překvapí, ale jsou nádherné. Květiny se vám povedly!

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÉ TÉMA „DOMÁCÍ KVĚTINY“

… a samozřejmě další spoustu zajímavých článků!

POZOR! Už jste si objednali vaše FotoVideo až domů! Je to stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Navíc k vaší objednávce máme pro vás další dárky ZDARMA. K celoročnímu předplatnému časopisu FotoVideo prostě dárky odjakživa patří. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARME k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Užijte si dubnové FotoVideo

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.