Samsung představuje lifestylové televizory pro rok 2019

Publikováno: 28. prosince 2018 | autor Redakce
samsung-the-frame-2.jpg

Společnost Samsung oznámila, že její nové lifestylové televizory pro rok 2019 – modely The Frame a The Serif TV – budou k vidění na CES 2019, největším světovém veletrhu spotřební elektroniky v Las Vegas.

Modely Frame a Serif TV se řadí do prominentní lifestylové řady televizorů Samsung, překonávají koncepci tradičních televizorů a stávají se designovou ozdobou interiéru, která obohatí vzhled každého obytného prostoru. V rámci veletrhu CES 2019 budou lifestylové televizory Frame a SERIF TV vystaveny v televizním showroomu ve stánku společnosti Samsung, kde předvedou svůj inovativní design, výkonnostní parametry i to, jak se dokážou stát přirozenou součástí každodenního života.

Televizor Frame 2019 od společnosti Samsung

Pokud se televizor Frame zrovna nepoužívá ke sledování televizního vysílání nebo filmů, zobrazuje v režimu Art umělecká díla v digitální podobě, a to včetně obrazů a fotografií a dokáže tak proměnit obytný prostor v uměleckou galerii. Snímač jasu, kterým je Frame vybaven umožňuje upravit barevné podání tak, aby se přizpůsobilo jasu v místnosti a dosáhlo tak optimálního zobrazení uměleckého díla na obrazovce přístroje.

Frame podporuje také funkci hlasového asistenta Bixby, kterého společnost Samsung vyvinula jako platformu pro hlasové ovládání využívající umělou inteligenci a který tento model proměňuje ve skutečně inteligentní televizor.

Více informací k novému televizoru Samsung naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.