Samsung představil nový tablet Galaxy Tab S6

Publikováno: 9. srpna 2019 | autor Redakce
05-spendrawing-lte.jpg

Společnost Samsung Electronics dnes představila Galaxy Tab S6 – nový tablet, který lidem umožňuje tvořit a navzájem se spojovat, užívat si zábavu a plnit si své cíle, ať už jsou kdekoli.  Galaxy Tab S6 umožňuje uživatelům dělat víc věcí, než bylo na jakémkoli jiném tabletu kdy možné. Nový tablet Samsung Galaxy Tab S6 bude dostupný v šedé a modré barvě ve verzi LTE za 19 999 Kč a ve verzi Wi-Fi za 17 999 Kč od 23. srpna. Předobjednat si tablet Galaxy Tab S6 v šedé barvě můžete od dnešního dne a jako dárek obdržíte ochranné pouzdro v hodnotě 1 699 Kč zdarma. Akce platí do 22. srpna nebo do vyprodání zásob.

Přepracované pero S Pen zvyšuje kreativitu a produktivitu

Unikátní pero Samsung S Pen začalo jako nástroj pro psaní a kreslení, ale proměnilo se v dokonalého partnera pro zvyšování kreativity a produktivity. Pero S Pen u tabletu Galaxy Tab S6 je vybaveno funkcí dálkového ovládání a možností bezdrátového nabíjení, a dává tak uživatelům do rukou ještě větší moc a kontrolu.

Díky vestavěné funkci dálkového ovládání BLE[1] včetně používání gest pod názvem S Pen Air vám pero S Pen umožňuje intuitivně pořizovat selfie a videa nebo ovládat vytvořený multimediální obsah, i když nemáte tablet zrovna v rukou. Pero S Pen je navíc vybaveno funkcí bezdrátového nabíjení, která po pouhých deseti minutách nabije baterii až 10 hodin provozu[2].

sm-t865-009-dynamic-with-pen1-blue.jpg

Zapisování poznámek pomocí pera S Pen je u tabletu Galaxy Tab S6 úplnou hračkou. Ručně psané poznámky v aplikaci Samsung Notes lze jediným kliknutím převést na digitální text a exportovat do formátů jako Microsoft Word. Můžete si také zapisovat rychlé poznámky nebo náčrtky při sledování videa na stejné obrazovce úpravou průhlednosti okna aplikace Samsung Notes, což je ideální pro snadnou práci na několika úlohách zároveň.

Galaxy Tab S6 má také novou a vylepšenou verzi rozhraní Samsung DeX[3], které vám umožní bezproblémový přechod na prostředí podobné stolnímu počítači, takže můžete snadno dělat více věcí najednou a optimalizovat zobrazení. Díky přidání funkční klávesy DeX do nové samostatné klávesnice v ochranném krytu tabletu Galaxy Tab S6 můžete DeX klepnutím na tuto klávesu spustit a zavřít. Klávesnice byla pro lepší funkčnost vyladěna, a to včetně držáku pera S Pen, nastavitelného stojánku, touchpadu a nových funkčních kláves.

Pokročilé technologie pro každodenní pohodlí

Tablet Galaxy Tab S6 přináší nová vylepšení svého fotoaparátu včetně prvního duálního fotoaparátu Samsung s ultraširokoúhlým fotoaparátem v tabletu v kompaktním 5,7 mm štíhlém těle, které je lehčí a snadněji se přenáší. Ultraširokoúhlý fotoaparát umožňuje uživatelům zachytit scenérii a krajinu v zorném úhlu 123 stupňů, tedy přesně tak, jak je vidí lidské oko. Neurální procesor umožňuje na fotografované objekty použít pokročilé obrazové efekty, takže vaše fotografie budou vypadat, jako by byly pořízeny profesionálem.

Galaxy Tab S6 je také prvním tabletem společnosti Samsung vybaveným snímačem otisků integrovaným v displeji, takže používání tabletu je pohodlnější než kdykoli předtím. Tuto jednoduchost a pohodlí dále chrání bezpečnostní platforma Samsung Knox splňující požadavky obranného průmyslu. Galaxy Tab S6 můžete kromě toho jednoduše probudit poklepáním na obrazovku, což vám umožní přihlásit se, a nastartovat tak snadno svůj den.

Galaxy Tab S6 je součástí celého ekosystému produktů Samsung Galaxy, a může se tak stát ovládacím centrem všech vašich připojených zařízení, které můžete ovládat prostřednictvím platformy SmartThings. Díky využití hlasového asistenta Bixby můžete svá zařízení snadno ovládat hlasovými příkazy.

07-multi-window-lte-mo.jpg

Zábava bez kompromisů

Ať už si užíváte novou hru nebo sledujete svůj oblíbený televizní seriál, Galaxy Tab S6 přináší úžasný zážitek ze sledování. 10,5palcový Super AMOLED displej tabletu spolu se čtyřmi reproduktory od AKG podporujícími funkci Dolby Atmos® zaručují, že vás akce zcela pohltí.

Galaxy Tab S6 nabízí také vysoce kvalitní a podmanivý herní zážitek, k čemuž přispívá kombinace kvalitní grafiky, zvuku a inteligentního hardwaru a softwaru podpořená partnerstvím s předními herními platformami Unity a Unreal Engine. Výkonný procesor a funkce Game Booster s podporou umělé inteligence přinášejí na Galaxy Tab S6 špičkový herní zážitek díky optimalizaci FPS, minimalizaci trhání obrazu, rychlejšímu načítání her a dalším vylepšením. Díky partnerství společnosti Samsung se společností Discord[4] získáváte nyní prostřednictvím aplikace Game launcher (Spouštění her) přístup k novým funkcím živého chatu, takže můžete se svými spoluhráči lépe koordinovat herní strategii.

S Galaxy Tab S6 si můžete ještě více užít svůj oblíbený obsah. Pomocí aplikace Finder můžete snadno procházet obsah Netflix nebo sledovat svá oblíbená videa na YouTube bez reklam, offline a na cestách se čtyřmi měsíci předplatného YouTube Premium zdarma[5].

ef-bt860p-004-standing2-blue.jpg

Galaxy Tab S6 se dodává v barevných variantách Mountain Grey a Cloud Blue. Zájemci budou mít k novému tabletu Galaxy Tab S6 k dispozici i stylové příslušenství v podobě ochranného pouzdra v šedé, modré a hnědé barvě za 1 699 Kč a ochranný kryt s klávesnicí v šedé barvě za 4 499 Kč.

Více informací o Galaxy Tab S6 naleznete na internetových stránkách news.samsung.com/galaxy, samsungmobilepress.com nebo samsung.com/galaxy.

Specifikace tabletu Samsung Galaxy Tab S6

Specifikace

Tab S6

Displej

10,5” WQXGA, Super AMOLED

Barva

Mountain Grey, Cloud Blue

Rozměry, hmotnost

244,5 x 159,5 x 5,7 mm (420 g)

Fotoaparát

8 Mpx (přední), 13 Mpx + 5 Mpx (zadní)

Paměť + úložiště

6 GB + 128 GB microSD (až 1 TB)

Aplikační procesor

7nm 64-bit osmijádrový procesor (Max. 2,8GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)

Baterie

Tablet

7 040mAh[6]

S Pen

0,35 mAh

Konektivita

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2,4 GHz + 5 GHz, MIMO, Wi-Fi Direct,

Bluetooth® 5.0

GPS

GPS + GLONASS, Beidou, Galileo

Senzory

Optický snímač otisku prstu v displeji, akcelerometr, gyroskop, geomagnetický senzor, Hallův senzor, světelný senzor RGB

Mikrofon

2 mikrofony

Video

Nahrávání: UHD 4K (3840 x 2160) při 30 fps

Přehrávání: UHD 8K (7680 x 4320) při 30 fps

Audio

4 reproduktory značky AKG, Dolby Atmos®

Příslušenství

Ochranný kryt s klávesnicí, ochranný kryt, nabíjecí stanice s POGO piny, S Pen

 

* Jednotlivé funkce se mohou lišit podle trhů a mobilních operátorů.



[1] Dálkové ovládání pera S Pen funguje v otevřeném prostoru na vzdálenost asi 10 metrů. Výkonnost závisí na konkrétních podmínkách.

[2] Výdrž baterie pera S Pen dosahuje při plném nabití v pohotovostním režimu až 10 hodin. Skutečná výdrž baterie se může lišit v závislosti na parametrech používaných sítí, způsobu používání a dalších faktorech.

[3] Navštivte oficiální stránku Samsung DeX, prohlédněte si velký a rozrůstající se seznam podporovaných aplikací a získejte další informace o rozhraní Samsung DeX.

[4] Funkce Discord bude v aplikaci Game Launcher k dispozici od konce srpna a dostupnost služby se bude v jednotlivých zemích lišit.

[5] Předplatné YouTube Premium na 4 měsíce zdarma je k dispozici při zakoupení a aktivaci akceptovatelného zařízení do 29. února 2020. Nabídka je k dispozici pouze v zemích, kde je k dispozici YouTube Premium a nemusí být k dispozici, pokud cestujete do zahraničí. Podrobné informace naleznete na stránce: youtube.com/t/premium_restrictions

[6] Typická hodnota potvrzená testy v nezávislé laboratoři. Typická hodnota je odhadovaná průměrná hodnota s ohledem na odchylku v kapacitě baterie u vzorků baterií testovaných podle normy IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita je 6 840 mAh (jmenovitá kapacita baterie). Skutečná výdrž baterie se může lišit v závislosti na parametrech používaných sítí, způsobu používání a dalších faktorech. Maximální kapacita baterie se postupem času a používáním přirozeně snižuje.

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.