Samsung představil nejvyšší řadu notebooků Galaxy Book2 Pro a Galaxy Book2 Business.

Publikováno: 2. března 2022 | autor Redakce
galaxy-book2-pro-360-15-burgundy-graphite-silver.jpg

Novou řadu tvoří notebooky Galaxy Book2 Pro 360 s dotykovým perem S Pen a Galaxy Book2 Pro s podporou 5G. Galaxy Book2 Business je postavený na platformě vPro  a vybavený vyspělými funkcemi zaměřenými především na bezpečnost a produktivitu. V České republice modely nebudou dostupné.

U zmíněné dvojice notebooků se zájemci můžou těšit na flexibilní univerzální pojetí, které je v dnešním pracovním prostředí nutností, a oba mají mnohé z předností mobilních zařízení Samsung Galaxy. Základním znakem je vysoká produktivita a možnost práce kdekoli a kdykoli.

galaxy-book2-pro-360-15-burgundy-graphite-silver.jpg

„Naším cílem není jen vývoj mobilních technologií – chceme zákazníkům nabízet jedinečné zážitky, které jim obohatí každodenní život,“ říká Hark-sang Kim, výkonný viceprezident a vedoucí týmu pro výzkum a vývoj počítačových technologií v mobilní divizi Samsung Electronics. „A součástí této snahy je i nová koncepce osobních počítačů. Všechna naše zařízení Galaxy patří do jednoho systému a sdílejí mnohé vlastnosti a technologie. To znamená skutečně efektivní práci se všemi možnostmi, které kancelářská technika v blízké budoucnosti přinese.“

004-galaxy-book2-family-book2-business-book2-pro-360-book2-pro-book2-360-book2.jpg

Modely řady Galaxy Book2 Pro nabízejí tento vysoký bezpečnostní standard, zákazníci se můžou těšit na rychlé připojení prostřednictvím 5G  a Wi-Fi 6E . Baterie vydrží v chodu až 21 hodin a notebooky jsou vybaveny nejmodernějšími procesory 12th Gen Intel® Core. Do výbavy patří webkamery s rozlišením Full-HD (1080p) a širší úhel záběru.

Galaxy Book2 Business

Galaxy Book2 Business zvládá výtečně videohovory, se svými vlastnostmi se skvěle hodí k online schůzkám i k jiné práci. Díky funkci Auto-Framing  dokáže kamera automaticky ostřit na tváře lidí v místnosti, pomocí nástroje Background Effects lze jednoduše rozostřit rušivé pozadí, aby se pozornost soustředila výhradně na účastníky jednání. Audiosystém s mikrofonem automaticky tlumí a filtruje ruchy a hluky, které nejsou součástí konverzace, takže je hlasový přenos jasný a zřetelný.

001-galaxy-book2-business-lifestyle.jpg

Kromě zmíněných předností můžou majitelé Galaxy Book2 Business využívat bezpečnostní i jiné funkce rozsáhlého ekosystému Samsung Galaxy. Mezi další funkce patří i možnost synchronizace notebooku Galaxy Book2 Business s chytrým telefonem a jeho aplikacemi prostřednictvím aplikace Link to Windows.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.