Samsung Galaxy Tab A9 a Galaxy Tab A9+: výborné tablety pro práci i zábavu pro každého

Publikováno: 13. listopadu 2023 | autor Redakce
galaxy-tab-a9-a9-dl1.jpg

Společnost Samsung Electronics představila novou řadu tabletů Galaxy Tab A9 s bohatou funkční výbavou a výborným poměrem ceny a výkonu.

Nové tablety jsou k dispozici ve dvou velikostech, vyznačují se výborným obrazem i zvukem a bohatými možnostmi konektivity. Nabízejí vše, co je dnes k práci i zábavě zapotřebí, v praktickém přenosném balení.

Oba modely, Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+, výborně zapadnou do ekosystému Galaxy – lze je snadno propojit se spoustou dalších zařízení a uživatelé i jejich blízcí se můžou těšit na jedinečné zážitky z digitálního světa.

014-galaxy-tab-a9-silver-combo.jpg

„Jsme přesvědčeni, že si nejlepší vlastnosti a funkce moderních tabletů zaslouží skutečně každý,“ říká TM Roh, prezident a ředitel mobilní divize Samsung Electronics. „Díky nové řadě Galaxy Tab A si všichni můžou užít nekonečné možnosti zábavy i práce při multitaskingu v rámci celého ekosystému Galaxy.“

Filmovým fanouškům pro radost

Mezi největší přednosti modelů Galaxy Tab A9 a A9+ nepochybně patří vynikající displeje, v řadě Galaxy A dosud vůbec nejlepší, s úhlopříčkami 8,7 a 11 palců. Výborně se hodí pro sledování filmů či seriálů, ale také pro hraní her.

009-galaxy-tab-a9-plus-silver-back.jpg

Filmovým fanouškům i hráčům lze doporučit především větší model Galaxy Tab A9+ s obnovovací frekvencí 90 Hz, díky níž například při hraní nedochází prakticky k žádným prodlevám. Kromě skvělého obrazu si užijí i výborný zvuk díky audiosystému se čtyřmi reproduktory a podporou Dolby Atmos.

Nechybí připojení 5G, takže se nemusíte bát, že byste se ocitli mimo dosah signálu. Menší model Galaxy Tab A9 nabízí dva reproduktory a připojení LTE. U obou modelů se zájemci můžou těšit na elegantní provedení se zadní stranou s měkkou texturou, díky níž tablety při práci i zábavě výborně padnou do ruky.

Vynikající výkon

Tablety Galaxy Tab A9 i A9+ zaujmou i výjimečným výkonem a rychlostí, díky níž se hodí nejen pro multimediální zábavu a hraní, ale i pro pracovní úkoly. Mají dosud nejvíce paměti i úložného prostoru v celé historii řady Galaxy Tab A, což znamená spoustu místa pro dokumenty, nejrůznější zdroje inspirace apod.

007-galaxy-tab-a9-graphite-combo.jpg

K tabletům určeným pro práci nebo studium samozřejmě patří i bezproblémový multitasking. V téhle oblasti si vede skvěle zejména model Galaxy Tab A9+, neboť podporuje systém Samsung DeX a zobrazení až tří oken na displeji současně. U všech modelů řady Galaxy Tab A lze nyní použít k ukládání obsahu na displeji funkci Screen Recorder, takže se k jakýmkoli zdrojům informací nebo inspirace můžete kdykoli vrátit.

Součást široké rodiny Galaxy

Tablety řady Galaxy Tab A lze snadno propojit s dalšími zařízeními Samsung Galaxy, takže uživatelé můžou snadno přesouvat obrazový obsah mezi chytrými telefony, tablety a televizory. O mimořádně jednoduché sdílení souborů mnoha typů se stará systém Quick Share, který ani nevyžaduje žádné párování jednotlivých přístrojů.

O zabezpečení dat se u nové řady Galaxy Tab A stará osvědčená a oblíbená multifunkční bezpečnostní platforma Samsung Knox. Tabulka Security & Privacy Dashboard umožňuje uživatelům snadno prohlížet a kontrolovat, co se s jejich daty děje. Díky funkci Private Share se veškerá data před sdílením šifrují. Uživatelé můžou při zasílání důležitých či důvěrných informací nastavit možnosti přístupu, datum expirace jednotlivých souborů a další parametry.

galaxy-tab-a9-a9-dl1.jpg

Funkce Secure Wi-Fi zase umožňuje využívat tablety Galaxy Tab A9 či A9+ na cestách v libovolném prostředí bez obav z nezabezpečených Wi-Fi sítí. Veškerý internetový provoz se šifruje a systém nepovoluje přístup sledovacím aplikacím, takže můžete brouzdat internetem bez jakýchkoli obav z dotěrných pohledů.

Tablety se v poslední době staly důležitým zdrojem zábavy a učení i pro děti, pro něž je určený systém Samsung Kids – s ním se můžou do digitálního světa pustit v naprostém bezpečí. Stačí pár kroků v nastavení a rodiče či pověření dospělí můžou sledovat, co děti na tabletu dělají, nastavit možnosti přístupu, vytvářet dětské profily, omezit čas na hraní apod. Kromě toho děti najdou přímo v tabletu spoustu zajímavého obsahu, co se zábavy i informací týče.

Tablety řady Galaxy Tab A9 budou v České republice k dispozici v průběhu prosince 2023 ve grafitové a stříbrné barevné variantě

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.