Samsung Galaxy A9. První telefon na světě se čtyřmi fotoaparáty!

Publikováno: 11. října 2018 | autor Redakce
galaxy-a9-mobile-03.jpg

Společnost Samsung Electronics představila chytrý telefon Galaxy A9, který je určen pro ty, kdo rádi objevují, zachycují okamžiky a sdílejí je tak, jak je sami vidí. Průkopnický telefon Galaxy A9 je jako první na světě vybaven čtyřmi zadními fotoaparáty a je doslova napěchován funkcemi, které vám umožní prožít každý den naplno.

Čtyři fotoaparáty umožňující tvořit kreativní snímky
  • Elegantní design, poutavá gradientní barva
  • Vysoký výkon (6 GB RAM + 128 GB interní paměť)
  • Dlouhá výdrž baterie (3 800 mAh), podpora rychlonabíjení

Telefon Galaxy A9 je šitý na míru těm, kteří vědí, co chtějí, a neváhají za svým cílem jít. Ať už se jedná o pořízení akčního selfíčka či dokonalého panoramatu, je Galaxy A9 dokonalým společníkem pro zachycení a sdílení každodenních dobrodružství bez ohledu na to, kam vás život zavede.

Ve vzrušujícím a propojeném světě, v němž lze okamžiky i vzpomínky počínaje od těch každodenních až po ty, které nás potkávají pouze jednou za život, zachytit a okamžitě sdílet, se pro spotřebitele stává chytrý telefon něčím víc než jen pouhým telefonem. Právě proto je Galaxy A9 nabitý těmi nejnovějšími inovacemi, které Samsung v oblasti fotoaparátů nabízí.

Inovativní čtyři fotoaparáty na zadní straně přístroje

Galaxy A9 vám umožňuje snadno pořizovat dynamické a krásné fotografie. Díky čtyřem objektivům můžete popustit uzdu své kreativitě a pořizovat, vytvářet a sdílet úchvatné snímky.

Výkonné nové funkce s výjimečnou celodenní výdrží

Spolehlivá baterie telefonu Galaxy A9 s kapacitou 3 800 mAh a dlouhou výdrží vám umožní žít bez omezení a užívat si špičkového výkonu po celý den. Díky 128GB internímu úložišti telefonu Galaxy A9, které lze rozšířit pomocí SD karty až o dalších 512 GB.

Prvotřídní design

Telefon Galaxy A9 vychází z tradice designu společnosti Samsung a je navržen ve třech jedinečných barvách: černé Caviar Black, modré Lemonade Blue a růžové Bubblegum Pink (pozn.: růžová barva není v ČR a SR dostupná).

Více informací k Samsun Galaxy A9 naleznte přímo zde!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.