Samsung Electronics uvádí na trh nové produkty Bespoke

Publikováno: 18. září 2022 | autor Redakce
ifa-2022-new-product-pr-dl1.jpg

Samsung Electronics oznámil, že začne v Evropě prodávat nové produkty řady Bespoke, což dokládá její pokračující úsilí stát se předním světovým výrobcem digitálních domácích spotřebičů, které vynikají udržitelností, chytrými funkcemi a atraktivním designem.

Kolekce nových produktů přijde na evropský trh během následujících měsíců a zahrnuje pračky Bespoke AI™, trouby Bespoke AI™ a řadu Bespoke Infinite Line.

ifa-2022-new-product-pr-dl2.jpg

„Společnost Samsung Electronics neustále posouvá hranice možností, aby vytvořila inovativní produkty, které pomáhají zlepšovat život lidí tím, že se vyvíjejí a přizpůsobují jejich potřebám,“ říká Hyesoon Yang, výkonný viceprezident a vedoucí oddělení Customer Experience v divizi Samsung Digital Appliances Business. „Nová řada Bespoke se může pochlubit spoustou chytrých a ekologických funkcí i nápaditým designem pro zlepšení životního stylu svých majitelů.“

Udržitelná řešení pro praní prádla s pračkou a sušičkou Bespoke AI™

Společnost Samsung oznámila uvedení nové řady praček a sušiček Bespoke AI™, které jsou vybaveny převratnými ekologickými technologiemi pro snížení uvolňování mikroplastů z oblečení a byly vyvinuty ve spolupráci s výrobcem oudoorového oblečení Patagonia.

ifa-2022-new-product-pr-dl5.jpg

Pračka Bespoke AI™, která je k dostání již tento měsíc, má prací cyklus, který snižuje emise mikroplastů z oblečení o 54 % díky použití filtrační technologie k zachycení těchto škodlivých plastových částic. Znečištění oceánů a vodních cest mikroplasty je jedním z nejpalčivějších problémů našeho světa a společnost Samsung je hrdá na to, že se na řešení tohoto problému podílí.

Kromě omezování množství mikroplastů je pračka Bespoke AI™ vybavena ještě dalšími ekologickými funkcemi, které podporují každodenní udržitelnost bez omezení výkonu. Díky patentované technologii Samsung AI Ecobubble™ je jedničkou mezi energeticky úspornými pračkami na trhu.

ifa-2022-new-product-pr-dl4.jpg

Tato technologie zaručuje vysoký standard čistoty a hygieny oblečení tím, že umožňuje pracímu prostředku rychle proniknout do tkanin a odstranit nečistoty, a to i ve studené vodě. Používání studené vody místo teplé bez prodloužení pracího cyklu pomáhá uživatelům ušetřit až 70 % spotřeby energie díky režimu AI Energy Mode systému SmartThings Energy.

Pračka Bespoke AI™ je navíc vybavena senzory AI Wash™, které měří hmotnost a míru znečištění prádla pro stanovení optimálního množství vody, pracího prostředku a energie, což zabraňuje plýtvání.

Technologie SpaceMax™ umožnila zabudovat do pračky větší buben, aniž by bylo zapotřebí zvětšit její vnější rozměry, a dosáhnout kapacity až 11 kg pro úsporné praní velkého množství prádla. Unikátní plochý design přední strany pračky Bespoke AI™ a různé barevné varianty zajišťují, že tento produkt snadno zapadne do každého prostoru pro praní přesně podle vašich představ.

Chytré a zdravé vaření s troubou Bespoke AI™

Trouba Bespoke AI™, která bude uvedena na evropské trhy v říjnu, přichází s chytrými funkcemi pro snadnou přípravu jídla, které nejen dobře chutná, ale také prospívá vašemu zdraví.

Vaření v páře patří nepochybně mezi zdravé způsoby vaření. Nová trouba Bespoke AI™ je proto vybavena různými funkcemi pro tento způsob vaření, které umožňují připravovat chutné a výživné pokrmy s vláčným vnitřkem a křupavým povrchem, což z ní dělá ideální volbu pro mnoho pečených pokrmů. Funkce Full Steam pomáhá připravovat v páře s minimální námahou zeleninu nebo ryby a zachovat v nich více přirozené chuti a živin.

ifa-2022-new-product-pr-dl3.jpg

Trouba Bespoke AI™ je vybavena také funkcí Dual Cook Steam, která kombinuje použití horní i dolní zóny s technologií snadného vaření v páře, takže lidé můžou ušetřit čas a energii při současné přípravě různých pokrmů s různým nastavením. A až bude jídlo hotové, vestavěná funkce parního čištění zajistí rychlé vyčištění vnitřku trouby.

Trouba Bespoke AI™ má i další chytré funkce pro dosažení kulinářských zážitků. Funkce AI Pro Cooking využívá technologii rozpoznávání potravin podle jejich vzhledu, která optimalizuje nastavení pečení a zároveň monitoruje potraviny, aby nedošlo k jejich převaření nebo připálení. Vaření je možné zatraktivnit také vytvářením a sdílením časosběrných videí s přáteli a rodinou na sociálních sítích.

ifa-2022-new-product-pr-dl1.jpg

Tato trouba má plochá dvířka s dotykovým otevíráním bez přečnívající rukojeti, takže bude harmonicky ladit s vaším kuchyňským nábytkem. Dvířka se dají jemně a bez námahy otevřít – stačí se jen dotknout tlačítka na ovládacím panelu. Trouba je k dispozici v různých moderních barvách a povrchových úpravách včetně Clean Nay, Clean White a Satin Beige. Vhodnou kombinací spotřebičů Bespoke tak můžete esteticky vylepšit prostředí svého domova.

Trouba Bespoke AI™ se dokáže propojit se službou SmartThings Cooking, která nabízí personalizované recepty a chytře sestavené jídelníčky díky tomu, že zná chutě uživatelů, jejich diety a stav zásob v jejich chladničce. Tato služba se také může synchronizovat se službou Samsung Health, která sleduje kalorické cíle uživatelů a konzumaci potravin a doporučuje jim vhodné recepty. Díky této nové funkci, která bude k dispozici v říjnu tohoto roku, je počítání kalorií a zdravější vaření ještě snadnější.

Kuchyně snů s nádherně navrženou řadou Bespoke Infinite Line

Společnost Samsung s hrdostí oznamuje uvedení řady Bespoke Infinite Line, kompletní prémiové sady spotřebičů, která se zpočátku zaměřuje na kuchyňské vybavení. Řada Bespoke Infinite Line přináší nejmodernější produkty, které navazují na špičkové kvality řady Bespoke v oblasti designu a dokonalé přípravy chutného jídla. Tato nejnovější evoluce v řadě spotřebičů Samsung bude mít tento rok celosvětovou premiéru, včetně Evropy a USA, počínaje uvedením jednodveřové chladničky doplněné mrazákem a vinotékou.

Z estetického hlediska má řada Bespoke Infinite Line nadčasový design, který díky vertikálním liniím, ušlechtilým materiálům a sofistikovaným povrchovým úpravám bez problémů zapadne do svého okolí. Vyznačuje se vysoce lesklým metalickým povrchem v barvě Timeless Greige s elegantním zlatým měděným rámem. Produkty jsou vyráběny z pevné hliníkové slitiny, která je odolná proti poškrábání a promáčknutí, a také se snadno čistí.

Řada Bespoke Infinite Line vyniká nejen svým vzhledem, ale také funkčností, a díky špičkovým parametrům se stane chloubou každé domácnosti. Dveře chladničky jsou vybaveny technologií Black Metal Cooling, která udržuje chlad a pomáhá rychle obnovit případné tepelné ztráty. Osvětlení Tunnel Lighting na rámu a policích vyzařuje světlo do všech směrů, takže vidíte do každého koutu. Chladnička je vybavena také funkcí Auto Open Door, která automaticky otevře dveře, když se jich dotknete, a upozorní vás zvukem na jejich otevření. Na dveřích nejsou žádná vyčnívající a překážejících držadla, což podporuje stylově hladký vzhled.

Zákazníci ocení i automaticky plnitelný džbán, který se po umístění do chladničky automaticky naplní čistou vodou. Pomocí vestavěného infuzéru můžete do vody přidat i ovoce nebo bylinky a vytvořit tak lahodně ochucené nápoje. Funkce Flex Pantry udržuje suroviny a zbytky jídla čerstvé, chutné a bez kontaminace tím, že nastavuje optimální teplotu podle druhu skladovaných potravin.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.