Samsung a by Janatini představují limitovanou edici pouzder Floral Fantasy

Publikováno: 25. června 2022 | autor Redakce
foto-samsung-1-floral-fantasy-by-janatini.jpg

Zastoupení společnosti Samsung se spojilo se slovenskou značkou by Janatini, aby společně vytvořily limitovanou edici designových pouzder pro telefon Galaxy Z Flip3 5G.

Limitovanou edici s názvem Floral Fantasy navrhla slovenská designérka a jedna z nejvlivnějších slovenských influencerek v oblasti módy Jana Tomas. Pouzdra jsou v prodeji ve slovenských a českých značkových prodejnách Samsung. Doporučená maloobchodní cena je 1 299 Kč.

foto-samsung-2-floral-fantasy-by-janatini.jpg

„Skládací telefon Galaxy Z Flip3 5G reprezentuje výjimečná technologie – ohybný displej. Tuto výjimečnost jsme chtěli podtrhnout stejně neobyčejným pouzdrem, které by dávalo jeho majitelce úplně nový rozměr a zážitek z jeho používaní. Spojením s lokální značkou by Janatini se nám podařilo vytvořit skutečně luxusní kousek, který umocňuje fakt, že je v limitovaném počtu kusů a jde o produkt vyrobený ručně, na Slovensku,“ uvedl Tomáš Balík, šéf mobilní divize Samsung Electronics Czech and Slovak.

Jak vznikla Floral Fantasy?

Designérka Jana Tomas se při navrhování limitované edice inspirovala kvetoucími květy a jarem. Proto je ústředním prvkem šátek s exkluzívně navrhnutým potiskem jemných, pastelových květů, který protkává kovový řetěz.

foto-samsung-4-floral-fantasy-by-janatini.jpg

Celé pouzdro spolu s telefonem Samsung Galaxy Z Flip3 5G tak vytváří jedinečný módní doplněk, který ženu bude zdobit stejně jako kabelka či jiný doplněk. Pouzdro vychází u původního průsvitného pouzdra Samsung, na kterém jsou ručně přišitá poutka ze světlé opracované kůže, do kterých jsou vložená zlatá očka. Na ta jsou zachycené zlaté karabinky, které spojuje řetízek rovněž ve zlaté barvě.

foto-samsung-6-floral-fantasy-by-janatini.jpg

„Při návrhu edice Floral Fantasy jsem se inspirovala jarem. Stejně tak, jako nám rozkvétající květy dělají radost po dlouhé, studené zimě, bych chtěla, aby tento doplněk dělal každý den radost svým majitelkám. Květinový potisk dokonale ladí se všemi modely Z Flip3 a ve spojení se zlatými komponenty vytvářejí jedinečný módní doplněk s nádechem ženskosti a luxusu,“ uvedla Jana Tomas, slovenská designérka a autorka návrhu.

Skládací telefon Galaxy Z Flip3 5G byl oceněný časopisem TIME jako jeden z nejlepších vynálezů roku 2021. Když je zavřený, má kompaktní tvar a vejde se do každé kapsy, když ho otevřete, změní se na plnohodnotný smartphone. Režim Flex vám umožní vytvářet fotografie a videa jednodušeji než kdykoli dříve. Stačí ho jen položit, najít si vhodný úhel a odstoupit, selfie tak zvládnete bez použití rukou.

foto-samsung-8-floral-fantasy-by-janatini.jpg

Pouzdra z limitované edice Floral Fantasy jsou v prodeji ve slovenských a českých značkových prodejnách Samsung. Každé pouzdro je ručně vyrobený originál a má svoje vlastní číslo. Limitovaná edice je vytvořená v omezeném počtu 100 jedinečných kusů.

foto-samsung-9-floral-fantasy-by-janatini.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.