S novým 4K dekodérem Axis k zobrazení nepotřebujete počítač

Publikováno: 16. listopadu 2023 | autor Redakce
axis-d1110-angle-left.jpg

Společnost Axis Communications představila výkonný 4K video dekodér AXIS D1110, s jehož pomocí můžete zobrazit až 8 živých video streamů z IP kamer na obrazovce monitoru zcela bez počítače.

Nový video dekodér lze integrovat se softwarem pro správu videa (VMS), ale pracuje i bez něj jako samostatné zařízení. Je tedy jen na uživateli, zda jej bude využívat samostatně, nebo ho dodatečně začlení do inteligentního VMS systému.

axis-d1110-back.jpg

4K video dekodér AXIS D1110 slouží k zobrazení až 8 živých videostreamů z IP kamer v multiview formátu na obrazovce monitoru. Nabízí cenově výhodné řešení video monitoringu všude tam, kde není možné nebo není zapotřebí zobrazovat video s pomocí připojeného počítače.

Dekodér lze použít i s monitory nebo veřejnými náhledovými displeji přímo v prodejnách, které podporují HDMI, a díky dekodéru tak mohou přehrávat i reklamy nebo obecné informace se zvukem i bez. Díky integrovanému audio-out portu lze k dekodéru velmi jednoduše připojit externí reproduktory a získat tak patřičné ozvučení prostoru.

axis-d1110-front.jpg

Bezpečná a také cenově výhodná instalace

4K dekodér podporuje DC i PoE napájení s podporou plug-and-play a díky tomu bude jeho instalace rychlá a cenově výhodná. Zařízení obsahuje integrovaný VESA držák, s jehož pomocí jej lze snadno připevnit na zadní stranu monitoru. Pro fyzické zabezpečení a přímou ochranu před krádeží nabízí video dekodér slot pro bezpečnostní zámek, který je kompatibilní se zámky Kensington.

K zabezpečení neoprávněného přístupu a zajištění kybernetické bezpečnosti je k dispozici pokročilá hardwarová platforma AXIS Edge Vault, která chrání integritu zařízení už od výroby a zajišťuje ochranu systému jako celku.

axis-d1110-angle-left.jpg

Flexibilní a nenáročný na údržbu

Dekodér je flexibilní zařízení, které lze použít samostatně nebo jako součást většího řešení Axis. Ke svému provozu nevyžaduje VMS systém pro správu videa, ale když potřebujete inteligentní řešení, můžete jej do VMS integrovat – nyní nebo později – v závislosti na vašich preferencích. K ovládání dekodéru slouží známé a intuitivní rozhraní Axis, takže ho lze rovnou používat bez potřeby speciálního zaškolení zaměstnanců.

Mezi klíčové vlastnosti 4K video dekodéru AXIS D1110 patří:

  • 4K video s HDMI výstupem,
  • PoE nebo DC napájení,
  • zvukový výstup,
  • živé sekvenování (přepínání kamer) nebo multiview,
  • intuitivní rozhraní Axis

4K video dekodér AXIS D1110 je k dispozici prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis za doporučenou koncovou cenu 15 500 Kč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.