Zvýrazněte své telefony Samsung Galaxy S9 a S9+ stylovým příslušenstvím

Publikováno: 19. března 2018 | autor Redakce
protective-standing-cover-lifestyle-logo.jpg

Společnost Samsung Electronics představila příslušenství pro své nové telefony Samsung Galaxy S9 a S9+, které byly vyvinuty pro epochu, ve které spotřebitelé stále více komunikují a vyjadřují se pomocí fotografií, videí a emoji.

S novým příslušenstvím mohou jejich majitelé ještě více vyniknout. V nabídce je až šest ochranných obalů a pouzder či bezdrátová nabíječka s podporou rychlonabíjení.

Flipové pouzdro LED View

Pohodlné LED View pouzdro nabízí zpracování s novými materiály. O notifikacích a událostech vás informuje rozšířený LED displej, nyní poprvé s řadou barevných diod, které si můžete přizpůsobit. Vyberte si znaky pro jednotlivé volající a ovládejte svůj telefon pohodlně i v zamčeném módu – přijímejte hovory, upozornění či ovládejte budík. Flipové pouzdro LED View je k dispozici v černé, modré a fialové barvě.Doporučená maloobchodní  cena je 1 599 Kč.

Flipové pouzdro Clear View se stojanem

Clear View pouzdro je víc než jen ochranným pouzdrem. Nabízí okamžitý přehled o událostech díky funkci Always on Display. To je doplněné o možnost jeho využití jako stojanu pro pohodlné sledování filmů. Doporučenou maloobchodní cenu 1 399 Kč.

Luxusní a stylový zadní kryt Alcantara

Zadní kryt v koženém vyhotovení Alcantara je zajímavý svým luxusním provedením, které zároveň nabízí dostatečnou ochranu telefonu. K dispozici je v černé, modré, mátově zelené a červené barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 199 Kč.

Tvrzený ochranný zadní kryt

Velmi odolný kryt, který splňuje americkou certifikaci odolnosti MIL-STD-801 (proti pádům a na teplotní rozsahy). Součástí je i šikovný integrovaný stojan pro jednodušší práci a sledování obsahu. K dispozici je ve stříbrném a černém provedení za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč.

Látkový odlehčený zadní kryt

Nejnovější přírůstek do rodiny originálních pouzder Samsung se vyznačuje lehkostí a designem, inspirovaným módními ikonami historie. Prodává se v šedém a červeném provedení za doporučenou maloobchodní cenu 799 Kč.

Silikonový zadní kryt

Praktický zadní kryt pro jednoduché uchopení telefonu  v pastelových barvách. Zároveň telefonu zaručí kvalitní a spolehlivou ochranu. K dispozici je v černé, šedé, modré a růžové barvě. Doporučená maloobchodní cena silikonového pouzdra je 599 Kč.

Bezdrátová nabíjecí stanice

I nabíjení telefonu může být elegantní s bezdrátovou nabíječkou, která se postará o plné nabití telefonu. Zároveň s ní nemusíte přerušit sledování videí ani psaní zpráv, protože poslouží i jako stojan, který vám poskytne pohodlný úhel pro vaše sledování. K dispozici je v bílé a černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 499 Kč.

Nejnovější informace naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.