Samsung: Budoucnost

Publikováno: 8. února 2019 | autor Redakce
samsung-budoucnost-----projekce.jpg

Co přinese budoucnost? V padesátých letech minulého století odpověděla na tuto otázku Doris Dayová písní s jednoduchým textem: „Que será, será, ať už to bude jakkoli, bude to tak, jak to bude.“ Její optimistický fatalismus inspiroval celou generaci, aby se oprostila od starostí a nechala přijít budoucnost takovou, jaká bude. V současné době, kdy svět vstupuje do nové éry nejistoty, odmítá společnost Samsung přistoupit na tato slova v duchu laissez-faire a přichází s příslibem, že umožní lidem utvářet vlastní budoucnost.

V duchu tohoto přístupu spouští společnost Samsung kampaň na podporu své značky, kterou zahajuje v roce, v němž nejen oslaví desetileté výročí vzniku chytrých telefonů Galaxy, ale položí také základy pro další desetiletí nových, inovativních a průkopnických produktů.

samsung-budoucnost---skladaci---displej.jpg

Společnost Samsung v rámci své kampaně připojuje k bezstarostnému textu této již klasické písně smělé tvrzení: to, co dnes vytváříme, vám umožní utvářet budoucnost. Kampaň navazuje na filozofii „Dokážete nemožné“ („Do What You Can't“). Prostřednictvím videa, v němž se představují potenciální průlomové technologie včetně bezproblémových zkušeností s více zařízeními, umělé inteligence a radikálně nových displejů, nechává nahlédnout do nabídky zařízení 5G a skládacích displejů společnosti Samsung, jež budou uvedeny na trh v průběhu letošního roku.

samsung-budoucnost---ultrazvuk---2.jpg

Ať už jste podnikatel, módní návrhář nebo hráč mobilních her, společnost Samsung vám připravuje půdu pro změnu tím, že přináší inovace do celé řady průmyslových odvětví. Podívejte se na následující video a zjistíte, jak společnost Samsung přetváří budoucnost uživatelů svých produktů.

Video Samsung Galaxy The Future je také k dispozici na stránkách Samsungu na https://www.samsung.com/cz/

nebo na YouTube.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.