Režim Ambient televizorů QLED od společnosti Samsung dokáže proměnit obývací pokoj v uměleckou galerii

Publikováno: 12. dubna 2019 | autor Redakce
magic-screen-2.jpg

Společnost Samsung Electronics oznámila, že její modelová řada QLED televizorů pro rok 2019 nabídne zcela novou verzi režimu Ambient umožňujícího i při vypnutém televizoru zobrazovat na obrazovce oblíbené fotografie, dekorativní zátiší nebo praktický režim hodin... Společnost Samsung také navázala spolupráci s renomovanými umělci, jako jsou Tali Lennox či Scholten & Baijings, jejichž jedinečná umělecká díly budou také zpřístupněna na televizorech QLED prostřednictvím režimu Ambient.

Nový režim Ambient, který je již nyní k dispozici, byl navržen s cílem zkvalitnit každodenní život spotřebitelů a poskytnout jim jedinečnou možnost zobrazení obsahu i při vypnutém přístroji.

„Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout režim Ambient, který nejenže přidává novou hodnotu, ale umožňuje televizní obrazovku využít i pokud je přístroj vypnutý, a překračuje tak hranice tradičního využití televizoru,“ uvedl Jongsuk Choo, výkonný viceprezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. „V průběhu následujících několika let hodláme obsah dostupný v režimu Ambient i nadále rozšiřovat na základě spolupráce s mladými talentovanými umělci, abychom tak našim zákazníkům nabídli další užitečné způsoby, jak si svůj televizor QLED ještě lépe vychutnat.“

Při přípravě nového režimu Ambient a jeho uvedení na trh spolupracovala společnost Samsung s talentovanými umělci, díky nimž získají spotřebitelé příležitost ještě více zútulnit a zkultivovat své domovy. V rámci nového režimu Ambient spojila se společností Samsung svoje síly například Tali Lennoxová, modelka a umělkyně, která se prosadila zejména v módním průmyslu, ale proslavila se také svými abstraktními olejomalbami. Režim Ambient nabídne také díla nizozemské umělecké dvojice Scholten & Baijings, která vytvořila sbírku různých domácích uměleckých předmětů zahrnující například výrobky z porcelánu či textilu v elegantních barvách i vzorech.

Pro více informací o QLED televizorech Samsung navštivte www.samsung.com/tvs.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.