Přichází první akční kamera Olympus TG-TRACKER

Publikováno: 13. července 2016 | autor Redakce
Olympus TG-TRACKER

Deset let poté, co Olympus poprvé vtiskl své ohromné zkušenosti se zpracováním obrazu do super-odolného pouzdra, přichází se svou první akční kamerou.

Super odolný Olympus TG-Tracker přináší vysoce kvalitní 4K videozáběry s celou řadou monitorovacích funkcí, které vám umožní znovu si vychutnat a sdílet jedinečné okamžiky vašeho života.

Vodotěsný do 30m, mrazuvzdorný do –10°C, nárazuvzdorný do 2,1m, tlakuvzdorný do 100kg a prachotěsný – nový TG-Tracker je stvořen ke zdolávání jakýchkoli výzev, kterým se rozhodnete čelit. Sofistikovaný vnitřní a vnější plášť a proslulý systém utěsnění OLYMPUS jsou zárukou impozantní odolnosti a vodotěsnosti.

Díky systému pěti senzorů je na videích a fotografiích zachyceno vše, co vidíte, a zaznamenáno vše, co cítíte! GPS, kompas, akcelerometr, barometr a teploměr zaznamenávají průběh akce, aby byly vzpomínky na vaše dobrodružství ještě živější. Ideální pro záznam osobních výkonů během náročných outdoorových aktivit.

Převeďte své fotografie nebo videoklipy spolu se zaznamenanými údaji do svého chytrého telefonu a aplikace OI.Track. Sledujte přehledně své pokroky a zlepšování, s možností přepínat mezi zobrazením různých zaznamenaných údajů. S bezplatnou aplikací OI.Share pak můžete své dobrodružné záběry snadno importovat do svých mobilních zařízení a předvést na sociálních sítích. Nebo telefon použijte jako dálkový ovladač TG-Tracker, s jehož pomocí můžete nastavovat parametry a spouštět nahrávání.

Více informací najdete zde.


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.