Představujeme SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G

Publikováno: 5. ledna 2022 | autor Redakce
Představujeme SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G

Nejnovější člen rodiny SAMSUNG Galaxy S21 zdědil její oceňované vlastnosti a funkce – vysoký výkon, profesionální fotoaparát, bezproblémové připojení k ekosystému zařízení i vytříbený ikonický design.

Mezi jeho přednosti patří také poutavý design, mimořádný výkon, perfektní displej, profesionální fotoaparát a snadné začlenění do ekosystému Galaxy. Samsung Galaxy S21 FE 5G bude v České republice ke koupi od 5. ledna v zelené, šedé, bílé a fialové barvě.

Představujeme SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G

Doporučená maloobchodní cena je 18 999 Kč v případě varianty s 6 GB RAM a 128GB interním úložným prostorem a 20 999 Kč pokud se jedná o variantu 8 GB RAM a 256 GB interním úložištěm. Zákazníci, kteří si koupí nový model do konce ledna 2022 nebo do vyprodání zásob, navíc získají nárok na pojištění Samsung Care+ na dobu jednoho roku, které kryje jedno náhodné poškození mobilního telefonu (např. poškození displeje pádem dle podmínek pojištění). Spoluúčast je 1 499 Kč. Zájemci zároveň můžou využít výkupní bonus 4 000 Kč za zpětné odkoupení starého zařízení v rámci akce Vyměňte starý za nový na stránkách www.novysamsung.cz.

Představujeme SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G

Více možností sebeprezentace

Charakteristický prémiový design S21 FE 5G navazuje na odkaz řady Galaxy S21 počínaje ikonickým rámečkem objektivů Contour-Cut, který hladce splývá s krytem a dotváří stylový, unifikovaný vzhled. Uživatelé můžou vyjádřit svoji osobitost také výběrem některé ze čtyř módních barevných variant – olivové, levandulové, bílé nebo grafitové – s matnou úpravou povrchu. Nový smartphone má elegantní a tenké tělo o tloušťce 7,9 mm, takže se dá pohodlně strčit do kapsy a můžete se s ním vydat kamkoli chcete.

Výkon, displej a výdrž, jaké potřebujete

Příznivci značky Samsung uvedli, že pro udržení tempa s neustále se zvyšujícími nároky současného dynamického světa jsou rozhodujícími faktory výkon a displej. Smartphone S21 FE 5G je proto vybaven nejnovějším, superrychlým procesorem používaným v řadě Galaxy S21. Milovníci videí ocení mimořádně ostrý a kvalitní displej Dynamic AMOLED 2X s velkým rozlišením. Náruživé hráče potěší zejména plynulá grafika s obnovovací frekvencí 120 Hz pro intenzivnější herní zážitek a také 240Hz odezva dotykového displeje, díky níž mohou pozvednout svoje hráčské umění do nových výšin.

Mezi hlavní priority aktivních uživatelů, kteří často cestují, patří také dlouhá výdrž baterie. Smartphone S21 FE 5G je vybaven baterií, která poskytne dostatek energie pro celodenní používání v práci, doma a všude mezi tím. Díky možnosti 25W superrychlého nabíjení se dá dobít za pouhých 30 minut[i],[ii] víc než o 50 %, takže si můžete prakticky nepřetržitě užívat všechny skvělé funkce tohoto zařízení.



[i] Nabíjení pomocí 25W superrychlé nabíječky z 0 na 50 %. Nabíječka se prodává samostatně.

[ii] Typická hodnota podle nezávislých laboratorních testů. Typickou hodnotou se rozumí průměrná odhadovaná hodnota vzhledem k odchylkám kapacity baterie u testovaných vzorků podle standardu IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita u Galaxy S21 FE je 4 370 mAh. Skutečná výdrž baterie závisí na podmínkách v síti, způsobu používání a dalších faktorech.

Představujeme SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G

Vynikající fotografie

Řada Galaxy S21 je proslulá svými špičkovými fotoaparáty a S21 FE 5G je vybaven stejnou sadou profesionálních fotomodulů, jakou byly pořízeny mnohé světově nejoceňovanější snímky. Amatérští i profesionální fotografové můžou snadno upravovat, publikovat a sdílet obsah, který upoutá pozornost. Ve srovnání s modelem S20 FE se vylepšil také noční režim, což umožňuje pořizovat mimořádně dobře prokreslené fotografie i ve velmi nepříznivých světelných podmínkách, například na nočních akcích s přáteli. K dispozici je také skvělý 32Mpx přední fotoaparát, kterým můžete vytvářet velmi kvalitní selfie. Snímky můžete ještě nechat upravit funkcí AI Face Restoration, abyste na nich všichni vypadali co nejlépe. Pomocí funkce duálního záznamu můžete dokonce zachycovat dění před sebou i za sebou – stačí spustit nahrávání a smartphone bude zaznamenávat současně záběry z předního i zadního objektivu.

Snadno přizpůsobitelné a bezpečné uživatelské prostředí

V intuitivním uživatelském rozhraní Samsung One UI 4 si můžete navrhnout vlastní ideální mobilní prostředí – takové, které bude přesně vyhovovat vašim potřebám a umožní vám dát najevo, kým jste. Díky větším možnostem přizpůsobení a silnější ochraně soukromí budete mít vše pod kontrolou. Můžete si upravit domovské obrazovky, ikony, oznámení, tapety[i] a další prvky, například vylepšené widgety nabízející rozsáhlé možnosti personalizace. Společnost Samsung zastává názor, že skutečně přizpůsobitelné prostředí neznamená pouhou změnu grafiky a celkového vzhledu. Pro zajištění pocitu jistoty a bezpečí je S21 FE 5G vybaven novým panelem ochrany osobních údajů, který soustředí ovládací prvky zabezpečení na jednom snadno dostupném místě, takže používání One UI 4 na Galaxy S21 FE 5G je stejně snadné jako bezpečné.



[i] Některé můžou být zpoplatněny.


Už jste četli nové vydání časopisu FotoVideo leden 22 | iFotoVideo.cz?

Šéfredaktor ve svém úvodníku děkuje všem, kteří nám píšou, kteří nás čtou a hodně i těm, kteří přispívají. Vždyť se na stránkách FotoVideo bavíme o našich společných koníčcích, které se nedají dělat se zamračenou tváří ani násilím, ať už se jedná o fotku či video. I ta sebemenší chmura či nepokoj by se hned do těch našich výtvorů promítla a přenesla na čtenáře, a to by opravdu nebylo dobře.

Časopis FOTOVIDEO 2022 obsah 01

Výborným příkladem je třeba Petr Jan Juračka (přečtěte si ho určitě v tomto vydání), který si i v drsných podmínkách velehor zachovává věčný úsměv a vtip, který nezamrzá, i když coby fotograf přestane na chvíli vidět. Nebo třeba Luděk Bouška s Michalem Houdkem v jejich dokonalých živých streamech ze studia Centra FotoŠkoda (taky je sledujete jako my?), kteří se dokonce na svůj nedávný pořad „Jak si vybavit domácí i profesionální studio pro natáčení videa“ nechali dokonale ostříhat, aby tak ještě více vylepšili již vysoce estetickou stránku jejich zajímavého a pro nás všechny jistě objevného povídání.

Je fajn, když se smějeme, nebo alespoň usmíváme a svým kolegům přejeme úspěch a chceme, aby to tak bylo i nadále! Ostatně o všech foto a video úspěších rádi píšeme, tedy i v tomto vydání…

V nastávajícím roce toho máme v plánu opravdu hodně a náladu nám nezkazí ani drastické zvýšení cen papíru a dalších věcí kolem výroby časopisu, které chceme spolu s vámi zvládnout. Budeme se těšit, že si nás i na další období předplatíte (to vás vyjde mnohem nejlevněji a nejpohodlněji) a přečtete si tak v klidu své FotoVideo každý měsíc.

Časopis FOTOVIDEO 2020 01 obsah

Mějte hodně zdraví, spousty úsměvů a krásných zážitků, ke kterým vám všem přeji vám Dobré světlo po celý rok 2022.

Určitě si nezapomeňte prohlédnout některé z videí, která vám v našich článcích nabízíme formou QR kódu už naprosto pravidelně. Dozvíte se další zajímavé věci!

Věnujte se také pokud možno pilně hned dvěma tématům 22. ročníku soutěže Fotograf roku.

Černobílý příběh – má uzávěrku 31. 12. 2021

Portrét je o lidech – má uzávěrku 30. 1. 2022

Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

Vybírejte s námi z prvního vydání časopisu FotoVideo roku 2022:

OUTDOOR: FOTOGRAFEM NA OSMITISÍCOVCE

Aneb když fotograf najednou nevidí!

FOTOGRAFEM NA OSMITISÍCOVCE

ROZHOVOR: FILIP NAGY NEMÁ RÁD POLOVIČATOU PRÁCI

Jak zvládá několik činností najednou tento aktivní fotograf?

FILIP NAGY NEMÁ RÁD POLOVIČATOU PRÁCI

SOUTĚŽ: VYHRÁLI JSTE FOTOAPARÁT CANON?

Úplné výsledky fotografické soutěže Mysli na lesy.

VYHRÁLI JSTE FOTOAPARÁT CANON

PRAXE: FOŤTE KRAJINU POMALU!

Marek Ondráček doprovází rady svými fotografiemi.

FOŤTE KRAJINU POMALU

TECHNIKA: BORIS STOJANOV – GITZO INSPIRUJE

Rande s baletkou-Gitzo Traveler GK1545T-82TQD.

GITZO inspiruje – JIŘÍ KRÁLOVEC

FOTOGRAF ROKU: MÁME PRO VÁS NOVOU SOUTĚŽNÍ KATEGORII

Přečtěte o nádherných cenách na stranách, které věnovali naši partneři.

… a samozřejmě další na jeho stránkách…

Nové předplatné časopisu FotoVideo a další nové dárky. Chcete fotografickou knihu, batoh, tašku? Vyberte si některou ze čtyřčlenných sad brašniček Lowepro, módní tašku, knihu, nebo předplatné sofrware ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

FotoVideo leden 22

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.