Nová paměťová karta WesternDigital microSD UHS-I

Publikováno: 28. února 2018 | autor Redakce
paměťová karta microSD UHS-I

Společnost Western Digital představila na veletrhu MWC 2018 nejrychlejší paměťovou kartu microSD UHS-I a odhalila budoucnost paměťových karet podporujících PCIe.

Digitální obsah na mobilních zařízeních roste a mobilní aplikace jsou mnohem propracovanější. Western Digital Corporation přináší nová mobilní řešení. Uživatelé nyní mohou lépe ukládat vytvořený digitální obsah, pracovat s ním a sdílet jej na svých mobilních zařízeních. Karty microSD UHS-I jsou navrženy tak, aby poskytovaly výkon nezbytný pro očekávanou vlnu nových aplikací náročných na objem dat. Umožňuje uživatelům přenášet digitální obsah ve vysoké kvalitě. Tato nová karta je rychlejší o vice než 50 % oproti stávající kartě SanDisk Extreme UHS-I microSD. Karta patří do třídy A2,proto spouští a nahrává aplikace doslova bleskovou rychlostí.

Western Digital také představil novou platformu pro budoucí paměťové SD karty, které podporují sběrnici PCIe. Společnost očekává, že si nároky nadcházející generace mobilních zařízení vynutí novou platformu s technologií PCIe, která poskytne možnost načítat data rychleji, než to umožňuje současná platforma. Technologie PCIe prochází celým portfoliem produktů Western Digital, nově je představena u paměťových karet SD, kde již prokázala zrychlení výkonu.

Uživatelé mohou objevovat nové světy v aplikacích virtuální reality nebo zaznamenávat video v rozlišení 4K na svých telefonech nebo dronech.

Pro maximální využití dat nabízí Western Digital ve svém odvětví portfolio produktů a řešení, která napomáhají lidem uložit, uchovat a transformovat osobní digitální obsah.

Více informací k produktům WesternDigital naleznete zde a na webových stránkách www.sandisk.com.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.