Nová paměťová karta Western Digital Purple micro SD speciálně vyvinuta pro spolehlivý záznam videa z dohledových kamer

Publikováno: 13. dubna 2018 | autor Redakce
 paměťová karta Western Digital Purple microSD

Nová micro SD karta Western Digital Purple je speciálně vyvinuta pro spolehlivý záznam videa z dohledových kamer nové generace v nepřetržitém provozu.

Paměťová karta microSD Western Digital Purple doplňuje portfolio paměťových médií pro dohledové kamerové systémy typu Edge-to-Core a umožňuje uložit, transformovat a uchovat data z kamerových bezpečnostních systémů v reálném čase a k těmto datům snadno přistupovat.

Nová paměťová karta Western Digital Purple microSD je optimalizovaná pro nepřetržitý provoz video kamer (24/7), a proto se může obsluha dohledových systémů vždy spolehnout na její odolnost a spolehlivost i v případě nepřetržitého pracovního zatížení, jaké se odehrává na poli dohledových systémů. Díky mimořádnému výkonu uloží a uchová video záznam v různých formátech a rozlišeních HD u současných i budoucích aplikací, včetně 4K Ultra. Současně karta usnadní přenos dat do centrálních systémů pro analýzu a okamžité využití dat. Karta odolá nárazům i vlhkosti a zajistí spolehlivý záznam videa v rozličných provozních podmínkách, včetně venkovního použití i v zimním období nebo v uzavřených prostorech s vysokou teplotou a vlhkostí.

Optimalizované pro rostoucí potřeby datacentrických dohledových systémů

Paměťová karta Western Digital Purple MicroSD je navržena tak, aby podporovala široké spektrum záznamů v různých rozlišeních a formátech. Mezi její další přednosti patří:

  • Odolné provedení pro nepřetržitý záznam až 1 000 cyklů PE.
  • Funkcionalita Card Health Status pro usnadnění práce   s paměťovou kartou.
  • Vysoký výkon pro video záznam nové generace.
  • Spolehlivý záznam videa v různě náročných podmínkách.
  • Vysoká kapacita pro záznam i v případě výpadku sítě: aktuálně nabízená kapacita karty je až 64 GB.

Produktové portfolio Western Digital Purple vytváří optimální prostředí pro data

Nová paměťová karta Western Digital Purple microSD doplňuje ucelené portfolio produktů pro uchování dat, které jsou speciálně navrženy pro potřeby dnešních dohledových systémů. T

Dostupnost

Paměťová karta Western Digital microSD Purple bude k dostání prostřednictvím autorizovaných distributorů a reselerů během dubna 2018 v kapacitách 32 GB a 64 GB s doporučenou cenou 19 USD a 32 USD. Karty budou k dostání jednotlivě a také ve výhodném balení po 25 kusech.

Více informací k produktu naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.