Nikkor Z 85 MM F/1,8 S pro vyjímečné portréty

Publikováno: 5. srpna 2019 | autor Redakce
r16520-pbs-final-190703.jpg

Společnost Nikon právě obohatila řadu Nikon Z o standardní portrétní objektiv s vysokou světelností. Objektiv NIKKOR Z 85 mm f/1,8 S dokáže rychle zaostřovat a nabídne vám úžasné detaily po celé ploše obrazového pole. Tento objektiv pro fotoaparáty mirrorless s obrazovým snímačem ve formátu kinofilmu fotografům umožní vytvářet portréty, z jejichž ostrosti budete nadšení, ať už fotografujete nebo natáčíte video

Špičkový optický výkon objektivu NIKKOR Z 85 mm f/1,8 S vám zajistí úžasné výsledky, ať fotíte jakoukoli scénu – klasické portréty s hlavou a rameny, detaily přírody, intimní scény i velkolepé akce. I při fotografování na plně otevřenou clonu f/1,8 vám nabídne báječnou ostrost až do okrajů snímku. Vytváří krásný a přirozený bokeh a také v protisvětle si dokáže účinně poradit se vznikem závoje.

sealing-z85-1.8.jpg

Umí rychle zaostřovat a nová funkce fotoaparátů Nikon Z, detekce očí, dokáže zaostření uzamknout na oko fotografované osoby, ať už stojí sama nebo v davu dalších lidí. Vyznavači videa můžou ohniskovou vzdálenost 85 mm využít k izolaci objektu a natáčet videozáznamy s úžasně malou hloubkou ostrosti.Dirk Jasper, Product Manager společnosti Nikon Europe, k tomu říká: „Objektiv NIKKOR Z 85 mm f/1,8 S je úžasný univerzál. Protože se vyznačuje kombinovaným zaostřovacím systémem a vysokou světelností, nemusíte se obávat špatných světelných podmínek ani nečekaných příležitostí. Ať už fotografujete na nějaké akci, ve studiu nebo v exteriérech, nic vám nebrání pořídit portréty nabité energií, které vystoupí z šedi průměru.“Souhrn klíčových vlastností NIKKOR Z: Protože je tento objektiv navržený pro bajonet Nikon Z s velkým průměrem, dokáže v celém obrazovém poli zachytit víc světla.

r16520-construction.jpg

Řada S: Optická konstrukce, která vám odhalí skryté dimenze. Antireflexní vrstvy Nano Crystal Coat. Plynulý a bezhlučný kombinovaný zaostřovací systém.Ostré detaily: Výjimečná ostrost po celém obrazovém poli. Nejkratší zaostřitelná vzdálenost pouze 0,8 m.Odolná konstrukce: Všechny pohyblivé součásti tubusu objektivu jsou utěsněny proti prachu a vodním kapkám. Skvělé pro fanoušky videa: Bezhlučné nastavování clony a téměř neslyšné automatické zaostřování. Podařilo se téměř odstranit změny ohniskové vzdálenosti při zaostřování.

r16520-mtf.jpg

Přizpůsobitelný příkazový kroužek: Tento kroužek můžete využít k ručnímu ostření (výchozí možnost), nastavení clony nebo korekci expozice.

Cena na českém trhu: 21 490 Kč vč. DPH

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.