Nanlite představuje dalšího zástupce světel PavoTube

Publikováno: 21. března 2022 | autor Redakce
pavotubet8-7x-lifestyle06.jpg

Když Nanlite v roce 2019 představil LED světelné trubice PavoTube, svět kreativců byl ohromen. Šlo o nový, kompaktní a inovativní způsob osvětlení.

Od té doby představili také několik inovativních nových světel pro tvůrce obsahu a profesionální filmaře. Nyní je tady nová, úžasná světelná trubice s ovládáním pixelů – PavoTube T8–7x.

Novinka PavoTube T8-7x se vyznačuje štíhlým tvarem, kompaktním designem a vestavěnou baterií, takže si ji snadno vezmete s sebou, ať jdete kamkoli.

pavotubet8-7x-lifestyle04.jpg

PavoTube T8-7X má délku 1 metr a váží pouhých 280 g, díky čemuž je sestavení a manipulace s ní na place opravdu snadná. Díky úžasným pixelovým efektům získáte neomezené možnosti pro svou kreativitu. Můžete vytvářet animované efekty, přesahující běžné efekty blednutí a změny barev tím, že do mixu přidáte prvky pohybu.

Přesná teplota chormatičnosti

Světlo nabízí skvělou barevnou přesnost s hodnotami CRI 96 a TCLI 97. Potěší také široký rozsah barevné teploty 2700K až 7500K s úpravou G/M, čímž přirozeně zapadne do každé scény. Barevná schémata jsou dále rozšířena o přístup k 36 000 barevným možnostem využitím HSI režimu.

pavotubet8-7x-lifestyle02.jpg

PavoTube T8-7X nabízí několik způsobů ovládání pro různé aplikace včetně ovládání pomocí kabelu, bezdrátově nebo přes displej na trubici. Ideální řešení pro všechny tvůrce, kteří potřebují dosáhnout perfektních světelných podmínek. Vestavěný Bluetooth vám umožní ovládat každý aspekt pomocí mobilní aplikace Nanlink a dokonce si přizpůsobit a uložit své vlastní efekty formou snadno vyvolatelných předvoleb.

Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní pro nastavení stmívání CCT, HUE a efektů získáte nekonečné možnosti pro vaši kreativitu. Standardní USB-C port umožňuje kabelové připojení ovladače a volitelné nabíjení powerbanky.

pavotubet8-7x-lifestyle07.jpg

Ať už vytváříte obsah pro sociální média nebo jste tvůrcem náročnější filmové produkce či fotografie, PavoTube T8-7X bude užitečným společníkem a vždy po ruce.

Cena a dostupnost

Dostupnost nové trubice PavoTube bude v průběhu dubna 2022. Doporučená prodejní cena je pak u Nanlite Pavotube T8-7X 1 LIGHT KIT – 2.990,- Kč / 119 € a u Nanlite Pavotube T8-7X 4 LIGHT KIT – 11.790,- Kč / 469 €

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.