NANLITE a LEDGO – LED světla z Číny, která stojí za to

Publikováno: 18. února 2020 | autor Kateřina Davidová
NANLITE a LEDGO – LED světla z Číny, která stojí za to

Na přelomu let 2019 a 2020 se na český trh dostaly dvě nové značky LED osvětlení – LEDGO a NANLITE. Za obě značky je odpovědná čínská společnost Nanguang, která se výrobě LED osvětlení pro foto a video věnuje více než 25 let. Pod značkou LEDGO společnost vyrábí světla určená pro profesionální filmovou a TV produkci, čemu odpovídá výkon, nabízené funkce i kvalita zpracování. Značka NANLITE je novým přírůstkem v nabídce společnosti a vznikla jako reakce na nárůst poptávky po světlech střední třídy určených pro menší produkce, YouTube apod. Výsledkem je pak řada světel s vysokou kvalitou světla, dobrým zpracováním a dostupnými cenami.

Text: redakce, foto: Nanguang

Z nabídky jsme vybrali nejzajímavější modely, které se postupně dostávají i na pulty našich prodejců.

LEDGO T1440MCII 1440 W Bi-Color

Tato dvoubarevná studiová LED lampa v tenkém zpracování s velkou plochou a zabudovaným difuzérem poskytuje měkké a jemné světlo, vhodné pro portréty, produktové fotografie i pro osvětlení pozadí. LED diody umožňují nastavit teplotu chromatičnosti mezi 3200 a 5600 K. Světlo má otočnou a naklápěcí nohu s 5/8" stativovým závitem a jeho 144W LED diody poskytují přibližně 8000 lumenů stálého světla.

LED diody mají vysoký index podání barev (CRI, RA > 95) a poskytují tak jejich přirozenou reprodukci. Lze použít zabudovaný tlumič k regulaci jasu, zatímco klapky mohou stínit a usměrňovat tok světla. LG-T1440MCII podporuje DMX pro nastavení jasu z externího ovládacího panelu a zabudovaná Wi-Fi umožňuje bezdrátové ovládání pomocí smartphonu nebo tabletu (iOS i Android).

NANLITE Forza 300

Jednobarevné (5600 K) LED světlo s vysokým výkonem ve velmi kompaktním těle. S váhou jen 2,3 kg poskytuje výkon…

 

Celý článek si můžete přečíst v tištěném (nebo také elektronickém) únorovém vydání FotoVideo.
Více o tom, co najdete v únorovém vydání, najdete zde.


fv-vice-casopisu-2020-02-v2-.jpg


fotovideo-02-2020--titul-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.