Mezi venkovními kamerami SpyShop24 zaujme model s880G

Publikováno: 22. května 2018 | autor Redakce
Venkovní kamera s880G

Fotopast s880G z nabídky společnosti Spyshop24 se vyznačuje vysokou spolehlivostí a snadným ovládáním. Tato fotopast má odolné kamuflované pouzdro a spolehlivě pořizuje obrazový záznam i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Poradí si i s tmou díky nočnímu režimu, který využívá celkem padesát šest IR diod. Vestavěné diody osvětlují terén do vzdálenosti až dvaceti metrů. Infračervené světlo je neviditelné pro lidi i zvířata, a kamera proto nevzbudí žádné podezření.

*Venkovní kamera s880G je zabezpečena šestimístným heslem, které chrání záznam před neoprávněným přístupem, ale také znemožňuje neoprávněný zásah do nastavení fotopasti či změnu dozorujícího telefonního čísla nebo e-mailové adresy.

Kamera s880G pracuje ve třech přednastavených režimech pořizování obrazového záznamu. Zařízení je vybaveno pokročilým systémem PIR se zorným úhlem 52°. Systém spouští nahrávání v okamžiku výskytu pohybu v dosahu čidla do 20m a v případě, že v okolí nedochází k aktivitě, kameru uspí. Obrazový materiál se přenáší prostřednictvím GSM modulu. Fotopast vydrží v provozu s ohledem na zvolený režim až pět měsíců bez nutnosti výměny baterií.

Cena a dostupnost:

Venkovní kamera s880G je dodávána na trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 7 735 Kč včetně DPH.

Více informací k produktu naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.