Jednooká digitální zrcadlovka Canon EOS 6D

Publikováno: 26. května 2017 | autor Redakce
Canon EOS 6D

Jednooká digitální zrcadlovka Canon EOS 6D je ideálním společníkem na letní dovolenou i při horských túrách s krosnou. Vestavěný systém GPS vás i při nejnáročnějších trasách nechá v klidu, jelikož neustále určuje přesnou polohu, a to i v případě, že je fotoaparát vypnutý.

Nyní máte navíc do konce června jedinečnou příležitost získat při koupi Canonu EOS 6D profesionální tablet Wacom zcela zdarma.

EOS 6D je jako stvořený pro městskou pouliční fotografii i snímání krajin, a to především zásluhou 20megapixelového snímače CMOS o velikosti políčka kinofilmu, díky kterému budete mít perfektní kontrolu nad hloubkou ostrosti. Nenechte se svázat ani světelnými limity, citlivost ISO 25600 a 11bodové automatické zaostřování s reakcí do -3EV postačuje k práci i při měsíčním svitu. Pevná a odolná, ale zároveň velmi lehká konstrukce předurčuje EOS 6D k fotografování a natáčení Full HD videí při nejrůznějších cestách.Vzniklé fotografie navíc můžete velmi rychle a snadno sdílet či ukládat díky rozhraní Wi-Fi.

Podívejte se na video, co všechno Canon EOS 6D dokáže!

Canon EOS 6D


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.