Huawei představil svou vlajkovou loď – dosud nejpropracovanější smartphone Mate 40 Pro.

Publikováno: 27. října 2020 | autor Redakce
Huawei představil svou vlajkovou loď – dosud nejpropracovanější smartphone Mate 40 Pro.

Společnost Huawei uvádí na trh nejnovější vlajkový produkt řady Huawei Mate 40 – revoluční smartphone Mate 40 Pro, který posouvá možnosti uživatele kupředu.

Huawei ve svých smartphonech stále nemůže mít služby Googlu, avšak svůj boj nevzdává. Špičkový hardware navazuje na loňský Mate 30 Pro, který byl prvním top modelem značky postiženým americkými sankcemi. Nový telefon ztělesňuje to nejlepší z technologického potenciálu společnosti a posiluje její odhodlání inovovat a vytvořit ten nejpropracovanější smartphone.

Huawei představil svou vlajkovou loď – dosud nejpropracovanější smartphone Mate 40 Pro.

Nejnovější řada smartphonů Huawei pokračuje v tradici kvality, kterou se všechny předchozí produkty s názvem Mate pyšnily. Za posledních osm let přišlo na trh celkem deset různých modelů a nynější novinka posouvá úroveň smartphonů na ještě vyšší technologický stupeň. Od špičkového výkonu až po unikátní uživatelské rozhraní, každičký detail v řadě Huawei Mate 40 byl vyladěn tak, aby poskytoval co nejatraktivnější zážitek. Nový telefon Huawei Mate 40 Pro obsahuje světově první integrovaný čipset 5G SoC, Ultra Vision Cine fotoaparát  a ikonický Space Ring Design.

Huawei představil svou vlajkovou loď – dosud nejpropracovanější smartphone Mate 40 Pro.

Seznamte se s futuristickým designem řady Mate

Smartphone Huawei Mate 40 Pro, který snoubí ikonický design s inovativní technologií a precizností, byl vytvořen s důrazem na formu a funkčnost. Výrazný displej Huawei Horizon poskytuje výjimečný obrazový dojem, díky jemným tvarům se telefon navíc pohodlně drží. Sluchátko je odolné proti prachu i vodě a dosahuje tak maximálního stupně krytí IP 68. Kontrola hlasitosti funguje s pomocí virtuálního i  dotykového ovládání. Vylepšené algoritmy zamezují přehmatům.

Mate 40 Pro má menší výřez pro přední fotoaparát, který je ovšem přímo nabitý technologiemi – nabízí třeba odemknutí obličejem 3D Face Unlock, ultra širokoúhlý selfie fotoaparát či spolehlivý snímač gest.

Na zadní straně zařízení nemůže chybět Space Ring, ikonický designový prvek řady Huawei Mate. Model Mate 40 Pro je k dispozici v černé a působivé variantě Mystic Silver, jejíž povrchová úprava s barevnými efekty dodává telefonu tajemný punc.

 


Už máte říjnové vydání časopisu FotoVideo? Nahlédněte do jeho obsahu a podívejte se na možnosti objednání...

FOTOVIDEO 2020 – číslo 10

Říjnové FotoVideo je tu pro vás! Vyberte si:

OSOBNOST: ONDŘEJ NEFF

Focení samo o sobě není žádná zábava!OSOBNOST: ONDŘEJ NEFF

ROZHOVOR: ERIK TOMAŠÁK

Keď všetko funguje, cítite nadšenie a energiu.ROZHOVOR: ERIK TOMAŠÁK

VÝSTAVA: MARTIN RAK PHOTOGRAPHS

Seznamte se s krásnou krajinou v podání opravdového mistra.VÝSTAVA: MARTIN RAK PHOTOGRAPHS

NÁŠ SERIÁL: DESÁTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

Jak to bylo se začátky fotografické výuky a jak s FotoFESTEM?NÁŠ SERIÁL: DESÁTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

TECHNIKA: UV A OCHRANNÉ FILTRY V TESTU

Chcete mimo jiné ochránit svůj objektiv? Třetí díl našeho největšího testu filtrů je tady!

FOTOGRAF ROKU: JAK JSTE BODOVALI?

Úžasné téma: Na horách, ve skalách a v kopcích za úsvitu je vyhodnoceno. Známe vítěze! Vyhodnoceno.FOTOGRAF ROKU: JAK JSTE BODOVALI?

FOTOGRAF ROKU: JEDNADVACÁTÝ ROČNÍK SE RYCHLE ROZJEL

Vkládejte své soutěžní snímky do nových témat. Jsou pro vás otevřena!

SOUTĚŽNÍ TÉMATA ROČNÍKU 2021 najdete: ZDE.

S naším předplatným opravdu ušetříte, a ještě k němu dostanete dárek dle vašeho výběru zdarma! Máme nové dva dárky v nabídce. Vybírejte ale rychle, jsou jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce, jde to velmi rychle a můžete si vybrat, zda po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích, či… jak se vám to bude líbit

Vybírejte si například na těchto webových adresách:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte s námi!

Trocha sci-fi v říjnovém FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.